Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ASTRAL SEYAHAT
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ASTRAL SEYAHAT View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:38 am Reply with quoteBack to top

Okudum, anladım. Ama hâlâ cevaplanmamıÅ? bir sorum var: Bu çakralar neyime yarayacak? Yani astral seyahat dıÅ?ında belli birinin yoÄ?unlukta mı olması lazım? Ya da o sırada kuvvetli olan auraya göre bir Å?ey mi deÄ?iÅ?iyor? Yani iÅ?levi nedir?

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Levian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 6:49 am Reply with quoteBack to top

BaÅ?larda Å?öle bi göz gezdirdim. Arada güzel sıkanlar olmuÅ? onları tebrik ederim :clap:
    Evet bende böyle bir deneyim yaÅ?adım. Hepsi de istem dıÅ?ıydı. Hepsinde de korkup bedenime geri döndüm Very Happy
    Uzak doÄ?unun milad öncesi inancını bırakında özünüze yönelin bence. Ä°slâm'da arayıp aramadıÄ?ınızdan çok ama çok daha fazlası var. Dine sonradan girenlere Ä°slâm demiyorsanız tabi...
    Kolay gelsin...
    mikael
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 5:52 pm Reply with quoteBack to top

www.medyumca.com
    Astral seyahat ve daha pek çoÄ?unu buradan bulabilirsiniz.
    Ancak bu site baÅ?ka sitelerdeki yazıları düzgünce derlemekten fazlasını yapmıyor, yani eski okuyuculara pek de yeni birÅ?ey sunmuyor.
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    DefenderOfCorpsE
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 29, 2006 5:59 am Reply with quoteBack to top

bu olayı ben de duydum gerçekten çok ilginç bi olay,birkaç defa denememe karÅ?ın baÅ?arılı olamadım sanırım konstarsyonun daha üst düzeyde olması gerekiyor zihnin tamamen bu olguya odaklanması yada entegrasyon içinde olması gerekliymiÅ?,gerçekten böyle bi deneyim yaÅ?amak isterim denemelere devam edeceÄ?im hatta canlı örnekler var ki aramızda bunlarla daha uzun uzun konuÅ?tum bunun gerçekliÄ?ine kesinlikle inanıyorum
    celeraen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 29, 2006 6:17 am Reply with quoteBack to top

ben de baya bi heves yapıp denemiÅ? fakat baÅ?arısız olmuÅ?tum fakat en kısa zamanda bir daha denemeyi düÅ?ünüyorum daha yoÄ?un bir konsantrasyonla....

But everything one day will cease.

All the iron turned to rust;

All the proud men turned to dust.
    Murdoc
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 29, 2006 8:34 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar uÄ?raÅ?ırsanız yaparsınız ama bu iÅ? çok ciddidir.öyle hadi dedin mi olmaz hem ayrıca yapsanız n'olacak ki?boyunuz mu uzayacak?hadi çıktınız geri dönmek o kadar kolay deÄ?il.geri dönemezseniz olacakları yazmaya baÅ?lıyorum;tıbben yaÅ?arsınız ancak hiçbirÅ?ey yapamazsınız(bitkisel hayattan daha kötüsü),astral varlıklar tarafından etkilenebilirsiniz(bugün sevdiÄ?iniz Å?eyden nefret edebilir tamamen dengesiz biri olup çıkarsınız) ve en kötüsü geri dönmeyi baÅ?aramayıp kendi egonuz uÄ?runda can verirsiniz.

DeÄ?er mi?bir kerecik düÅ?ünün egonuz uÄ?runa sebepsiz yere ölmeye deÄ?er mi?
    Lütfen yazımı dikkate alın ve kendinize dikkat edin.Egonuzu minimize edin.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:13 am Reply with quoteBack to top

Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim.

celeraen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:39 am Reply with quoteBack to top

bir de benim merak ettiÄ?im diyelim yatakta yatıyoruz ve yükselmeye çalıÅ?ıyoruz...o kordonun gerildiÄ?ini nasıl anlayabiliriz tahmini?

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 5:03 pm Reply with quoteBack to top

Benim anladigim kadariyla biz kordonun gerildigini falan dusunmuyoruzz. Sadece yukseldigimizi dusunuyoruz ve ruhumuz yükseliyor. Sanirim bu sekildeydi. Sonra ruhumuzun bir mekana gittigini hayal ederek ya da birinin yanina hakkaten de gidiyor. Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor.

siliterin
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 7:15 pm Reply with quoteBack to top

bunun gerçekliÄ?ine kesinlikle kuÅ?ku duymuyorum. bende bir kaç kez dennedim ama konsantrasyon budist rahiplerin yada hint fakirlerinin ki gibi yüksek seviyeye ulaÅ?madı bende. bu sabepten baÅ?arısız oldum ama benimle aynı anda deneyip baÅ?arıya ulaÅ?tıÄ?ını söyleyen bir arkadaÅ?ım vare. tabii sık yalan söyleyen biri olduÄ?undan söylediklerine inanmadım Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 8:16 pm Reply with quoteBack to top

Bu tür Å?eylere hevesliyimdir ancak bi türlü yapamadım. Sebep: Etrafımda birileri varken konsantre olamıyorum, kimse yokken de korkuyorum Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Selia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 8:31 pm Reply with quoteBack to top

BaÅ?lamadan önce beyni rahatlatmak iyidir.Rahat olmak.Bu hemen olacak bir Å?ey deÄ?ildir.Hemen de baÅ?lanmamalı.Acele iyi deÄ?il.Bilgi edinmeli.
    Argos_Brontes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 5:43 pm Reply with quoteBack to top

Å?imdi bende bir aralar astral seyahata merak sarmıÅ?tım. Ve baÅ?arılıydım da tek eksikliÄ?im %100 lük kendime güvenimdi... Son anda vaz geçiyordum. Ama bir süre sonra bu alıÅ?kanlık oldu. Ä°stem dıÅ?ı olarak hergece astral seyahat moduna geçiyordum. Ama burada çooook önemli bir nokta var. Kendinizi iyi bilmelisiniz. EÄ?er astral seyahat yaparken kokrkarsanız, iÅ?iniz çok zor.

Ben ruhumu bedenimden çıkarmadan son aÅ?amasında, kalp atıÅ? seslerimi duyuyorum. EÄ?er heycanlanırsam kalp atıÅ? seslerim artmaya baÅ?lıyor ve o an iÅ?leri yokuÅ?a sürüyorsunuz. Ä°stemeseniz bile bir anda tüm bedeniniz geçici felç oluyor...

Kendinize çok iyi telkinde bulunmalısınız. Sürekli bedeninizi rahatlatmaya bakın ve bunun korkunç birÅ?ey olmadıÄ?ını hatırlatın. DüÅ?üncelerinizi boÅ?altmalısınız. Zihniniz sadece bu konuya yönelmeli. Aklınıza kötü Å?eyler getirmemelisiniz.
    celeraen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 19, 2006 12:11 am Reply with quoteBack to top

ya ben böyle bi süre uÄ?raÅ?tım da tek olan kalp atıÅ?larım baya hızlanıyo çok hafif birÅ?eyler hissediyorum ama o kadar ötesi yok...doÄ?ru yolda mıyım Very Happy çalıÅ?mayla daha geliÅ?tirebilir miyim?olmicak gibiyse uÄ?raÅ?mıyım boÅ?una Smile

Murdoc
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 19, 2006 5:03 am Reply with quoteBack to top

Quote:

Simdi merak ettim. Gerci onlar yazali uzun zaman oldu ama tehlikesi cok az diyen arkadaslar vardi. Onlarin da Murdoc in bahsettigi tehlikeler hakkindaki fikrini merak ettim.

Firble bundan herkesin haberi olmayabilir, bunun nedeni de kitapların bu olayı "toz pembe" olarak göstermesidir. Ä°nsanları korkutmamak (ve tabiki satıÅ?larını düÅ?ürmemek için) bunları bilseler bile (ki bildiklerinden eminim) yazmamaları.

Quote:

bir de benim merak ettiÄ?im diyelim yatakta yatıyoruz ve yükselmeye çalıÅ?ıyoruz...o kordonun gerildiÄ?ini nasıl anlayabiliriz tahmini?

Firble tamamen haklı.

Quote:

Gerci ben birinci derecede gormeden ciddi bir suphe duyuyorum. Garip ve kanitlari hala cok belirsiz bir yontem gibi geliyor.

Bunun için Å?öyle bir öneride bulunabilirim; sana gerçekten ilk çıkıÅ?ında göreceÄ?in (daha öncesinde bilmediÄ?in) bir Å?eye bakmaya çalıÅ?. Ã?rn: rastgele bir yere mesela masanın üstüne bir kalem koy (bunu görmeyeceÄ?in bir Å?ekilde yap) ve onu görüpte kalktıktan sonra tamamen uyandıÄ?ında onun gerçekten orda olup olmadıÄ?ına bak.

Quote:

çalıÅ?mayla daha geliÅ?tirebilir miyim?olmicak gibiyse uÄ?raÅ?mıyım boÅ?una

Biraz klasik olacak ama çalıÅ?ırsan baÅ?aramayacaÄ?ın Å?ey yoktur.Tabi bunlar aÄ?ır Tanrısal Å?eylerdir (yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın bu sözler farklı yorumlanıp benim "yobaz" olduÄ?um sonucuna varılabilir). Ve Tanrı eÄ?er size zara geleceÄ?ini bilirse buna bir Å?ekilde engel olur.Bu bir anda çalan korna sesi de olabilir içinizde ortaya çıkan "korku"da olabilir.

Sevgi ve saygılarımı iletmeden, önceki mesajıma tekrar bakın, bakmaya üÅ?enenler için;

Quote:

DeÄ?er mi?bir kerecik düÅ?ünün egonuz uÄ?runa sebepsiz yere ölmeye deÄ?er mi?

eÄ?er bu sorunun cevabını "Evet" olarak veriyorsanız artık yapabileceÄ?im tek birÅ?ey var, Tanrı'nın sizi korumasına inanmak.Ama cevabınız "Hayır" ise o zaman adam akıllı araÅ?tırın, kitapları okuyun ve Tanrı'ya olan inancınızı kaybetmeyin.Kitap konusunda yardıma ihtiyacınız olursa pm atın veya msn den bana ulaÅ?ın.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum