Bu mesajı atmak için bayaÄ?ı düÅ?ündüm,evet byaÄ?ı geçti üzerinden ve BrokenBlade kullanıcı kaydıma konulan Ban'ın çokta adil olmadıÄ?ını düÅ?ünüyorum.Benim suçluluk oranım daha fazla ama Ban biraz yargısız infaz gibi oldu.Mümkünse BrokenBlade hesabımdaki banın kaldırılmasını istiyorum.
Suçluluk oranın daha fazla ama verilen kararın yargısız infaz olduÄ?unu düÅ?ünüyorsun? Bu ne demek Å?imdi? Burası sıÄ?ınma yurdu mu? Bir suç iÅ?lediysen cezasını çekersin. Fazlaca suç iÅ?lediysen karÅ?ılıÄ?ını da fazlaca görürsün.
Bazı sözler vardır, söylediÄ?inde bir daha geri alamazsın.
Bazı Å?eyler yaparsın, niyetleniyim dedikten sonra bir daha geri dönüÅ?ün olmaz.
Sen bir Å?eyler söyledin, ben de birÅ?eyler yaptım.
İkimizde geri adım atamayız o halde. Brokenblade üzerindeki yasak kalkmıyor.
Ve bir daha FRPWorld'e yan accountlar ile girmeye kalkmamanı öneriyorum sana. Akacak baÅ?ka mecralar bulmalısın kendine.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum