Posted:
Mon Jun 05, 2006 10:46 pm
Convention çok güzel deÄ?ildi. ama emeÄ?i geçenlere teÅ?ekkür ederim. Düzensizlik, eksikler, gereksizlikler had safhada olsada biz eÄ?lendikmi eÄ?lendik. ama grup olarak oraya gittiÄ?imiz için eÄ?lendim. tek baÅ?ıma gitseydim bilmeyen birisi olarak benim için büyük bir hüsran olurdu.
bu arada hançer için teÅ?ekkürler
TekirdaÄ? sınırındaki bahçeÅ?ehire kadar erinmeden gelen herkese,
Convention dan çok bir eÄ?lence bir Å?enlik havasında geçen organizasyona katılanlara,
2 gün boyunca sadece havuza girmek için gelen 2 kardeÅ?imize,
Büyük bir sabır ve inatla oyun oynatmaya devam eden Serdar a,
Oyunlarına ara verip çalgıcıları dinleyen Yener ve tayfasına,
Taaaa nerelerden sırf nedir bu FRP bir gorelim diyip gelen "ablalarımıza",
Yeni BaÅ?layanlara FRP yi ogretmek icin beni kırmayıp gelen Alper kardeÅ?ime,
Yapacak birÅ?ey bulamayıp ona yardım eden Serkan ve Müge(Galadlirim) ye,
Nasıl oldugunu bir türlü anlayamadıÄ?ım bir Å?ekilde 10 dk da LARP kurup oynatanlara,
O Larp ta oynayıp eÄ?lenmeyi baÅ?aran ya da baÅ?aramayanlara,
Onca para döküp kiraladıÄ?ımız Larp kostümlerini en azından eÄ?lenmek için kullananlara,
Kılıçlarla düello yapıp bizi rezil-i rüsvan edenlere,
Büyük bir sabır gösterip Hazine avındaki aksaklıklara aldırmayan tüm yarıÅ?macılara,
Cumartesi gecesi ve Pazar akÅ?amı bize canlı performans saÄ?layan gruplara,
"Bu kadar ucuz con olur mu?" diyip sonra yemek fiyatlarını görünce Å?ok olan olmayan insanlara,
Gece bana çadırları kurmamda ve ertesi gün toplamamda yardımcı olanlara,
Ben orada integralle alan hesabı yaparken abi mühim deÄ?il hava güzel dıÅ?arda yatarız diyenlere,
Onca zahmetle yer ayarlamama raÄ?men çadırlarda deÄ?ilde dıÅ?arıda yatmayı tercih edenlere,
Bizi kırmayıp oralara kadar gelen ve içecek daÄ?ıtan sevgili Redbull a,
Bize zorluk çıkarmayan aksine yardımcı olan BUSAM daki herkese ve Aylin Abla ya,
GereÄ?inden fazla T-shirt bastırarak beni zor durumda bırakan insancıklara,
Gecenin bir yarısı anime gösterenlere,
Ve son olarak Bahçe-con u kendi conlarıymıÅ?çasına benimseyip yardım eden herkese,
Kısaca renk katan herkese,
Bahçe-con u tertipleyen BahçeÅ?ehir Bilim Kurgu ve FRP kulubü ve frpworld adına teÅ?ekkür ederiz...
Posted:
Tue Jun 06, 2006 12:29 am
Gerçekten de aksaklıklar oldu,Mage i bi türlü devam ettiremedik,ailemden gecelere kadar kaldıÄ?ım için azar yedim ama önemli olan her Å?eye raÄ?men kendimizi eÄ?lendirdik,ben de herkese teÅ?ekkür ederim.
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
mükemmel 2 gün ve bir de gece için emeÄ?i geçen herkese teÅ?ekkürler...
bir de fazladan yorulanlar oldu,görevlilerin gözlerimizin önünde canı çıkıyordu biz oyun oynuyorduk ya hani,iÅ?te onlara minnet duyuyoruz...
Posted:
Wed Jun 07, 2006 3:44 am
Etkinlikte çok eÄ?lendim ve hayatımın önemli anılarından biri oldu bu. Bunun için Mustafa'nın dediÄ?i gibi renk katan herkese teÅ?ekkür ediyorum.
Etkinlikte uzun zamandır istediÄ?im gibi doyasıya WoD oynadım. Ä°lk kez LARP yaptım ve harikaydı. Hazine avı daha da güzel olabilirdi ama olsun, hediye kazandım öyle ya da böyle. En önemlisi de birbirinden deÄ?erli insanlarla tanıÅ?tım.
abi biz sankı sadece yüzdük ya acaıp sıcaktı cokda ıyı yaptık yıne olsa yıne gıder yuzerım walla ohh ayrıca frpde oynadık larp daa aaa
_________________ Minnettar bakmaya çalıÅ?an gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
LanetlendiÄ?in,Ã?ldürüldüÄ?ün yani seçildiÄ?in
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum