Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Krynn Büyücüleri Hakkında
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Krynn Büyücüleri Hakkında View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Skylancer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 06, 2005 8:34 am Reply with quoteBack to top

katılıyorum.
    her üç cüppeyi taÅ?ımıÅ? hatta bir dönem renegade wizard olmuÅ?. artık kimse hatırlamasa da krynn üzerinde yürüyen gelmiÅ? geçmiÅ? en büyük wizard olan galan dracos'tan sonra ikinci kabul edilen bir büyücüdür magius. tarihin en büyük savaÅ? büyücüsüdür. dünyanın en kudretli asasını ve en güçlü büyüyü barındıran büyü kitabının yaratıcısıdır...daha ne ulen?!

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    Sylvius
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 07, 2005 1:20 am Reply with quoteBack to top

katılmıyorum cogunuz kabul etmesede buyuculuk hırs gerektirir. sadece yetenekle olmaz bu iÅ?. mutlaka biÅ?eyler katmalı bir buyucu. Magius a ben de saygı duyarım cok sevdigm bir buyucudur.Ozaellikle savaslarda cok faydalı olduguda bi gercek kac kez HUMA 'NIN kıcını kurtardıgını tarih bile bilmezken ona biÅ?ey denemez. ancak Raistlin'in eline su dokemez tanrıların bile bulamadıgı Krynn i bulan Takhisis'e hic olmadıgı kadar guclu oldugu bu zaman da bile fark ettirmeden olaylara mudahale eden ve tanrıların bu halde bile tırstıgı baska bir varlık tanıyorsanız soyleyin cunku ben bilmiyorum...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Eldarin_

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 6:19 pm Reply with quoteBack to top

Dilbao wrote:

Peki öyleyse Magius neden dünyayı kontrol edemedi diyecek bazıları... Ã?ünkü Magius Good bir büyücü idi, poposunu yerde tutmayı bildi. Ama Raistlin öyle deÄ?ildi. Büyü tanrısından aldıÄ?ı güçle tanrıları yok edebileceÄ?ini sandı. Elbette baÅ?aramadı.

Pardon Dilbao ama birÃ…?ey sormak istiyorum.

Ansalon üzerindeki büyücüler sanatlarında kullandıkları büyü gücünü Graygem den almıyorlar mı?yoksa ben mi yanlıÅ? hatırlıyorum.
    Ã?ünkü Kaos un Krynn den gönderilmesinde kullanılan Graygem de diyardan ayrılınca Ansalon daki büyü dalgalanmaları bir hayli yavaÅ?lıyor,hatta neredeyse duruyor.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 9:06 pm Reply with quoteBack to top

Spoiler olabilir!!!

Greygem ile bir alakası yok. Kaos giderken tanrıları da yanında götürüyor ya. E tabi solinari, Nuitari, Lunitari de gidince büyü yavaÅ? yavaÅ? azalıyor. ta ki palin majere vahÅ?i krynn büyüsünü bulana kadar. Eh o da ruhlar sayesinde fanilerin elinden alınıp Takhisis için kullanılmaya baÅ?lıyor
    Magius konusuna gelince... Skylancer'a katılıyorum Magius "biraz" daha güçlü Krynn üzerindeki neredeyse bütün büyücülerden. Gücü nasıl ve nerede kullandıÄ?ın önemli tabii ki. Å?u var ki Magius''tan korkmasına gerek yok tanrıların. Tabi ki tipik büyücü hırsına sahip ama gerçekleÅ?tirmek için illa da lkorku ve dehÅ?et saçmaya ihtiyacı yok.

[quote=LourdesTr]Raistlin tüm evrende yalnız kalacaÄ?ını anlayınca (ki bu büyük bir yalandır tanrılar tarafından oynanmıÅ?) [/quote]

Bunu anlamadım, ne yalanı, ne oyunu? Ä°nsanların tarihi deÄ?iÅ?tirme gücünün yoksunluÄ?una dayanarak mı diyorsun bunu?
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    zalhonan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:34 pm Reply with quoteBack to top

hiç olur mu,siz bekliyo musunuz raistlinden öyle biÅ?ey?
    raistlin kraliçeye tapınsaydı hiç gidip de cehennem de ona meydan okuyup ter bezlerinden salgılanan terlerin ılıkla soÄ?uk arasında bir derecede olmasına yol açar mıydı?
    raistlinin takhisise tapınmaya en çok yaklaÅ?tıÄ?ı an bir gece rüyasında crysania ile yakınlaÅ?mıÅ?ken beyaz cüppeli rahibenin birden takhisise dönüÅ?üp Raistlin'e müstehcen tavırlarla temas etmesidir ki o da tapınmaktan çok Raistlin'in 25 yıldır asla doyurmayı düÅ?ünmediÄ?i bedensel açlıÄ?ının isyan ederek bir anlık irade duvarını aÅ?ması ve yüzeye sızmasıdır

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 21, 2006 6:26 pm Reply with quoteBack to top

Büyücülük hırs gerektirir doÄ?ru.Ama hırsın kendisini yemesine de izin vermemelidir büyücü.Qisatzın da dediÄ?i ille de dehÅ?et korku saçmaya gerek yok.SavaÅ?ta öldü magius.Ã?lmeseydi devam etseydi bayaÄ?ı büyük biri olurdu.
    Back to top View user's profileSend private message
    Aredheliquas
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 21, 2006 6:49 pm Reply with quoteBack to top

Selia'ya katılıyorum. Her ne kadar büyüyü o kdar sevmesem bile genede hırs ve aç gözlülük gerektirdiÄ?ini düÅ?ünüyorum. Ama fazlasıda zararlı tabiki.
    Magius'a gelince; O da inanılmaz güçlü bir büyücüydü. EÄ?er ölmeseydi ciddi anlamda büyük ve önemli birisi haline gelirdi...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu May 25, 2006 10:19 pm Reply with quoteBack to top

Ben biraz da hırstan baÅ?ka bir duygunun büyücülüÄ?e insanları yöneltip yöneltemeyeceÄ?ini merak ediyorum. Mesela merak olamaz mı? Büyünün nasıl bir Å?ey olduÄ?una dair merak.

Tabii elde edilecek güç hırs uyandırabilir. Ya bu kiÅ?i hırsı bastıracak eÄ?itimi aldıysa.. Ve hiç Å?aÅ?madan baÅ?taki nedene sadık kalırsa....

Forum Yöneticisi Notu: BaÅ?lık yapısındaki deÄ?iÅ?meden dolayı baÅ?lıÄ?ın baÅ?lıÄ?ını deÄ?iÅ?tirdim.. : )

Aarashian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 26, 2006 12:06 am Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    Ben biraz da hırstan baÅ?ka bir duygunun büyücülüÄ?e insanları yöneltip yöneltemeyeceÄ?ini merak ediyorum. Mesela merak olamaz mı? Büyünün nasıl bir Å?ey olduÄ?una dair merak.

Katılıyorum. Büyücüler hırslı olur, gözleri hiçbir Å?eyi görmez gibi bir sterotip oluÅ?uyor gittikçe. Tek tip büyücüye yönelim var, çeÅ?itlilik azalıyor. Ancak merak veya insanlara yardım etme isteÄ?i veya bir Å?eyleri deÄ?iÅ?tirme isteÄ?i gibi birçok nedenle insan büyüye yönelebilir bence, hatta eÄ?lence için bile olabilir - özellikle enchant/charm okulu için Smile -. DL kitaplarında genel olarak hırs göze çarpıyor, doÄ?ru (bkz. Dalamar, Raistlin vs), ama tek neden hırs olmamalı. Ã?eÅ?itlilik ve bakıÅ? açıları ne kadar artarsa oyun (veya kitap vs) her zaman o kadar güzel olur bence.

Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
    mefistofeles
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 26, 2006 12:53 am Reply with quoteBack to top

Ama gerek dalamar gerek raistlin yada diÄ?er hırslı büyücüler bu iÅ?e büyünün bedene verdiÄ?i zevk için yapmıyorlar.Onlar yaptıklarının yanında yapabileceklerinin hiç bir Å?eyolduÄ?u için bu kadar hırs içindeler tabi bu benim düÅ?üncem.Zaten büyücünün içinde hırs yoksa sınavı geçemeyeÄ?i gibi bir gerçek var hatırlatmak istediÄ?im.Firble dediÄ?in Å?ey ancak sınav sisteni deÄ?iÅ?tirmenle mümkün olabilir....
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Selia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 26, 2006 2:54 am Reply with quoteBack to top

Ki o da deÄ?iÅ?mediÄ?ine göre....Gözü yükseklerde olup sonu gelmiÅ? büyücüler var.Hırs olmalı.Tamam ama fazlası,açgözlülük de zarar bir yerden sonra
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat May 27, 2006 2:58 am Reply with quoteBack to top

Mefisto sınav sistemi büyücünün içindeki hırsı da mı ölçüyor. Peki alternatif sınav sistemleri veya sınava isyan edenler yok mu ?

Selia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat May 27, 2006 5:52 am Reply with quoteBack to top

Sınav sistemi en iyileri seçmek için var.Büyüye deÄ?er verenleri,gücü doÄ?ru kullanmayı bilenleri,hırslıları,akıllı olanları seçmek için.Büyü tanrıları en iyileri layık görüyor.Sınav sistemini kaldırmazlar sanırım.Her önüne geleni almak istemiyorlardır:)Sanırım Magius isyan falan ediyordu.Ama elden ne gelir ki? Smile
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum