ArkadaÅ?lar herkesin bildiÄ?i gibi tüm FRP Download sitelerinde bulunan bir psionic pdf si vardı....Bunun türkçesini Bulabilecek olan yada çevirebilecek olan varsa bana yardım etsin lütfen...
Yada belki türkçesi zaten elinde olanlar vardır...Lütfen bu dileÄ?i dikkate alalım
Expanded Psionics Handbook'tan mı bahsediyorsun. Yoksa eski basım psionic handbook lardan mı?
Ä°lk olarak, psionics handbook'un( herhangi bir sisteme dahil olabilir ) Türkçesini bulabileceÄ?ini sanmıyorum. Resmi olarak herhangi bir çeviri ya da atılımda sözkonusu deÄ?il sanırım, kulaÄ?ıma buna dair birÅ?ey hiç gelmedi çünkü.
Türkçesini çevirebilecek olan bana yardım etsin demiÅ?sin, ne konuda yardım istiyorsun, kendin çeviriyorsunda birilerinin üzerinden geçmesini mi istiyorsun? Yoksa direk çevirinin türkçesi olsun ben faydalanayım anlamında bir "yardımcı olmak" dileÄ?idir bu, ben anlamadım birÅ?ey.
Daha açıklayıcı olursan sevinirim Nightclaw.
Ä°yi eÄ?lenceler.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum