Author |
Message |
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 20, 2006 5:14 pm |
|
Geçen dönem ktu derdim.Her ne kadar ktu den alacak olsamda diplomayı Å?imdi Ordu üni. Ziraat fak. Ziraat müh. bölümü 3. sınıf öÄ?rencisiyim.
Frp klubü diye soru soruyorsanız bana herhalde dalga geçiyorsunuz diye cevap veririm
Aslında ben birkaç ayar çektim millete. Ama ordu da frp oynayan eleman bulmak zor ki birde bunu frp klubu diye açmak iyice zor.
Okulu size ne kötüliyecem ne de övecem. �ok merak etmek siteyen varsa gelir görür |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Hildorien
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 05, 2006 9:00 am |
|
Süleyman Demirel Ã?ni. de okuyorum.Frp klubu yok,onun dıÅ?ında bütün klubler var
Å?u an dnd den bagımsız olarak kendi frp evrenimi yarattım.Uzun uÄ?raÅ?lar ve uykusuz geceler sonunda,ama deydi herÅ?eye.
Seneye frp klubunu kurmayı düÅ?ünüyoruz arkadaÅ?larımla,umarım baÅ?arırız :ayyyy!: |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Tue Dec 05, 2006 10:18 am |
|
DoÄ?u Akdeniz Universitesinde okuyorum. Universitemden memnunum, bir sorunum yok, ancak mekanın Kıbrıs olması biraz sorun yaÅ?atıyor. Maalesef Kıbrıs, Turkiyeden sonra zor geldi bana. (ki tum arkadaslarım boyle düsünüyor) Nerde benim cennet vatanım diyoruz, taÅ?ı topraÄ?ı altın medeniyetler beÅ?iÄ?i Turkiyem.. biraz abarttım, Kıbrıstan korkmayın, bir sey yok, zaten sorun da bu, bir sey yok Ama bana yetiyor, okulun kampusu cok guzel, iyiyim burda ben.
Bölümüm mimarlık, bayaÄ?ı bir ugrastırıcı bölüm. Maketiydi çizimiydi, zahmetli. (ve pahalı, maket malzemeleri korkunc pahalı, cok zorlanıyoruz, cop karıstırır hale geldik ) Ama gene ben bölümümden de memnunum, tavsiye de ederim ilgilenenlere. DAU de iyi bir okuldur, burayı da tavsiye ederim.
Ancak maalesef okulumuzda ıcıÄ?ın cıcıÄ?ın klubu var iken bir FRP klubu yok?! |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 05, 2006 10:21 am |
|
BahçeÅ?ehir Ã?niversitesi Matematik-Bilgisayar 4
Valla okul biraz küçük ama her dönem büyüyor 2 sene içinde beÅ?iktaÅ?ın kaydadeÄ?er bir bölümü bizim okulun olacak sanırsam. Okulda hemen hemen her imkan var ama kullanabilmek biraz zor. EÄ?itim olarak ilginç bir sistem belirledikleri için pek bir Å?ey söyleyemiyorum. ama kendini geliÅ?tirene yardım ediyorlar asistanlar kafa . hersey bir arada oldugu icin burokratik iÅ?lemleri takip edip daha hızlı sonuc alabiliyoruz. denize sıfır ama cok kalabalık ve gurultulu tabii teraslara cıkmazsanız.
FRP kulubu var ve her hafta muntazam toplanıyor universite dısından uye de kabul ediyor isteyen gelip bedava, rahat ve guzel bir ortamda oyun oynayabilir... |
|
|
Back to top |
|
|
AreniusLorthenia
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 06, 2006 10:31 pm |
|
Bilkent bilgisayar 1 . sınıf(burslu diilm en büyük hayalim bunla ilgili oluyor tahmin ettiginiz gibi:))
Okul gerçekten güzel dersler kazık.Yemekler se pahalı.İste bilkentin özeti
Frp kulübü var girdim hatta gruplara ayırdılar bizi baÅ?ladık bile. |
_________________ “Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin
|
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 07, 2006 1:16 am |
|
ESOGÃ? METALURJÄ° MÃ?HENDÄ°SLÄ°Ä?Ä° MEZUNU ESOGÃ? METALURJÄ° ENSTÄ°TÃ?SÃ? MEZUNU YÃ?KSEK METALURJÄ° MÃ?HENDÄ°SÄ°...HÄ°HEHEH GALÄ°BA TEK MEZUN BENÄ°M BURDA.. |
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Dec 07, 2006 3:11 am |
|
ODTU Kuzey Kıbrıs Kampusu Ä°nÅ?aat MühendisliÄ?i okuyorum. Bölümümden memnun deÄ?ilim asıl isteÄ?im mimarlıkla ilgiliydi yakındır diye tercih ettim fakat alakası yokmuÅ? ama yine de okuyorum.FRP klubu bu sene uÄ?raÅ?larımız sonucu kurduk ve yönetim kurulunda görev yapmaktayım, zevk alıyorum yaptıÄ?ım Å?eyden, bilmeyen insanlara FRP'yi en doÄ?ru ve en zevkli biçimde anlatmaya çalıÅ?ıyorum.
Possessed arkadaÅ?ım neler hissettiÄ?ini gerçekten iyi biliyorum +1 diyorum. Bu arada bir klüp kurarsanız üniversiteler arası ortak çalıÅ?malarımız olur ve iyi Å?eyler yapabiliriz. Ä°Å?in peÅ?inden koÅ?manı isterim açıkçası...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 08, 2006 7:11 pm |
|
Yok öyle tek mezun olmak. OGÃ? Metalurji mühendisliÄ?i mezunu. Naber! Benim zamanımda Ona OGÃ? deniyordu ESOGÃ? komik olmuÅ? . Birden kendimi yaÅ?lı hissettim .
Yalnız yüksek lisansta oradansa seninle aynı döneme geliyor olsak gerek. Alala. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 09, 2006 12:24 am |
|
Güselde canım sen hangi bölümdensin onu çıkaramadım yazından ..ve pardon alındıysan burda genelde örenci arkadaÅ?lar olu için az kendimi bu konuda yanlıs hissetiydim... |
iradenin esiri bir beden
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sat Dec 09, 2006 12:59 am |
|
Mezun çok konuya mesaj atmamıÅ?lar sadece,örneÄ?in hacettepe bilgisayar müh. .Girecek arkadaÅ?larada tavsiye bölüm zor iÅ? imkanı çok. |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
dungeonmaster
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 09, 2006 3:17 am |
|
Ankara Ã?niversitesi eczacılık fakültesi 1.sınıf öÄ?rencisiyim
okulda ne yazıkki böyle bir topluluk yok ama kurmayı gerçekten isterim
d&d meraklıları olsun da yeter |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 09, 2006 6:54 am |
|
buzdaglarininleydisi wrote: |
Güselde canım sen hangi bölümdensin onu çıkaramadım yazından ..ve pardon alındıysan burda genelde örenci arkadaÅ?lar olu için az kendimi bu konuda yanlıs hissetiydim... |
A ama olmuyorki. BAk bir dha oku yazımı ne yazmıÅ?ım oraya.
Quote: |
Yok öyle tek mezun olmak. OGÃ? Metalurji mühendisliÄ?i mezunu. |
OGÃ? Metalurji mühendisliÄ?i mezunu |
Metalurji mühendisliÄ?i |
Bak yakınlaÅ?tırdım birde en can alıcı noktayı. Yani buradaki yazı diyorki biz meslektaÅ?ız ve okuldaÅ?ız. Sanırım sen metalurji mezunu diye yazarken senden bahsettiÄ?imi sandın, yok o benim.
2004 mezunuyum ben. Sen? . |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 09, 2006 4:55 pm |
|
Yes sen benden bahsediyosun die düÅ?ündüÄ?üm doÄ?ru.Bir meslek taÅ?ı burda görmek hatta ayınıokuldan birini görmek dahada güzel , ama bendaha büyüküm senden 2002 mesunuyum ben.. |
iradenin esiri bir beden
|
Back to top |
|
|
bittersweet
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 10, 2006 2:47 am |
|
istanbul üniversitesi amerikan kültür ve edebiyatı
artıları:adı var hatta üniversite denince akla ilk gelen isimlerden.etiket deÄ?eri olduÄ?unu var saymak biraz olsun rahatlatıcı oluyor .eh bi de istanbulda. (gerçi bunu artı olarak saymayan bir grup insan da mevcut.)
bir Bilim kurgu ve Fantezi klubü evet var
(üniversite seçim aÅ?amasındakilere tavsiye edilmez) |
|
|
Back to top |
|
|
milena
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 10, 2006 10:42 pm |
|
Bilgi Ã?niversitesi, halkla ikliÅ?kiler 1. sınıf.
sosyal etkinlikleri ve egitimi güzel, ortam olarak biraz liseyi andırıyor ve evet yemekleri de her Å?eyde olduÄ?u gibi kazık.
Setsuna wrote: |
Bilgi �niversitesi - Hazırlık bölümü
Artıları: Ortamı çok hoÅ?. Bilgi, kültür seviyesi gayet yerinde.
Eksileri: Yemekler acaip kazık.
Maalesef frp klübü yok |
esasen bir rpg kulübümüz var fakat genel olarak bizim okulun öÄ?rencileri bu tip Å?eylerle pek ilgilenmedikleri için ve sanıyorum okulda yardımcı olmadıÄ?ı için pek bilinmiyor.
hemen adresini veriyim:
http://www.bilgirpg.com/ |
|
|
Back to top |
|
|
|
|