Frpworld siesine üye olduÄ?umdan beri çok öÄ?rendim çok samimi arkadaÅ?lar edindim.Sorumluluklar aldım.Moderatör oldum.Bu yazıyı yazdıÄ?ım andan itibaren siteyle ilgili bütün irtibatımı keseceÄ?im sorumluluklarımın ve tüm yetkilerimin alınmasını, hesabımın banlanmasını taleb ediyorum.Bunlar yapılmasa bile siteyle ilgilenmeyeceÄ?imi ve kararımın kesin olduÄ?unu da belritmem yersiz olur galiba.Ayrıca Å?u anda benim dıÅ?ında çalıÅ?an aktif tiyatro gönüllüleri ile bilgiyi bana msn adresimden ulaÅ?acak herhangi bir site yöneticisine ulaÅ?tırmayı tahaddüt ediyorum.
Son olarak sitedeki bütün arkadaÅ?lara hoÅ?çakalın diyorum msnden bana her zaman ulaÅ?abilirsiniz yardımcı olabileceÄ?im her konuda yardımcı olurum elimden geldiÄ?i kadar.Bu gidiÅ?imin siteden ayrılan arkadaÅ?larımın gidiÅ?iyle alakası olmadıÄ?ını belirtiyorum....
Posted:
Wed Apr 05, 2006 1:52 am
mefisto ile konuÅ?ulup burdan karar açıklanacaktır...
açıklama ve saygılarımla...
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Posted:
Wed Apr 05, 2006 5:01 am
konuÅ?malarımıza raÄ?men arkadaÅ?ımız kendi isteÄ?i ile yetkilerini yönetime devretmek istediÄ?ini yeniledi ve siteden ayrılacaÄ?ını belirtti, bizede saygı duymak baÅ?ka bir seçenek kalmadı. Å?uandan itibaren tüm yetkilerini alıyorum. Hesabını banlamaya gerek duymuyorum, girmek istememek kendi tercihin, siteye girersen kapımız sonuna kadar sana açık...
bundan önce frpworld için yaptıÄ?ı tüm iÅ?ler, harcadıÄ?ı tüm emekler için sana sonsuz teÅ?ekkür ediyorum, yolun açık olsun mefisto...
son söz ve saygılarımla...
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum