denedim onları olmuyor yeminer yine girdiÄ?im an Tharivol olarak gözüküyorum. (O baÅ?lıÄ?a cevap atamadıÄ?ım için yeni konu açtım)
Sayfanın solundaki KiÅ?isel bölümünde "Siteden Ã?ıkıÅ?" kısmını tıklayın. Yada üst kısımda "Ã?ıkıÅ?" yazan yeri tıklayın ve bekleyin. Sayfa kendini yenilesin. Daha sonra pencereyi kapatıp tekrar giriÅ? yapmayı deneyin. Å?ifreniz ve kullanıcı adınız sorulacaktır.
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Last edited by Daeya on Fri Aug 04, 2006 10:36 pm; edited 1 time in total
Posted:
Fri Aug 04, 2006 10:48 pm
Ya da biraz daha ayrıntılı bir silimle. EÄ?er IE(internet explorer kullanıyorsan)
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies\
C:\ ->(Ä°Å?letim sisteminin olduÄ?u dizin bu deÄ?ilse C:\ yerine onu yaz. Ã?rneÄ?in bende d:\)
Documents and Settings\ -> Bu deÄ?iÅ?mez.
Administrator\ -> Buraya kendi kullanıcı ismini yaz. Ã?rneÄ?in bende "The One"
Cookies\ ->içeriÄ?i silinecek dosya bu.
dizinindeki metin belgelerinin hepsini sil. Index adlı dosya silinemeyecektir, onu seçme silerken
Bunlar da çözüm olmazsa belki kullanıcından kaynaklanan bir sorun olabilir.
C:\Documents and Settings\ dizinindeki tüm kullanıcıların cookie lerini sil.
EÄ?er bu da olmazsa bana özel mesaj at, durumu deÄ?erlendirelim. Bunlar çözüm deÄ?ilse senin problemin kiÅ?iye özel bir problemdir, burada konuÅ?mak gereksiz olur.
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum