Author |
Message |
galadlirim
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Jun 02, 2006 6:12 am |
|
Dün Yeminere gösterecekleri animeleri verdim.Hangisini gösterirler bilemicem ama Å?unlar kesin:
Howl's Moving Castle,Prenses Mononoke,Spirited Away,Bir de Ninja Scrollun filmi galiba,Bir de Vampire Hunter Dyi gösterebilirlermiÅ?. |
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 02, 2006 6:39 pm |
|
Animeleri görevli arkadaÅ?lar seçiyor, galadlirimin dediÄ?i animeler muhtemelen gösterilecek olanlar ama çıkarma ya da ekleme olabilir.
Ayrıca organizasyonu mümkün olduÄ?unca ucuz tuttuk, etkinlik alanının üniversite olması bu konuda avantaj oldu tabi. 7.5 ytl ye sadece 1 yemek dahildir. Onun dıÅ?ında aynı yemeÄ?i yemek için sanırım 3 YTL idi, bu kadar para ödemeniz gerek.
Ayrıca Dm vb görevlilerin masrafları etkinlik kasasından karÅ?ılanacaktır. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Psychena
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Mon Jun 05, 2006 8:00 pm |
|
arkadaÅ?lar herÅ?ey cok cok güzeldi gerçi 2. gün herkes gitti felan ama olsun yınede gerçekten eglendık 1. gn inanılmazdı herÅ?ey icin cok cok teÅ?ekür ederim.. saolun varolunn..yaz geldı yakınlardaa yıne bı bulusma duzenleyelımm:P :clap: :plotting: :evillaugh: |
_________________ Minnettar bakmaya çalıÅ?an gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
LanetlendiÄ?in,Ã?ldürüldüÄ?ün yani seçildiÄ?in |
|
Back to top |
|
|
Elodia
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 2:38 am |
|
herÅ?ey çok güzeldi gerçekten.zaten oyuna susamıÅ?tım...hatta o yüzden anime gösterimine bile iÅ?tirak edemedim o derece yani.
yeni bir buluÅ?ma fikri çok fazla cazip geliyor sanki... buluÅ?ma nerde ben orda Å?imdiden...
tekrar teÅ?ekkürler bu güzel anılar için... |
_________________ veni |
|
Back to top |
|
|
tantras
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 3:16 am |
|
erken gitmeme raÄ?men cumartesi harika bi gündü...
keÃ…?ke bide havuza girebilseydik
ama olsun herÅ?ey harikaydı :clap:
buluÅ?malar sıklaÅ?ırsa seviniriz... |
|
|
Back to top |
|
|
arabet
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 3:31 am |
|
cumartesi oynadıÄ?ım oyunların tadı hala damaÄ?ımda...
ilk kez druidliÄ?imin tadını tam anlamıyla çıkarıodum ki gitmek zorunda kaldım
herÅ?ey için saÄ?olun
bir dahaki toplantı en kısa zamanda olur umarım |
|
|
Back to top |
|
|
arabet
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 3:31 am |
|
arabet wrote: |
cumartesi oynadıÄ?ım oyunların tadı hala damaÄ?ımda...
herÅ?ey için saÄ?olun
bir dahaki toplantı en kısa zamanda olur umarım |
|
|
|
Back to top |
|
|
Psychena
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 4:06 am |
|
ben bol bol yuzdum wallla banane abi mayo getirseydiniz:P |
_________________ Minnettar bakmaya çalıÅ?an gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 6:57 pm |
|
Birkaç aksaklık vb Å?ey olmasına karÅ?ın güzel geçtiÄ?ini düÅ?ündüÄ?üm iki gündü, benim gibi düÅ?ünen, yaÅ?ayan insanlarla geçirdiÄ?im 2 gün benim için çok deÄ?erliydi. Arada çalıÅ?mak falan zorunda kalsam keyfini çıkardım, cumartesi oynatmaktan zevk aldıÄ?ım iki güzel oyun yönettim, pazar yüzdüm ve en önemlisi muhteÅ?em oyuncular ve dmimizle güzel bir oyun oynadım. Gelen tüm arkadaÅ?lara çook teÅ?ekkür ediyorum.
Yeni bir etkinlik diyen arkadaÅ?lar olmuÅ?, malesef bu tarzda bir etkinliÄ?i ikinci bir kez yapmak için biraz zaman geçmesi gerekir ama orada birçok kiÅ?i tanıÅ?tı, oyun oynadı. Artık birbirlerinizi tanıyorsunuz, buluÅ?un oyunlar oynayın vs vs... Mesela ben orada tanıÅ?tıÄ?ım birkaç arkadaÅ?la baÅ?ladıÄ?ımız oyunlara devam edeceÄ?im, özellikle animeci arkadaÅ?lar benden kaçamazsınız Size frp oynamayı öÄ?reticem arada da animelerinizden faydalanıcam :angel: |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Elodia
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 8:24 pm |
|
Å?imdi tanıÅ?tık da nasıl tanıÅ?tık..her oyunda farklı insanlar vardı ve akıl edip sitedeki nicklerini sormadık bile.msnleri hele hiç.nasıl bulucaz birbirimizi bu durumda elimizde sadece birkaç anı var... |
_________________ veni |
|
Back to top |
|
|
Psychena
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Tue Jun 06, 2006 8:27 pm |
|
evet ya yanlız ben levion la burda kavga etmıstım kavga derken bıraz tartıstık felan sonra festıvalde bırıyle tanıstım baya zaman gecırdık aynı cadırda fellan kaldı sonra ogrewndım meger levion oynmus felan ock komık oldu :p bu arada cıdden msn felan almadık herkes yazsın buraya bi sekıl ekleyelım ok :evillaugh: |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Wed Jun 07, 2006 12:35 am |
|
|
Back to top |
|
|
Psychena
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Wed Jun 07, 2006 4:39 am |
|
abi herkes bı sekıl msn lerımızı verelım demıs kımse msn yazmamıs delicevair@hotmail.com |
|
Back to top |
|
|
Levian
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 07, 2006 6:49 am |
|
mahua çok komik oldu o durum savaÅ? :p
bu arada ben Å?u malum gece ateÅ?lenen çocuk hatırlayamayan varsa
msn adresim evrenacigul@hotmail.com |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 07, 2006 1:47 pm |
|
evet evren iyi akıl etmis herkes bir detayını yazarsa daha kolay hatırlarız bence.
mesela ben habire kosusturup duran bırak oyun oynamayı oturmayı bile unutan mustafa
msn im heryerde var aslında ama genede bulunsun<< thearchmageofrealms@yahoo.com |
|
|
Back to top |
|
|
|
|