Author |
Message |
Ensiferum
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 07, 2006 10:42 pm |
|
Seraphima nın avatarı seri katilmidir sapıkmıdır bilemiycem ama o kulaklarla çok rahat 3 km içinde her fısıltıyı duyar. |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 08, 2006 9:01 pm |
|
Quote: |
Logan'ın avatarında ise ilk baktıÄ?ımda aklıma gelen, canı kadar sevdiÄ?i dostunu kaybetmiÅ? bir savaÅ?çının acısısını gördüm..Ä°syan ve itiraz..
|
Nasıl yakaldın o duyguyu benim avatardan Anlamadım ama yorumunu çok beyendim |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 08, 2006 11:44 pm |
|
Yilmax : Büyüyü yapan kiÅ?i muhtemelen bir drow, (En azından Engin'in öyle olmasını istediÄ?inden eminim ) ama o yaratıÄ?ın ne olduÄ?unu çıkaramadım, yaptıÄ?ı büyü ise muhtemel bir koruma büyüsü, mekanda underdark' ı andırıyor. Wizard Yilmax (lvl 9 sanırım yanlıÅ?sa düzeltin ) karekteri ile gayet uyumlu olmuÅ? bu avatar, bence bu avatar Yilmax' ın underdark dan kaçıÅ?ını simgeliyor .
yeminer : Bence bu avatar Yeminer the dark, Yeminer the lich ' in holy sembol 'ü olmalıymıÅ? , yeminer Å?ahsının kendisi gibi karmaÅ?ık ama derin anlamlar içeriyor. Kısacası Yeminer the lich ile çok uyumlu bir avatar...
Necros_Spellweaver : Sanırım ben hiç yorumlamamıÅ?tım Necros_Spellweaver ' ın avatarını. Bu avatar güce aç bir büyücüyü yansıtıyor, (Lawful evil olduÄ?una eminim ) elindeki güç ne olursa olsun herzaman daha fazlasını isteyen bir büyücü, güç için herÅ?eyi feda etmeye hazır...
Kilerik : Tank gerçektende çok iyi, sanki bu tank warhammer ' dan fırlamıÅ? gibi, space marinelerin tanklarıdan sanki
Quote: |
Diyarımıza pek uyum saÄ?lamayan bir avatar |
Hiç sanmıyorum neden uyum saÄ?lamasın, burda koyulan avatarlar hep dnd avatarı olacak diye bir kural yok, bende bi aralar wod avatarı kullanıyodum...
Efla : Daha önce sanki yorumladım, ama yeniden yorumlayalım Muhtemelen bu bir dragon ell, su altında yaÅ?ayabilen, ejderha soyundan gelen bir yaratık, baya hoÅ? bir avatar seçimi olmuÅ?, avatardaki renklerde çok güzel...
seraphima : Sanki içtikten sonra kızarmıÅ? gibi bir hali var o elf 'in , bakıÅ?larda oldukça ölümcül drow kesmeye giden bir elf sanki .
Ensiferum : Aman birader beni ısırmada kimi ısırırsan ısır Bite me yazısını okuyan ısırılıyor sanırım ...
Lixer : Ã?fkesini az sonra dıÅ?arı vurmak için konsantrasyon saÄ?lamaya çalıÅ?ıyor sanırım . |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 13, 2006 7:05 am |
|
benide eleÅ?tirin lütfen:)üç sene önceki fotom,,lütfen az biraz insaflı olun ama:)bu sıralar yaÅ?lılık komleksindeyim zaten,, |
_________________ ''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacaÄ?ımıza,aynı hastalıÄ?ın iki farklı belirtisi olarak yaÅ?arız baÅ?kalarının vücutlarında..''K.iskender |
|
Back to top |
|
|
Selia
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 13, 2006 5:15 pm |
|
Senin avatarın da güzel.Kızıl saçlı.Eskisi daha güzeldi bence.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yılmaxın avatarı Raistlin ile Fisty nin savaÅ?ı.Hani Fisty canavar yaratıyordu ya o bölüm.
Yeminerin avatarı ilgimi çekti.Ne olduÄ?u beli deÄ?il.Ne gerçekten?
Ensiferum da diÃ…?ler var.''Bite me''
Mesajlarınız birleÅ?tirilmiÅ?tir. // Moderatör. |
|
|
Back to top |
|
|
seraphima
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 17, 2006 8:26 am |
|
Bir soru: Eldarin niye avatarını deÄ?iÅ?itirdin???? |
_________________ Vox populi vox dei.... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Wed May 17, 2006 5:48 pm |
|
Bilmem esti öyle kafama. Nasıl durcak bakalım dedim kendi kendime. Bilmiyorum beÄ?enildi mi ama MIB ajanı. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Ensiferum
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 20, 2006 10:30 pm |
|
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 9:44 am |
|
hakan ben açıkçası beÄ?endim avatarını, lakin eskisi baÅ?ka bir güzeldi yaw, sen onla özdeÅ?leÅ?tin gözümde nedense...
yorum ve saygılarımla.... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun May 21, 2006 10:20 am |
|
Alın deÄ?iÅ?tirdim yahu. Neden benimle özdeÅ?leÅ?tiki bu avatar anlamadım. Kime sorsam aynı Å?eyi söylüyor :=).
Eskisini de buraya koyayım bari. Arada dönüp dönüp bakılır .
(İllüstrasyon'un yayın hakları Gavin Hargest e aittir. ) |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 10:31 am |
|
ha Å?imdi oldu üstad, bu avatar seninle yaÅ?lanacak, baÅ?ka türlü sana rahat yok
gülümseme ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
pennylane
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 10:35 am |
|
bende avatarımı deÄ?iÅ?tirdim çok Å?irin olmuÅ? di mi :w00t: |
_________________ ..eÄ?er tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur.. |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 22, 2006 11:13 pm |
|
evet Å?irin olmuÅ? ama pek beenmedim açıkçası
buyrun benimkide ameliyat masasına uzandı, yorumları bekliyor...
gülümseme ve saygılarımla... |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 22, 2006 11:53 pm |
|
chosen : Avatarın gerçektende harika, acayip bir karizması var elemanın . Bence bu avatar kalsın bidaha deÄ?iÅ?iklik yapma . |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
John
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 23, 2006 12:18 am |
|
@chosen : VtM:Bloodlines Nosferatu wallpaperlarından gerçekten çok baÅ?arılı bi çalıÅ?ma ama resmin tamamı olsaymıÅ? daha güzel olurmuÅ?.
@eldarin : bana kalsadı ben technocrat/MiB resmini daha çok sevmiÅ?tim
Yener seninkinin durid olduÄ?unu sen söylemeseydin bilemicektim hiç valla |
_________________ Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain |
|
Back to top |
|
|
|
|