Author |
Message |
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 7:13 am |
|
Ben yeni baÅ?ladım.Ã?ok hoÅ?uma gitti.Ancak henüz Ã?evrimiçi oynamayı beceremiyorum.BÄ°len varsa söler mi lütfen |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 7:41 am |
|
bilgisayardamı ps2 demi? |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 6:40 pm |
|
Bende gördüm fifa 07 yi ama hiç beÄ?enmedim açıkçası adamlar resmen almıÅ?lar winingelevin 'ı birebir kopyalamıÅ?lar, zaten fifayı çok fena solladı wining. Fifa oynanmaz artık. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 9:04 pm |
|
Quote: |
Bende gördüm fifa 07 yi ama hiç beÄ?enmedim açıkçası adamlar resmen almıÅ?lar winingelevin 'ı birebir kopyalamıÅ?lar, zaten fifayı çok fena solladı wining. Fifa oynanmaz artık.
|
Aynen. Ã?alımlamak için gerek tuÅ? kombinasyonları bile aynı. Ama yinede idare eder. O kadarda kötü deÄ?il fakat Pes in yanından bile geçemez o ayrı. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 12:37 am |
|
Ben futbol ve basket oyunlarından bu yıla kadar nefret eden bir adamdım ama fifa 2007 ve nba 2007 yi gördükten sonra bittim.fifa ve nba 2007 yi bulamadıÄ?ımız yerlerde 2006 larını onadım çok Å?ey kaçırdıÄ?ımı fark ettim.
Pes ve Winingeleven ı hiç oynamadım ama herkes benzediÄ?ini söylüyorsa doÄ?rudur. |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 3:35 am |
|
Fifa Street oynayın çok eÄ?lenceli Hakan bilir nasıl oynayıp rakiplerimi kızdırdıÄ?ımı |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 10, 2006 6:25 am |
|
Ya bence Fifa 07 ile 06 arasında inanılmaz fark var.Ve fifa 07 bir baÅ?yapıt.Ã?zellikle TURKCELL SUPER LÄ°G |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 10, 2006 7:08 am |
|
Pes oynadıktan sonra Fifa yı gözüm görmez oldu. ama fifa 2007 de oyun toplamıÅ? kendini. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
|
|