Author |
Message |
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 10, 2003 4:13 am |
|
Corax Tigerhearth... Umarım rp yaptıÄ?ımı anlıyorsundur.. Kutsal bir kılıcı seninle aynı inanca inanmayan büyücülere inceletmek bana oldukça ters ve bu bence yanlıÅ? bir hareketti ve sonuçta bu konuda seni uyardım... Aramızın iyi olmadıÄ?ı bir sırada uyardıÄ?ım için de dil biraz ters olmuÅ? olabilir ama sonuçta senin bunu anlamanı beklerdim.. DoÄ?rusu rpyi bu kadar ciddiye almana Å?aÅ?ırdım sonuçta bir hafta önce onkasaba ittifakının kalan tek üyesi idim ben de kendi amacını yeterince iyi anlatırsan sen de ttifakını güçlendirebilirsin ve sonuçta bu bir oyun.. EÄ?er savaÅ? olacaksa (ki kararkterim olmasın diye çalıÅ?acak) biri kaybedecek kaybedenin ben oynamıyorum deyip gitmesi bilmiyorum bana ters geliyor... Bilmiyorum son uyarım bana çok ters gelmiyor diÄ?erleri ise zaten en az onlar kadar aÄ?ır mesajlara cevap niteliÄ?inde tabii tüm bunlar rp içi olduÄ?u için hiçbir Å?ekilde alınmıyorum.. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 11, 2003 10:40 pm |
|
ittifaka sebep olanlardan birisi olmaktan memnunum. kılıçla ilgili amacımı da açıklamıÅ?tım. hala aynı konuda olmamız gereksiz bence |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 11, 2003 11:29 pm |
|
büyücüler kutsal kılıcın nasıl inceleneceÄ?ini düÅ?ünürlerken büyücülerin arasından Oren dautry öne doÄ?ru yürüdü ve elindeki mücevher tozlarını çırparak yere döktü ve kısa bir kahkaha attı..
" size kolay gelsin "
ve kahkahasına devam ederek ilerledi... |
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal.. |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 11, 2003 11:42 pm |
|
oren bu kılıcı büyücüler incelemiyor hatırlatırım. corax bize inceleeteceÄ?ine yolunu daÄ?lara ovalara doÄ?ru çevirdi. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
WarCry
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 10, 2004 6:53 pm |
|
yüce büyücüler lütfen tartıÅ?mayın. Ben her türlü büyünün diyarlar üzerinde gerekli olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. |
_________________ Karanlık ıÅ?ıÄ?ı hapseder, ıÅ?ık da karanlıÄ?ı
ben ise her ikisini istediÄ?im Å?ekilde kullanırım |
|
Back to top |
|
|
gandalfoftheday
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 12, 2004 1:00 am |
|
Merhaba deÄ?erli meslektaÅ?larım, bu mesajım tamamen rp dıÅ?ıdır ve lütfen mesajlara yansımasın:
Raistlin-Corax'ın yolculuÄ?unu 2 sebten dolayı bilerek geciktirdim.
1. YaklaÅ?ık 15 Mart gibi - kesin deÄ?il - yeni dünyamıza geçiyoruz. (Ve Corax orada rehberiniz olacak bir süre)
2. Site içi savaÅ?ın belli bir seviyeye gelmesini bekliyordum, ama tam tersine azaldı.
Bu nedenle (sen de bilmiyordun Corax ) corax'ın Kılıç YolculuÄ?u devam ediyor. Saygılarımla... |
_________________ Ben Giderim,Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 16, 2004 12:49 am |
|
rp dıÅ?ı: bunun sebebi bu konuda deÄ?erli bir müttefiÄ?im olan Oren Dautry in bu olaylardan uzaklaÅ?tırılması önemli bir sebep olabilir ama yine de ben tekrar baÅ?layabileceÄ?ine inanıyorum. yakında okullar baÅ?layacak ve bu olaylatr tekrar hareketlenecek. |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 16, 2004 1:08 am |
|
Benim kendi icadım olan bir alet var hemmen sana ne olduÄ?unu kimin yaptıÄ?ını hangi metalden yapıldıÄ?ını üstüne ne yazıldıÄ?ını açıklar. Daha önceki denemelerde büyüleri biraz karıÅ?tırdı ama ben kimseyi üzgün yollamam.
Bak Å?imdi ben o kılıcın sapına bir zincirli topuz takarım, aÄ?ız kısmını lazer sistem keserim, bide kılıcın hiç kullanmadıÄ?ın orta kısmını alır hafifletirim. Herkesin gıptayla baktıÄ?ı bir kılıca sahip olursun . Hatta istersen birde keskin kısmını sapından ayrılır yapayım bir düÄ?meye basınca fılayıp uzaktaki adamı duvara mıhlasın . |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 08, 2004 6:26 pm |
|
uzak dur abi Å?imdidern ürktüm |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
|
|