Author |
Message |
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 2:08 am |
|
ya bende TT'nin adsl si var ama hiç memnun deÄ?ilim nezaman kesilip nezman gelceÄ?i hiç belli olmuo.
Bu aralar yeni Smile ADSL cıktı bide.
fiyat olarak TT ile aynı sanırm ve daha düzenli bir calısma sistemi olduÄ?u söyleniyor!!
bilgisi olanlar bi acıklama yaparsa sevinirim sizce TT'demi kalıyım yoksa Smile'amı geçiyim?? |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 6:03 am |
|
Valla bildiÄ?im kadarıyla smile olayı modemi beleÅ? veriyo baÅ?ka da biÅ?ey vermiyorum hani o reklamda görülen modem.Güzele benziyor en azından kerizmatik |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 6:31 am |
|
yaw karizmasından öte kesilmemesi önemli napiim modemin karizmasını kızmı tavlıycam modemle |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 8:07 am |
|
valla abi TT yi onerende var oburunude ama TTciler daha fazlaydi bence orda kal |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 11:08 am |
|
türkiyede TT nin adsl sinden baÅ?ka adsl yok. O smilde olsun süperonline olsun hepsi TT nin alt yapısını kullandıklarından Telekom kesilirse onlarda kesiliyor. Tek alternatifin cable net o da bulunduÄ?un yerde varsa. Uyduda belki bir çözüm olabilir. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 4:58 pm |
|
eet ya o ana port olayı hepsinin TT'denmiÅ? bende öyle öÄ?rendim bide seyi öÄ?rendim.
Å?imdi kablolar bakırmıs ama 3ay sonra deÄ?iÅ?cekmiÅ? sanırm deÄ?iÅ?tirmye baslıycaklarmıs. ozmana kdar cekices artık |
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 6:35 am |
|
Aredheliquas wrote: |
yaw karizmasından öte kesilmemesi önemli napiim modemin karizmasını kızmı tavlıycam modemle |
poaehaeha yarıldım valla
Smile ADSL midir diyl midir bilmiorum ama ben o kampanyadan istifade ederekten aldım modemi kurdum takılıorum, modem gayet saÄ?lam AirTies marka fln 2 ay da beleÅ? galba tavsiye olunur |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
|
|