Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - FRPWORLD 3. yaÃ…? organizasyonu
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

FRPWORLD 3. yaÃ…? organizasyonu View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    uLtior
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 4:02 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar daha öncede bahsettiÄ?imiz 3. yaÅ? doÄ?um günü etkinliÄ?imiz tabiri caizse içerisinde aksiyon,macera,rp, heyecan,entrika ve eglence barındıran organizasyonumuza katılmak istermisiniz. Organizasyonumuz daha öncede okudu iseniz. Conventiongibi ama daha fazla aksiyon ve hareket içeren bir yapıda olacak. Ã?rneÄ?in taksimde bir cafede merkez üst kurulacak, gruplara ayrılacak ve bu gruplar içerisinde aktif oyuncular yer alıp taksimde bazı yerlere saklanmıÅ? yada belirlenmiÅ? alanlardaki bulmacaları çözüp merkeze haber verilecek toplanılacan ve rol oyunlarına devam edilecek. Ve daha birsürü Å?ey gerçekleÅ?tirilebilir.

YaptıÄ?ınız seçimlere göre lütfen isimlerinizide mesaj olarak atabilirseniz seviniriz. Amacımız bir baÅ?langıç yaratmak emin olun bir sonuca varabilirsek buluÅ?abilirsek harika olacaÄ?ına eminim.

Saygılarımla.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 4:09 am Reply with quoteBack to top

DiÄ?er baÅ?lıkta belirttim, yine belirtiyorum. Ben bu iÅ?te varım.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Artex_Croma
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 5:05 am Reply with quoteBack to top

Parazit yaÅ?am iyidir. Yaparsanız gelirim Very Happy

barabus
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 5:52 am Reply with quoteBack to top

katılıp katılamıyacaÄ?ımı bilemiyorum çünkü mayıs tı sanırım ve mayısa daha çok var yinede gelmek isterim ve gelebilirsem her türlü sorumluluÄ?u alabilirim
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Arwyl
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 6:05 am Reply with quoteBack to top

Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiÄ?i gibi pek kimseyle tanıÅ?ıklıÄ?ım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Wed Jan 25, 2006 6:27 am Reply with quoteBack to top

Arwyl'den alıntı:
    Arwyl wrote:
    Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiÄ?i gibi pek kimseyle tanıÅ?ıklıÄ?ım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.

Hiç sorun olmaz, merak etme. Å?u an ben de kimseyi tanımıyorum. Fikirleri toplamak için bir ara buluÅ?mayı düÅ?ünüyoruz. Orada tanıÅ?acaÄ?ız. Wink

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

Lysana
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 26, 2006 2:20 am Reply with quoteBack to top

TanıÅ?ılır kaynaÅ?ılır arkadaÅ?lar o sorun deÄ?il Smile ama eÄ?er bu etkinlik hazirana kayıdırılırsa gelebilirim ancak . o taksime bulmaca tarzı Å?eylerin saklanması güzel bir fikir aslında ama taksimde küçük bi yer sayılmaz nasıl bulucak oyuncular onca bilmeceyi

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    trulias
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 26, 2006 10:20 pm Reply with quoteBack to top

FronsideAir in isteÄ?i üzerine açıalan yeni mekanımıza ilk mesajımı atmaktan zevk duyuyorum ve geçen mesajlarından birinde belirttiÄ?i gibi deÄ?il gayet ciddi ve destekleyici bir tavırla bu mesajı atıyorum Very Happy onun haricinde en baÅ?ta RÄ°CA EDÄ°LDÄ°Ä?Ä° Ã?ZERE (ARKADAÅ?LAR YALVARIYORUM ARTIK : 4-5 SAYFA DEÄ?Ä°LSE OKUYUN Å?U GEÃ?MÄ°Å?LERÄ°) "yardımcı ve onunlada kalmayıp yönetici olucak ekipte " baÅ?lıÄ?ına oy kullandıÄ?ımı belirtiyorum.

gel gelelim Å?u ana kadar ki üç soruya ve benim nacizane yanıtlarıma:

1- "alt tarafı üç kiÅ?iyiz harbi ilgilenen. hiç birimizin eksikliÄ?i kabul edilemez".
    >doÄ?rusun, haklısın FrontsideAir'im. ancak zaten senin fikrin olduÄ?u üzere baÅ?lıÄ?ı taÅ?ımamızla beraber konumuz hakettiÄ?i ilgiyi görecek ve kısmetse ana kadro en az 20 CESUR Twisted Evil arkadaÅ?a kavuÅ?acaktır.(en azından hayal etmek güzeldir Razz )

2-birbirimizi tanımamamız
    >hiç dert deÄ?il. profesyonel ekiplerde birçok kere birbirini hiç tanımayanlardan kurulmuÅ?tur. iyi tanıÅ?ırsak ve uÄ?raÅ?ırsak "özgeçmiÅ?e yazılacak" cinsten bir çalıÅ?ma ve eylence düzenlemiÅ? oluruz, aksini yaparsak sadece sitede konuÅ?up tartıÅ?ılıcak birÅ?ey kalır elimize. iki durumdada sorun deÄ?il, biz karlıyız. ayrıca kimse eskinin hezimetleri geleceÄ?i ümitsizliÄ?e sürükler diye düÅ?ünmesin; sitenin tayfasının ortalama 2senede deÄ?iÅ?tiÄ?ini düÅ?ünürsek sonraki deneyim bizim tarafımızdan yapılmıycak. bizim yanlıÅ?larımız arkamızdan gelenlere yol gösterir. yine kardayız Razz

3-anca X tarihinde gelebilirim
    >zamanla ilgili derdi olanlar hiç düÅ?ünmesin, onlar sonraki iÅ?ler. zaten mesela bende o tarihlerde muhtemelen Ulusal Münazara Turnuvasında olucam. dert etmeyin. prensipleir belirliyelim. en uygun zaman, mekan vs. hallolur ki biz zaten "üçsilahÅ?örler" olarak prensibte anlaÅ?maya yakın bir hal aldık.

yazı tarzı içerik olarak ciddi, anlatım olarak "Å?akacı ozan" kıvamındadır.

fikir ve bakıÅ? açılarınızı bildirmeniz dileÄ?iyle...
    Back to top View user's profileSend private message
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 1:05 am Reply with quoteBack to top

Güzel planlar bekliyorum sizden arkadaÅ?lar Smile Sizi destekliyorum. Yakında ben de size bazı eklemeler yapabilirim. Ama siz hiç olmayacakmıÅ? gibi çalıÅ?ın Wink

rilley
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 1:44 am Reply with quoteBack to top

Å?öyleki, eÄ?er böyle bir Å?ey olursa (ki o görünüyo) ve benim zamanım olursa(okuldan) seve seve katılır ve yardım ederim.
    Å?unuda ekleyeyim aklıma hiç bir Å?ey gelmiyor. Yani size uyarım Wink
    Back to top View user's profileSend private message
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 4:53 am Reply with quoteBack to top

Ä°lki sitedeki sorundan, ikincisi bilgisayrdan kaynaklanan sorunlar sebebiyle 2 kez yazdıklarımı kaybettim.Crying or Very sad Korkarım pek uzun yazamayacaÄ?ım. (Ama pek sanmıyorum. Uslanmam ben.)

Ã?nceki baÅ?lıkta yazanları özetlemiÅ?tim ama uÄ?raÅ?amayacaÄ?ım. Ä°steyen açsın okusun. Evil or Very Mad

Asıl önemli soru Å?u: Å?imdi ne yapacaÄ?ız?

• Ã?ncelikle forumda fikir alıÅ?-veriÃ…?i yapıp sayımızı artıracaÄ?ız.

• MSN'den sürekli iletiÃ…?imde kalacaÄ?ız ve fikir alıÅ?-veriÃ…?ine devam edeceÄ?iz.

• Bir yerde buluÃ…?up yanımızda fikirlerimizin çıktılarını da getirip hem beyin fırtınası yapacaÄ?ız hem de tanıÅ?mıÅ? olacaÄ?ız.

• Birkaç buluÃ…?ma daha yapacaÄ?ız. Bu buluÃ…?malarda hem sorumlulukları daÄ?ıtmaya baÃ…?layacaÄ?ız hem de etkinliÄ?imizin çerçevesini çizip temel sorunlara (ulaÃ…?ım, konaklama, iletiÃ…?im vs..) kaba taslak çözümler bulacaÄ?ız. Sorumluluklar daÄ?ıtıldıÄ?ında herkes kendi konumunda yapılabilecekleri bildiÄ?i için hayalden ileri gitmeyecek uçuk düÅ?ünceler de elenmiÃ…? olacak.

• EtkinliÄ?imizi sistemli bir hale getirdikten sonra yönetimle iletiÃ…?ime geçeceÄ?iz ve reklam yapmaya baÃ…?layacaÄ?ız. Bu arada kendi aramızda sürekli iletiÃ…?im içinde olacaÄ?ız. Yöneticilik ve DM'lik baÃ…?vurularını kabul etmeye baÃ…?layacaÄ?ız.

• Kadromuz belli olunca görevleri daÄ?ıtacaÄ?ız ve yapmaya baÃ…?layacaÄ?ız. DM'ler senaryoları yazarken yöneticiler de mekanları ayarlayacaklar.

• Senaryo hazırlanınca ortak karar verilen sayıda oyuncu alımına baÃ…?lanacak. DM'ler oyunculara, gerekli bilgileri verecek.

• Yöneticiler etkinliÄ?in her aÃ…?amasını denetleyecek, pürüzleri giderecek ve son anda çıkabilecek sorunlara karÃ…?ı hazırlıklı olacak. Oyuncular yakından takip edilecek ve gelemeyecek olanların yerine yedekler konulacak. Bu arada mekanlar da kesin olarak ayarlanacak.

• Etkinlik günü gelmeden önce son kez toplanılacak ve hem plan son kez kontrol edilecek, hem de eÄ?lenilecek!

• Etkinlik günü geldiÄ?inde oyun DM'lerin istediÄ?i gibi baÃ…?layacak. Sorun giderici oyunu her aÃ…?amasını kontrol edecek ve olası sorunları çözecek. Oyun devam ederken yazarlarımız da oyunu takip edecek, notlar alacaklar. Oyun bittiÄ?inde ise merkez üste buluÃ…?ulacak ve pasta kesilip sabaha kadar eÄ?lenilecek!

• Yazarlarımız hikayeyi toparlayıp site bünyesine katacaklar, çekilen fotoÄ?raflar da yayınlanacak ve etkinliÄ?e katılmayanlar da bir güzel kıskandırılacak.

ArkadaÅ?lar, aklıma bu kadar geliyor. AtladıÄ?ım bir yer varsa lütfen belirtin. TeÅ?ekkürler..

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

uLtior
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 6:45 am Reply with quoteBack to top

◘evet katılımcılarımız artmaya baÃ…?ladı. destek veren arkadaÃ…?lara çok teÃ…?ekkür ediyorum bilgilendirici ve çözüme ulaÃ…?tırıcı yazılarından dolayı. frontsideair in yazdıÄ?ı kademelerin 3. süne geçmemizin vakti yakındır sanırım. yani bu organizasyon ile alakalı buluÃ…?up fikirlerimizi paylaÃ…?mak ve kaynaÃ…?mak. Zaten bir istanbul tayfası buluÃ…?ması ayarlanmaya çalıÅ?ılıyor. Vukuatımızı bununla da iliÃ…?kilendirebiliriz. Ve yavaÃ…? yavaÃ…? bu organizasyonun senaryosunun ve yapısının nasıl olabileceÄ?i hakkında ortaya fikirler atsak fena olmaz.

Ã?rneÄ?in EÄ?er olay Taksim'de gerçekleÅ?tirilecek ise. Taksimde sokakta görülenin aksine bi iÅ?ler çevrildiÄ?ini. Büyük bir ilüzyonun gerçekleÅ?tiÄ?ini. GerçeÄ?in gördüÄ?ümüz aksine çok baÅ?ka olduÄ?unu varsayabiliriz. Etrafta dolaÅ?an insanları hayalet, hortlak,fampir, ogre olarak tasvir edebiliriz. Ki yolda omuzunuza çarptıÄ?ınızda bile üzerinize atlayacak adam çok taksimde:) Bununla beraber bu ilüzyon sayesinde kendi geçmiÅ? hafızalarımızıda kaybetmiÅ?izdir. Ä°lk bildiÄ?imiz ve gördüÄ?ümüz yer taksimde buluÅ?tuÄ?umuz merkez üsttür. Daha sonra taksimde dolaÅ?ıp aktif oyuncu statüsünde oynayacak arkadaÅ?lar hafızalarını hatırlamak isteyen oyuncular olur. merkez üssünde kalan ve bi yandan rol yapan oyuncular ise bunu reddeder ve kendilerine baÅ?ka bir çıkıÅ? yolu hazırlarlar gibi.

◘Bu sadece Ã…?uan yazılmıÅ? sonrası ve öncesi düÅ?ünülmeyen bir fikirdi. Saygılarımla.

Katılımlarınızı bekliyoruz.
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:02 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar, bir buluÅ?ma ayarlayalım. Hatta 18 veya 19 Å?ubat'ta olacak bu baÅ?lıktaki buluÅ?maya entegre olursak çok daha iyi olur. Ne dersiniz?

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

uLtior
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:40 pm Reply with quoteBack to top

eÄ?er acil bir iÅ?im çıkmaz ise ben varım.
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 3:31 am Reply with quoteBack to top

Ben bence hoÅ? olur katılırım seçeneÄ?ini seçtim.Gelirim nasıl olsa istanbuldayım neden gelmiyim.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum