Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Oct 08, 2006 7:50 pm |
|
: ) Aslında Logan baÅ?lıbaÅ?ına ilginç bir karakter... O da anlatılabilecek arakdaÅ?lardan birisi... : )
Gerçi çok savaÅ?çı olmasın diye ekim ve kasımda savaÅ?çı olmayanları anlatacam... Ã?ç sayıda bir savaçı anlatmayı düÅ?ünüyorum. : )
Logan hakkaten çok orjinal öyküsü olan bir savaÅ?çı... Bir sonraki savaÅ?çıya aday olanlardan bir tanesi.. : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Oct 08, 2006 9:36 pm |
|
Abi Horcoel' inkini yazın allah aÅ?kına, tek baÅ?ına 64 sayfa alır |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Oct 09, 2006 8:54 pm |
|
Horceli ayrı bir karakter olarak aktarmak isterim. Ama sorun Å?u ki o da bir destansı karakter.. Tabii karakterlerin önemli bir bölümü destansı ama sorun Å?u ki bir bölümü daha üst destansı özellikler taÅ?ıyor. Yeminer Oren Corax Horcel bu karakterlerden ilk aklıma gelenler... Böyle karakterleri yazın bol zaman varken üç bölümde incelemek daha doÄ?ru geliyor.
Logan daha sade ama yine de kendince bir öyküsü olan bir karakter... Hatta epey ilginç bir öyküsü ve bir o kadar da ilginç sonu var. SavaÅ?çı olarak sonraki bölüm için beni cezbeden iki adaydan birisi. |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 8:09 pm |
|
firblenin fiziksel ölümü yeminerin tapınaÄ?ına dayanmaktadır.
cüce chug luck bir suikastçidir.
ruhu oren cehenneminde esir tutulmuÃ…?tur.
Firblenin katili odur
Ve rahip findorun adamıdır. |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 9:50 pm |
|
Å?imdi findorolfin oÄ?lu findor nerede ne yapıyor onu da açıklar mısın findor? o da eskilerden, tartıÅ?alım azcık .. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 11:49 pm |
|
Biliyorum zaten Findor, o kadarını tahmin etmek zor deÄ?il. Ama bu iÅ?te Orenin parmaÄ?ı da olabilir. Nasıl olduysa cüce bir Å?ekilde Oren cehennemine geçme yolunu buldu di mi?
Ancak bunun yanında hem fiziksel hem de ruhsal anlamda beni en güçlü halimdeyken öldürme Å?erefi Gorath ın sanırım.... Sizin elinizdeki hem beden hem de ruh olarak bir kalıntıydı ancak... Sanırım o kadar da büyük Å?eref deÄ?ildi gibi. : ) |
|
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 12:11 am |
|
Firble... Squan anca naaÅ?ını görebilmiÅ?ti onun
Ama harbiden süper bir hikayesi var onunda. HoÅ? gorath ında aynı Å?ekilde. Zaten ercan gorath ın hayatını yazmıÅ?tı. Orada firble ı kurtarıÅ?ını.
Herhalde gorath"tanrı satan" ı da yazacaksın deÄ?ilmi firble |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 1:43 am |
|
Bakalım hele bir o noktaya gelelim. Yeminer daha önce yazdıÄ?ım gibi biraz bekleyecek gibi görünüyor. Gorath da bekleyecek her halde... : ) SavaÅ?çılar çok fazla oldukları için onlar biraz Å?anssız. OlabildiÄ?ince diÄ?er sınıfları da anlatmak istiyorum çünkü... : ) |
|
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 09, 2006 5:06 am |
|
bu Yeminer'in özellikleri tam ne oluyo tam anayamadım Å?imdi? Ã?ok güçlüyse bilelimde ona göre yani |
Back to top |
|
|
AreniusLorthenia
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 09, 2006 5:16 am |
|
Bildiim kadarıyla Lich'imsi grubundan:)AÅ?ırı güçlü olduÄ?unu biliyorum.Büyücü kendi kulesi var çırakları var vs vs...
Kısacası yaklaÅ?ma mümkünse |
_________________ “Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin
|
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 22, 2006 7:02 am |
|
Yeminer Eskiden elf olan bir Lichdir... Eski bir düÅ?man. Tekrardan geldim diyarlara... |
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Nov 22, 2006 3:27 pm |
|
Yeminer aynı zamanda bir tanrıdır. TanrılaÅ?tıÄ?ı halde tanrı olmadan önceki varlıÄ?ını koruyabilen tek kiÅ?i... Güçlü biridir. Aynı zamanda karmaÅ?ık o kadar ki onun hikayesini bu kadar erken yazmaya cesaret edemedim. |
|
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 22, 2006 7:54 pm |
|
Hmm... Ben görmeyeli ezeli rakibim Tanrı mı oldu Hedefimin baya büyüdüÄ?ünü söyleyebilirim |
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 3:13 am |
|
Ezeli rakibin tanrı oldu. Hem de hırsları yüzünden güçlerini birbir kaybedenlerin aksine en sinsi yöntemlerle gücü elinde tutmayı bildi. Yine de tüm diyar sarsılırken o bile güç günler geçiriyor olmalı. |
|
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 23, 2006 3:34 am |
|
Hırsları yüzünden ilerlemek güç kazanmak için ellerindekilerin deÄ?erini bilmeden har vurup harman savuranlar hiç bir yere gelemezler zaten. Büyük Å?anslar sayesinde belki ama geçici olur. VarlıÄ?ın zekası ve bilgeliÄ?i her zaman hırsından önce gelmelidir, yoksa Yatsınamaz YokoluÅ? uzaklarda deÄ?ildir... |
Back to top |
|
|
|
|