Author |
Message |
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sun Jun 11, 2006 8:38 am |
|
Okudum, anladım. Ama hâlâ cevaplanmamıÅ? bir sorum var: Bu çakralar neyime yarayacak? Yani astral seyahat dıÅ?ında belli birinin yoÄ?unlukta mı olması lazım? Ya da o sırada kuvvetli olan auraya göre bir Å?ey mi deÄ?iÅ?iyor? Yani iÅ?levi nedir? |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
Levian
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 12, 2006 6:49 am |
|
BaÅ?larda Å?öle bi göz gezdirdim. Arada güzel sıkanlar olmuÅ? onları tebrik ederim :clap:
Evet bende böyle bir deneyim yaÅ?adım. Hepsi de istem dıÅ?ıydı. Hepsinde de korkup bedenime geri döndüm
Uzak doÄ?unun milad öncesi inancını bırakında özünüze yönelin bence. Ä°slâm'da arayıp aramadıÄ?ınızdan çok ama çok daha fazlası var. Dine sonradan girenlere Ä°slâm demiyorsanız tabi...
Kolay gelsin... |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 27, 2006 5:52 pm |
|
www.medyumca.com
Astral seyahat ve daha pek çoÄ?unu buradan bulabilirsiniz.
Ancak bu site baÅ?ka sitelerdeki yazıları düzgünce derlemekten fazlasını yapmıyor, yani eski okuyuculara pek de yeni birÅ?ey sunmuyor. |
|
|
Back to top |
|
|
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 29, 2006 5:59 am |
|
bu olayı ben de duydum gerçekten çok ilginç bi olay,birkaç defa denememe karÅ?ın baÅ?arılı olamadım sanırım konstarsyonun daha üst düzeyde olması gerekiyor zihnin tamamen bu olguya odaklanması yada entegrasyon içinde olması gerekliymiÅ?,gerçekten böyle bi deneyim yaÅ?amak isterim denemelere devam edeceÄ?im hatta canlı örnekler var ki aramızda bunlarla daha uzun uzun konuÅ?tum bunun gerçekliÄ?ine kesinlikle inanıyorum |
|
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 29, 2006 6:17 am |
|
ben de baya bi heves yapıp denemiÅ? fakat baÅ?arısız olmuÅ?tum fakat en kısa zamanda bir daha denemeyi düÅ?ünüyorum daha yoÄ?un bir konsantrasyonla.... |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 29, 2006 8:34 am |
|
ArkadaÅ?lar uÄ?raÅ?ırsanız yaparsınız ama bu iÅ? çok ciddidir.öyle hadi dedin mi olmaz hem ayrıca yapsanız n'olacak ki?boyunuz mu uzayacak?hadi çıktınız geri dönmek o kadar kolay deÄ?il.geri dönemezseniz olacakları yazmaya baÅ?lıyorum;tıbben yaÅ?arsınız ancak hiçbirÅ?ey yapamazsınız(bitkisel hayattan daha kötüsü),astral varlıklar tarafından etkilenebilirsiniz(bugün sevdiÄ?iniz Å?eyden nefret edebilir tamamen dengesiz biri olup çıkarsınız) ve en kötüsü geri dönmeyi baÅ?aramayıp kendi egonuz uÄ?runda can verirsiniz.
DeÄ?er mi?bir kerecik düÅ?ünün egonuz uÄ?runa sebepsiz yere ölmeye deÄ?er mi?
Lütfen yazımı dikkate alın ve kendinize dikkat edin.Egonuzu minimize edin. |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 4:13 am |
|
Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 4:39 am |
|
bir de benim merak ettiÄ?im diyelim yatakta yatıyoruz ve yükselmeye çalıÅ?ıyoruz...o kordonun gerildiÄ?ini nasıl anlayabiliriz tahmini? |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 5:03 pm |
|
Benim anladigim kadariyla biz kordonun gerildigini falan dusunmuyoruzz. Sadece yukseldigimizi dusunuyoruz ve ruhumuz yükseliyor. Sanirim bu sekildeydi. Sonra ruhumuzun bir mekana gittigini hayal ederek ya da birinin yanina hakkaten de gidiyor. Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
siliterin
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 7:15 pm |
|
bunun gerçekliÄ?ine kesinlikle kuÅ?ku duymuyorum. bende bir kaç kez dennedim ama konsantrasyon budist rahiplerin yada hint fakirlerinin ki gibi yüksek seviyeye ulaÅ?madı bende. bu sabepten baÅ?arısız oldum ama benimle aynı anda deneyip baÅ?arıya ulaÅ?tıÄ?ını söyleyen bir arkadaÅ?ım vare. tabii sık yalan söyleyen biri olduÄ?undan söylediklerine inanmadım |
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır. |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 8:16 pm |
|
Bu tür Å?eylere hevesliyimdir ancak bi türlü yapamadım. Sebep: Etrafımda birileri varken konsantre olamıyorum, kimse yokken de korkuyorum |
|
|
Back to top |
|
|
Selia
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 31, 2006 8:31 pm |
|
BaÅ?lamadan önce beyni rahatlatmak iyidir.Rahat olmak.Bu hemen olacak bir Å?ey deÄ?ildir.Hemen de baÅ?lanmamalı.Acele iyi deÄ?il.Bilgi edinmeli. |
|
|
Back to top |
|
|
Argos_Brontes
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 18, 2006 5:43 pm |
|
Å?imdi bende bir aralar astral seyahata merak sarmıÅ?tım. Ve baÅ?arılıydım da tek eksikliÄ?im %100 lük kendime güvenimdi... Son anda vaz geçiyordum. Ama bir süre sonra bu alıÅ?kanlık oldu. Ä°stem dıÅ?ı olarak hergece astral seyahat moduna geçiyordum. Ama burada çooook önemli bir nokta var. Kendinizi iyi bilmelisiniz. EÄ?er astral seyahat yaparken kokrkarsanız, iÅ?iniz çok zor.
Ben ruhumu bedenimden çıkarmadan son aÅ?amasında, kalp atıÅ? seslerimi duyuyorum. EÄ?er heycanlanırsam kalp atıÅ? seslerim artmaya baÅ?lıyor ve o an iÅ?leri yokuÅ?a sürüyorsunuz. Ä°stemeseniz bile bir anda tüm bedeniniz geçici felç oluyor...
Kendinize çok iyi telkinde bulunmalısınız. Sürekli bedeninizi rahatlatmaya bakın ve bunun korkunç birÅ?ey olmadıÄ?ını hatırlatın. DüÅ?üncelerinizi boÅ?altmalısınız. Zihniniz sadece bu konuya yönelmeli. Aklınıza kötü Å?eyler getirmemelisiniz. |
|
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 19, 2006 12:11 am |
|
ya ben böyle bi süre uÄ?raÅ?tım da tek olan kalp atıÅ?larım baya hızlanıyo çok hafif birÅ?eyler hissediyorum ama o kadar ötesi yok...doÄ?ru yolda mıyım çalıÅ?mayla daha geliÅ?tirebilir miyim?olmicak gibiyse uÄ?raÅ?mıyım boÅ?una |
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 19, 2006 5:03 am |
|
Quote: |
Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim.
|
Firble bundan herkesin haberi olmayabilir, bunun nedeni de kitapların bu olayı "toz pembe" olarak göstermesidir. Ä°nsanları korkutmamak (ve tabiki satıÅ?larını düÅ?ürmemek için) bunları bilseler bile (ki bildiklerinden eminim) yazmamaları.
bir de benim merak ettiÄ?im diyelim yatakta yatıyoruz ve yükselmeye çalıÅ?ıyoruz...o kordonun gerildiÄ?ini nasıl anlayabiliriz tahmini?
|
Firble tamamen haklı.
Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor.
|
Bunun için Å?öyle bir öneride bulunabilirim; sana gerçekten ilk çıkıÅ?ında göreceÄ?in (daha öncesinde bilmediÄ?in) bir Å?eye bakmaya çalıÅ?. Ã?rn: rastgele bir yere mesela masanın üstüne bir kalem koy (bunu görmeyeceÄ?in bir Å?ekilde yap) ve onu görüpte kalktıktan sonra tamamen uyandıÄ?ında onun gerçekten orda olup olmadıÄ?ına bak.
çalıÅ?mayla daha geliÅ?tirebilir miyim?olmicak gibiyse uÄ?raÅ?mıyım boÅ?una
|
Biraz klasik olacak ama çalıÅ?ırsan baÅ?aramayacaÄ?ın Å?ey yoktur.Tabi bunlar aÄ?ır Tanrısal Å?eylerdir (yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın bu sözler farklı yorumlanıp benim "yobaz" olduÄ?um sonucuna varılabilir). Ve Tanrı eÄ?er size zara geleceÄ?ini bilirse buna bir Å?ekilde engel olur.Bu bir anda çalan korna sesi de olabilir içinizde ortaya çıkan "korku"da olabilir.
Sevgi ve saygılarımı iletmeden, önceki mesajıma tekrar bakın, bakmaya üÅ?enenler için;
DeÄ?er mi?bir kerecik düÅ?ünün egonuz uÄ?runa sebepsiz yere ölmeye deÄ?er mi?
|
eÄ?er bu sorunun cevabını "Evet" olarak veriyorsanız artık yapabileceÄ?im tek birÅ?ey var, Tanrı'nın sizi korumasına inanmak.Ama cevabınız "Hayır" ise o zaman adam akıllı araÅ?tırın, kitapları okuyun ve Tanrı'ya olan inancınızı kaybetmeyin.Kitap konusunda yardıma ihtiyacınız olursa pm atın veya msn den bana ulaÅ?ın. |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
|
|