Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - kadim sanatlarla uÄ?raÅ?an en yetenekli büyücü ki
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

kadim sanatlarla uÄ?raÃ…?an en yetenekli büyücü ki View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Sir Alexis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 04, 2006 2:29 am Reply with quoteBack to top

Bence Karsus'dur.

Zira Netheril büyücülerinin kullandıÄ?ı büyülerin nitelikleri,nicelikleri bambaÅ?kaydı. Muazzam Å?ekil ve seviyelerde kullanıyorlardı Weawe'i (sanırım böle yazılıyodu, yamuluyorsam düzeltin). Mythallar yardımıyla büyü enerjisini Å?ekillendiiyorlardı, çoÄ?unlukla ezberlemelerine bile gerek kalmıyordu yanlıÅ? hatırlamıyorsam. Karsus da "Karsus' Avatar" büyüsünü geliÅ?tirerek olaya son noktayı koydu, Mystra kendini feda etti, uçan Å?ehirler yer ile yeksan oldu falan filan..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 10, 2006 7:24 am Reply with quoteBack to top

siliterin wrote:
    bence unutulmuÅ? diyarlar serisinden caddery ama ejderha mızraÄ?ının yetenekli büyücüleride fene deÄ?il. ancak bir iblisi kölesi haline getiren caddery saÄ?lam bir celp sanatçısı.

caddery bir rahip ve özel bir odada olduÄ?u için iblislere o kadar acı verebiliyor. dl büyücüleri çok saçma zaten serinin kendisi saçma hatta. DL'de on yaÅ?ındaki bir büyücü bile tanrı oluyo (abarttım). Bence en iyi büyücü Elminister'dı ama nifak tanrısı Bane'ile savaÅ?ırken Bane öldürürken kendiside öldü. Onun dıÅ?ında Jon Irenicus çok yetenekli bir celpçiydi ama Abdel saolsun öldü. Ama Abdel gibi güçlü birinin bile burnundan getirmiÅ?ti o ayrı bir mevzuu. Gromph Baenre ve Pharaun Myzzrim de bayaa iyi. Ama Elminister ölmeseydi en güçlüsü oydu. Ama herhangi bir tılsımlı alet kullanmadan sınırsız yaÅ?am büyüsü yapıp binlerce yıl yaÅ?adı. Irenicus'ta kendini elfken farklı canlı parçalarını kullanarak acayip biÅ?ey yaptı ve bilimsel bir ölümsüz yapmıÅ?tı kendini. Ayrıca elektiÄ?i icat etti diyarlarda. Alchemisi çok iyiydi yani.

Back to top View user's profileSend private message
    Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Dec 10, 2006 10:05 am Reply with quoteBack to top

Quote:
    Caddery bir rahip ve özel bir odada olduÄ?u için iblislere o kadar acı verebiliyor. dl büyücüleri çok saçma zaten serinin kendisi saçma hatta. DL'de on yaÅ?ındaki bir büyücü bile tanrı oluyo (abarttım). Bence en iyi büyücü Elminister'dı ama nifak tanrısı Bane'ile savaÅ?ırken Bane öldürürken kendiside öldü. Onun dıÅ?ında Jon Irenicus çok yetenekli bir celpçiydi ama Abdel saolsun öldü. Ama Abdel gibi güçlü birinin bile burnundan getirmiÅ?ti o ayrı bir mevzuu. Gromph Baenre ve Pharaun Myzzrim de bayaa iyi. Ama Elminister ölmeseydi en güçlüsü oydu. Ama herhangi bir tılsımlı alet kullanmadan sınırsız yaÅ?am büyüsü yapıp binlerce yıl yaÅ?adı. Irenicus'ta kendini elfken farklı canlı parçalarını kullanarak acayip biÅ?ey yaptı ve bilimsel bir ölümsüz yapmıÅ?tı kendini. Ayrıca elektiÄ?i icat etti diyarlarda. Alchemisi çok iyiydi yani.

Ã?ncelikle yanlıÅ? biliyorsun Elminister ölmüyor/ölmedi. Ayrıca daha öncede Kehleben için dediÄ?in;
    Quote:
    faerunun kralı Khelben Blackstaff dır arkadaÅ?ım bide melf var tabii ama hakkı rahmetine kavuÅ?tu. Khelben insanları yaÅ?landırmayan büyüyü buldu nediyonuz siz

buradada yanlıÅ? bir bilgilendirme mevcut çünkü büyüyü icaat etmiyor. KullandıÄ?ı büyü ya miracel yada unlimited wish'ti tam hatırlamıyorum. Ayrıca aynı büyüyü Elministerde kullanıyor.

Bunun dıÅ?ında daha önce söylediklerim hala geçerli kendi adıma Wink
    Az briaz FR Campagin Setting'e bakarsanız birde Magic of Faerun'a pek çok faydalı bilgi bulabilrsiniz.
    Gromph'uda söylemiÅ?tim o Menzoberenzan'ın bile en güçlü büyücüsü deÄ?il ama yeteneÄ?ide tartıÅ?ılamaz.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 6:25 am Reply with quoteBack to top

Elminster warken diÄ?er büyücüler anca hokkabaz olabilir onun yanında..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 2:48 am Reply with quoteBack to top

Konunun ilk kısımlarını okumadım... TartıÅ?ıldımı bilmiyorum. DL saçma diyen arkadaÅ?lara da saygı duyuyorum kendi düÅ?ünceleridir ama bence DL gerçekten çok güzeldir ve eÄ?er konu yetenekse Raistlin bence en ön sıralarda yer alır... Gromph iyidir güzeldir hoÅ?tur güçlüdür ama yeterince deÄ?il ama daha önünde diÄ?er büyücülerin senelerinin çoÄ?unu vererek bulduÄ?u uzun ömür duruyor Gromph'un... Caddery zaten tamamen farklı bir durum o bu olaya dahil edilemez... Irenicus'u asla sevemedim güçlü olmasına güçlü ama Throne of Bhaal'da o kadar ezik durumuna düÅ?ürmüÅ?tüm ki bu arkadaÅ?ı aÅ?ırı güçlü demeye dilim varmıyor bir türlü.

Elminster'a gelince evet çok güçlüdür gerçektende ama doÄ?uÅ?tan gelen bir yetenek üzerine tartıÅ?ıldıÄ?ında bence Raistlin çok daha fazla yetenekli... Tamamen farklı settinglerde oldukları için güç bakımından, kim daha güçlü Å?eklinde tartıÅ?mak istemiyorum ama yazılan, çizilenlere göre konuÅ?ulduÄ?unda konuda "Yetenek" olunca Raistlin diyorum...

Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 14, 2006 4:23 am Reply with quoteBack to top

Kesinlikle Milamber dir.
    Bir Tanrinin zihnine girip onu zorlayabilen kim vardir ?
    Tüm büyü yollari bilen kimdir?
    Ayrica:
    [/code]Pug artık Macros öldü ve onun tüm güçlerine sahip ve Büyü Tanrisi SArig in teklifini düÅ?ünüyor
    Spoiler:
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 6:44 am Reply with quoteBack to top

Quote:

Ã?ncelikle yanlıÅ? biliyorsun Elminister ölmüyor/ölmedi. Ayrıca daha öncede Kehleben için dediÄ?in

ölüyor ama sonra yeniden canlanıyomuÅ? avatar serisinin 2. kitabında.

Quote:

Elminster warken diÄ?er büyücüler anca hokkabaz olabilir onun yanında..

Irenicus'ta hokkabaz zaten, alt tarafı kara ejder summonluyo, Khelben dediÄ?in nedir ki alt tarafı derinsunun baÅ? büyücüsü, yaaa tamam arkadaÅ?ım bırak yaa tamam Pharaun Myzzrim'de w3 yaÅ?ındaki çocuk yaaa tamam Gromph Baenre'de alt tarafı Menzoberranzan'ın büyücüsü yaa tamam Mystra'da alt tarafı büyü tanrıçası yaa tamam Midnight dediÄ?in nedirki sadece Mystra'nın güçlerine sahip yaa tamam arkadaÅ?ım bırak ya tamam açıl avrupaya biraz yaa çıkar at gözlüklerini ilerle biraz.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 6:46 am Reply with quoteBack to top

pardon Gromph Baenre baÅ?büyücü anlamayanlar vardır belki diye yazdım, maksat ilim irfan saçmak.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 6:48 am Reply with quoteBack to top

Quote:

buradada yanlıÅ? bir bilgilendirme mevcut çünkü büyüyü icaat etmiyor. KullandıÄ?ı büyü ya miracel yada unlimited wish'ti tam hatırlamıyorum. Ayrıca aynı büyüyü Elministerde kullanıyor.

buldu dedim icat etti demedim bulmadan kastım arayp bulmaktı. ayrıca Khelben harbi iyi büyücüdür. Bu arada kullandıÄ?ı unlimited wish netten buldum.

Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 7:47 am Reply with quoteBack to top

Mystra nin seçilmiÅ?leri iÅ?te, Bane in seçilmiÅ?i Fzoul un karÅ?ına, çıksın da görelim , Elminster i...
    Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 11:07 am Reply with quoteBack to top

Darkflarer kendinle çeliÅ?iyorsun. Birazcık daha oku o kitapları sen bence. Ayrıca inatla diretiyorum Elminister ölmüyor 3. kitabıda oku. Ama iyi oku Wink

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 16, 2006 7:10 pm Reply with quoteBack to top

Ha bir de Larloch vardır, Larloch's Minor Drain büyüsünün mucidi bir Lich'tir kendisi ve Forgotten Realms kitaplarından birinde (adını hatırlamıyorum) kendisinin portfolio'su verilmiÅ?ti ve açıklamada "onlarca yetenekli büyücü Larloch'un sırlarına vakıf olabilmek için onunla yüzleÅ?ti ama hiçbiri baÅ?aramadı" diyordu. Mystra'dan torpilli büyücülere biÅ?ey demem ama Å?ahsen sevmem kendilerini - yine de Chosen'lardır saygım vardır. Khelben Blackstaff da tecrübeli bir büyücüdür ama Realms'da ne Elminster ne de Khelben, Halaster Blackcloak'un Undermountain'ına girmeye cesaret edemez bunu da hatırlatmak isterim. Ã?ünkü sıyırmıÅ? bir büyücü, bir Drow ya da Illithid'den çok daha tehlikelidir.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 18, 2006 9:10 am Reply with quoteBack to top

iyi guzelde pug u buyucu sinifinda ilerleten Efsuncu Macros u nie atlioruz arkadaslar Smile
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 18, 2006 9:24 am Reply with quoteBack to top

Macros garip bir adamdı. Bir büyücüden çok avatar gibiydi. OlaÄ?anüstü güçlüydü. Belki atlanmasının sebebi seride macros geri planda kalmasıdır. Yoksa atlanacak bi adam deÄ?il.

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    BaneElemental
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 12:37 am Reply with quoteBack to top

Oy vereyim, bence Raistlin. Karizmatik büyücü kalıplarını yıktıÄ?ı için.
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum