Posted:
Wed Jan 25, 2006 4:02 am
ArkadaÅ?lar daha öncede bahsettiÄ?imiz 3. yaÅ? doÄ?um günü etkinliÄ?imiz tabiri caizse içerisinde aksiyon,macera,rp, heyecan,entrika ve eglence barındıran organizasyonumuza katılmak istermisiniz. Organizasyonumuz daha öncede okudu iseniz. Conventiongibi ama daha fazla aksiyon ve hareket içeren bir yapıda olacak. Ã?rneÄ?in taksimde bir cafede merkez üst kurulacak, gruplara ayrılacak ve bu gruplar içerisinde aktif oyuncular yer alıp taksimde bazı yerlere saklanmıÅ? yada belirlenmiÅ? alanlardaki bulmacaları çözüp merkeze haber verilecek toplanılacan ve rol oyunlarına devam edilecek. Ve daha birsürü Å?ey gerçekleÅ?tirilebilir.
YaptıÄ?ınız seçimlere göre lütfen isimlerinizide mesaj olarak atabilirseniz seviniriz. Amacımız bir baÅ?langıç yaratmak emin olun bir sonuca varabilirsek buluÅ?abilirsek harika olacaÄ?ına eminim.
_________________ "Kötü olan, amaca ulaÅ?mak için yapılması gereken kötülük deÄ?il, kötülüÄ?ü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Posted:
Wed Jan 25, 2006 5:52 am
katılıp katılamıyacaÄ?ımı bilemiyorum çünkü mayıs tı sanırım ve mayısa daha çok var yinede gelmek isterim ve gelebilirsem her türlü sorumluluÄ?u alabilirim
Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiÄ?i gibi pek kimseyle tanıÅ?ıklıÄ?ım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.
Posted:
Wed Jan 25, 2006 6:27 am
Arwyl'den alıntı:
Arwyl wrote:
Gelmesine gelirim ancak orada da bahsedildiÄ?i gibi pek kimseyle tanıÅ?ıklıÄ?ım yok bir sorun olur mu merak ediyorum.
Hiç sorun olmaz, merak etme. Å?u an ben de kimseyi tanımıyorum. Fikirleri toplamak için bir ara buluÅ?mayı düÅ?ünüyoruz. Orada tanıÅ?acaÄ?ız.
TanıÅ?ılır kaynaÅ?ılır arkadaÅ?lar o sorun deÄ?il ama eÄ?er bu etkinlik hazirana kayıdırılırsa gelebilirim ancak . o taksime bulmaca tarzı Å?eylerin saklanması güzel bir fikir aslında ama taksimde küçük bi yer sayılmaz nasıl bulucak oyuncular onca bilmeceyi
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
FronsideAir in isteÄ?i üzerine açıalan yeni mekanımıza ilk mesajımı atmaktan zevk duyuyorum ve geçen mesajlarından birinde belirttiÄ?i gibi deÄ?il gayet ciddi ve destekleyici bir tavırla bu mesajı atıyorum onun haricinde en baÅ?ta RÄ°CA EDÄ°LDÄ°Ä?Ä° Ã?ZERE (ARKADAÅ?LAR YALVARIYORUM ARTIK : 4-5 SAYFA DEÄ?Ä°LSE OKUYUN Å?U GEÃ?MÄ°Å?LERÄ°) "yardımcı ve onunlada kalmayıp yönetici olucak ekipte " baÅ?lıÄ?ına oy kullandıÄ?ımı belirtiyorum.
gel gelelim Å?u ana kadar ki üç soruya ve benim nacizane yanıtlarıma:
1- "alt tarafı üç kiÅ?iyiz harbi ilgilenen. hiç birimizin eksikliÄ?i kabul edilemez".
>doÄ?rusun, haklısın FrontsideAir'im. ancak zaten senin fikrin olduÄ?u üzere baÅ?lıÄ?ı taÅ?ımamızla beraber konumuz hakettiÄ?i ilgiyi görecek ve kısmetse ana kadro en az 20 CESUR arkadaÅ?a kavuÅ?acaktır.(en azından hayal etmek güzeldir )
2-birbirimizi tanımamamız
>hiç dert deÄ?il. profesyonel ekiplerde birçok kere birbirini hiç tanımayanlardan kurulmuÅ?tur. iyi tanıÅ?ırsak ve uÄ?raÅ?ırsak "özgeçmiÅ?e yazılacak" cinsten bir çalıÅ?ma ve eylence düzenlemiÅ? oluruz, aksini yaparsak sadece sitede konuÅ?up tartıÅ?ılıcak birÅ?ey kalır elimize. iki durumdada sorun deÄ?il, biz karlıyız. ayrıca kimse eskinin hezimetleri geleceÄ?i ümitsizliÄ?e sürükler diye düÅ?ünmesin; sitenin tayfasının ortalama 2senede deÄ?iÅ?tiÄ?ini düÅ?ünürsek sonraki deneyim bizim tarafımızdan yapılmıycak. bizim yanlıÅ?larımız arkamızdan gelenlere yol gösterir. yine kardayız
3-anca X tarihinde gelebilirim
>zamanla ilgili derdi olanlar hiç düÅ?ünmesin, onlar sonraki iÅ?ler. zaten mesela bende o tarihlerde muhtemelen Ulusal Münazara Turnuvasında olucam. dert etmeyin. prensipleir belirliyelim. en uygun zaman, mekan vs. hallolur ki biz zaten "üçsilahÅ?örler" olarak prensibte anlaÅ?maya yakın bir hal aldık.
yazı tarzı içerik olarak ciddi, anlatım olarak "Å?akacı ozan" kıvamındadır.
fikir ve bakıÅ? açılarınızı bildirmeniz dileÄ?iyle...
Posted:
Fri Jan 27, 2006 1:05 am
Güzel planlar bekliyorum sizden arkadaÅ?lar Sizi destekliyorum. Yakında ben de size bazı eklemeler yapabilirim. Ama siz hiç olmayacakmıÅ? gibi çalıÅ?ın
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
Å?öyleki, eÄ?er böyle bir Å?ey olursa (ki o görünüyo) ve benim zamanım olursa(okuldan) seve seve katılır ve yardım ederim.
Å?unuda ekleyeyim aklıma hiç bir Å?ey gelmiyor. Yani size uyarım
Posted:
Fri Jan 27, 2006 4:53 am
Ä°lki sitedeki sorundan, ikincisi bilgisayrdan kaynaklanan sorunlar sebebiyle 2 kez yazdıklarımı kaybettim. Korkarım pek uzun yazamayacaÄ?ım. (Ama pek sanmıyorum. Uslanmam ben.)
Asıl önemli soru Å?u: Å?imdi ne yapacaÄ?ız?
Ã?ncelikle forumda fikir alıÅ?-veriÅ?i yapıp sayımızı artıracaÄ?ız.
MSN'den sürekli iletiÅ?imde kalacaÄ?ız ve fikir alıÅ?-veriÅ?ine devam edeceÄ?iz.
Bir yerde buluÅ?up yanımızda fikirlerimizin çıktılarını da getirip hem beyin fırtınası yapacaÄ?ız hem de tanıÅ?mıÅ? olacaÄ?ız.
Birkaç buluÅ?ma daha yapacaÄ?ız. Bu buluÅ?malarda hem sorumlulukları daÄ?ıtmaya baÅ?layacaÄ?ız hem de etkinliÄ?imizin çerçevesini çizip temel sorunlara (ulaÅ?ım, konaklama, iletiÅ?im vs..) kaba taslak çözümler bulacaÄ?ız. Sorumluluklar daÄ?ıtıldıÄ?ında herkes kendi konumunda yapılabilecekleri bildiÄ?i için hayalden ileri gitmeyecek uçuk düÅ?ünceler de elenmiÅ? olacak.
EtkinliÄ?imizi sistemli bir hale getirdikten sonra yönetimle iletiÅ?ime geçeceÄ?iz ve reklam yapmaya baÅ?layacaÄ?ız. Bu arada kendi aramızda sürekli iletiÅ?im içinde olacaÄ?ız. Yöneticilik ve DM'lik baÅ?vurularını kabul etmeye baÅ?layacaÄ?ız.
Kadromuz belli olunca görevleri daÄ?ıtacaÄ?ız ve yapmaya baÅ?layacaÄ?ız. DM'ler senaryoları yazarken yöneticiler de mekanları ayarlayacaklar.
Senaryo hazırlanınca ortak karar verilen sayıda oyuncu alımına baÅ?lanacak. DM'ler oyunculara, gerekli bilgileri verecek.
Yöneticiler etkinliÄ?in her aÅ?amasını denetleyecek, pürüzleri giderecek ve son anda çıkabilecek sorunlara karÅ?ı hazırlıklı olacak. Oyuncular yakından takip edilecek ve gelemeyecek olanların yerine yedekler konulacak. Bu arada mekanlar da kesin olarak ayarlanacak.
Etkinlik günü gelmeden önce son kez toplanılacak ve hem plan son kez kontrol edilecek, hem de eÄ?lenilecek!
Etkinlik günü geldiÄ?inde oyun DM'lerin istediÄ?i gibi baÅ?layacak. Sorun giderici oyunu her aÅ?amasını kontrol edecek ve olası sorunları çözecek. Oyun devam ederken yazarlarımız da oyunu takip edecek, notlar alacaklar. Oyun bittiÄ?inde ise merkez üste buluÅ?ulacak ve pasta kesilip sabaha kadar eÄ?lenilecek!
Yazarlarımız hikayeyi toparlayıp site bünyesine katacaklar, çekilen fotoÄ?raflar da yayınlanacak ve etkinliÄ?e katılmayanlar da bir güzel kıskandırılacak.
ArkadaÅ?lar, aklıma bu kadar geliyor. AtladıÄ?ım bir yer varsa lütfen belirtin. TeÅ?ekkürler..
Posted:
Fri Jan 27, 2006 6:45 am
◘evet katılımcılarımız artmaya baÃ…?ladı. destek veren arkadaÃ…?lara çok teÃ…?ekkür ediyorum bilgilendirici ve çözüme ulaÃ…?tırıcı yazılarından dolayı. frontsideair in yazdıÄ?ı kademelerin 3. süne geçmemizin vakti yakındır sanırım. yani bu organizasyon ile alakalı buluÃ…?up fikirlerimizi paylaÃ…?mak ve kaynaÃ…?mak. Zaten bir istanbul tayfası buluÃ…?ması ayarlanmaya çalıÅ?ılıyor. Vukuatımızı bununla da iliÃ…?kilendirebiliriz. Ve yavaÃ…? yavaÃ…? bu organizasyonun senaryosunun ve yapısının nasıl olabileceÄ?i hakkında ortaya fikirler atsak fena olmaz.
◘Ã?rneÄ?in EÄ?er olay Taksim'de gerçekleÃ…?tirilecek ise. Taksimde sokakta görülenin aksine bi iÃ…?ler çevrildiÄ?ini. Büyük bir ilüzyonun gerçekleÃ…?tiÄ?ini. GerçeÄ?in gördüÄ?ümüz aksine çok baÃ…?ka olduÄ?unu varsayabiliriz. Etrafta dolaÃ…?an insanları hayalet, hortlak,fampir, ogre olarak tasvir edebiliriz. Ki yolda omuzunuza çarptıÄ?ınızda bile üzerinize atlayacak adam çok taksimde:) Bununla beraber bu ilüzyon sayesinde kendi geçmiÃ…? hafızalarımızıda kaybetmiÃ…?izdir. Ä°lk bildiÄ?imiz ve gördüÄ?ümüz yer taksimde buluÃ…?tuÄ?umuz merkez üsttür. Daha sonra taksimde dolaÃ…?ıp aktif oyuncu statüsünde oynayacak arkadaÃ…?lar hafızalarını hatırlamak isteyen oyuncular olur. merkez üssünde kalan ve bi yandan rol yapan oyuncular ise bunu reddeder ve kendilerine baÃ…?ka bir çıkıÅ? yolu hazırlarlar gibi.
◘Bu sadece Ã…?uan yazılmıÅ? sonrası ve öncesi düÅ?ünülmeyen bir fikirdi. Saygılarımla.
Katılımlarınızı bekliyoruz.
Posted:
Tue Jan 31, 2006 7:02 am
ArkadaÅ?lar, bir buluÅ?ma ayarlayalım. Hatta 18 veya 19 Å?ubat'ta olacak bu baÅ?lıktaki buluÅ?maya entegre olursak çok daha iyi olur. Ne dersiniz?
Posted:
Wed Feb 01, 2006 3:31 am
Ben bence hoÅ? olur katılırım seçeneÄ?ini seçtim.Gelirim nasıl olsa istanbuldayım neden gelmiyim.
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum