Author |
Message |
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 29, 2006 5:22 am |
|
olm sen varya sütü seven kamyoncusun!!!!ne diyim sana yaaa!beni imrendirmek haaaaaa!canımı çektirmek haaaa bende o elması calmazsam o gemici hatundan!!!!!nıhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :ayyyy!: |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 29, 2006 6:21 am |
|
tomb wrote: |
olm sen varya sütü seven kamyoncusun!!!!ne diyim sana yaaa!beni imrendirmek haaaaaa!canımı çektirmek haaaa bende o elması calmazsam o gemici hatundan!!!!!nıhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :ayyyy!: |
ama o gemici hatun elması aldıÄ?ında biÅ?ey olmadıÄ?ı görünce ne düÅ?ündün çok merak ediyorum. Benim bile içim gitti kocaman elması hiçbiÅ?ey olmadan almasına |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 29, 2006 10:43 am |
|
aramzda kalcak ama...burda nekadar kalcaksa:Pneyse diyim yaa nolcak.bunu bil ben onu istediÄ?im anda alırım.derdim almak deÄ?il.alınca ne yapacaÄ?ım.üstümde tutamam.suclanırım.kimse aldıÄ?ımı göremez.ve dungeonlar bitene kadar almam.enayimiyim yol boyunca o taÅ?ısın.bırak hayrını görceni sansın.party tabi bu düsüncelerimi ogrendi
Å?imdi.önemi yok.zaten muhtemelen ölür bende rahatça alırım.herkez aslan kadar kuvvetli kartal kadar çevik olayım diyo.bence timsah kadar sabırlı olmalı.hele bu dm çatur çutur adam kesiyosa.al iÅ?te tolu!eÅ?Å?ek kadar half orc tek patlamada gitti.acıması yok bu kızın. |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 29, 2006 11:03 am |
|
tomb wrote: |
aramzda kalcak ama...burda nekadar kalcaksa:Pneyse diyim yaa nolcak.bunu bil ben onu istediÄ?im anda alırım.derdim almak deÄ?il.alınca ne yapacaÄ?ım.üstümde tutamam.suclanırım.kimse aldıÄ?ımı göremez.ve dungeonlar bitene kadar almam.enayimiyim yol boyunca o taÅ?ısın.bırak hayrını görceni sansın.party tabi bu düsüncelerimi ogrendi
Å?imdi.önemi yok.zaten muhtemelen ölür bende rahatça alırım.herkez aslan kadar kuvvetli kartal kadar çevik olayım diyo.bence timsah kadar sabırlı olmalı.hele bu dm çatur çutur adam kesiyosa.al iÅ?te tolu!eÅ?Å?ek kadar half orc tek patlamada gitti.acıması yok bu kızın. |
bu planını biliyorum. bide bunu angelic e söyledin. her an bakstep e kurban gitme sonra zindan orası hiç belli olmaz |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 29, 2006 11:54 am |
|
kim gidiyo ona benmi??oldu!ehehhe olm avcı adam bu iÅ?lere biraz bakar yaa sen takma!ha yapan varsada o partide benim bi suçum yokken back yapan zaten kendisi dünyadan terkidiyar biletini alır.ne diycen gerekçe forumda bana bunları bunları dedimi?geç onu!sona angelic kim?senmi??esin adı sana verdimi?ben anlamadım sen bunu aç biraz yaaa!sana söledimde angelic'e sölemedim ayrıyetten tabi elmas projesi Å?aka tahmin edeceÄ?in gibi oyun planlarımı netten yayınlamak gibi bir gelenegim yada politikam yoktur.ehehehe!ben daha büyük yetenek ve ödül getirecek biÅ?eyin yada seylerin peÅ?indeyim.bi yandan alemi kurtarma çabası tabe!hani hem para hem skill kasarsın ya iÅ?te öle... :w00t: |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
BaneElemental
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 02, 2007 12:59 am |
|
Selamlar! Ben Ä°zmir' de deÄ?ilim ama sizin DM' in arkadaÅ?ıyım. Atropos' dan da belli oluyordur zaten. Bana acc al dedim, böyle bane elemental almıÅ? zorlana. Neyse, napalım kader
Bir ara Ä°zmir' e gelebilirsem NPC olarak yanınızda olacaÄ?ım. Thief gerekiyormuÅ? sanırsam. Fena thief deÄ?ilimdir. YarıÅ?abilirim bu konuda. Ama sürekli Ä°zmir' de kalamayacaÄ?ımdan dolayı..neyse..
Okuyorum yazdıklarınızı ve devamını merak ediyorum. Umarım tanıÅ?ırız kısa zamanda. |
|
|
Back to top |
|
|
BaneElemental
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 02, 2007 1:02 am |
|
Ha bu arada, Tomb seb huntersın sanırsam. NPC' ye dikkat et, saygısızlık etme. Ben tanıyorum o NPC sakat. Saygılı olduktan sonra kesmez, lawfull. Zaten DM yeterince belli ettim aligmenti diyordu en son. Napayım da hunterı kurtarayım, Å?u NPC yi çekeyim bir yerde diyordu. Ama bence kaybetmeyin o adamı. Ã?ok rahat lvl kazandırır size. Kastırın kendinizi.
Bu kadar sabote yeter, Lunaris kesecek beni |
|
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 03, 2007 5:09 am |
|
BaneElemental wrote: |
Ha bu arada, Tomb seb huntersın sanırsam. NPC' ye dikkat et, saygısızlık etme. Ben tanıyorum o NPC sakat. Saygılı olduktan sonra kesmez, lawfull. Zaten DM yeterince belli ettim aligmenti diyordu en son. Napayım da hunterı kurtarayım, Å?u NPC yi çekeyim bir yerde diyordu. Ama bence kaybetmeyin o adamı. Ã?ok rahat lvl kazandırır size. Kastırın kendinizi.
Bu kadar sabote yeter, Lunaris kesecek beni |
oncelikle tavsiyeler için saol sonralıkla bunun yeterince farkındayım ehehe!zaten hunter yada baÅ?ka bir deyimimle treasure hunter olmanın o tehlike senin bu tehlike benim yay kılıç sallamakla attım ettim demekle olmadıÄ?ını cok önce anladım.artık dikkat sabır ve gözlemi ön planda tutyorum.yanımızdaki drow npc'si için diyorum bahsettiÄ?in o herhalde.gerçi yukarda geçen o degildi.angelic'i tanırım yoksa zaten:)
neyse bu npc 'ye evet bir saygısız güvensiz tutumum oldu dedim ya npc'lerden gelen kazıklarla karÅ?ılaÅ?tım daha önce ee alıÅ?ık gibiyim.dikkatli olmadan yapamıyorum.ve bu npc benden baÅ?ta fazla güven bekledi.tamammen sorgulanmamayı direk güvenmeyi istedi zordu ama char ince düÅ?ünüyor!artık gördüÄ?üm bir takım Å?eylerden ötürü saygımda var ve bazen belli ediyorum.seviyorum demedim tabi ama saygı duymak zaten doÄ?al bir davranıÅ?ım benim karakterim için.ve drow bazı hareketleriyle haketti!
zor kazanılan bir saygı.kaç oyundur bizimle ilk kez belki jest Å?eklinde bir laf etmiÅ?imdir ona bu oyunda!görücez daha bizimle.sonunda ne çıkacak kimse bilemiyor ama bir keleek varsa ben o gün hazır olucam |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
Lunaris
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 04, 2007 10:16 pm |
|
Ben DM' likten istifa edeceÄ?im. AlıÅ?tıÄ?ım karakterler ölünce kendimi kötü hisseder oldum.
Klaun ve Thombar' ı saygıyla anıyorum. Gerçekten ölen karakterlerin ardından üzülüyorum.
Ama iki party oynatacaÄ?ım artık. Umarım ölmezsiniz. Gerçekçi DM' lik akımından uzaklaÅ?sam diyorum fakat prensiplerime ters.
Ayrıca o NPC de gitti. NPC' lere kıymak da zor, oyunculara da. Ama gerçekler iÅ?te ne yaparsın Bane Elemental. |
_________________ Old theory that has been wrong
Power of the universe
Will take me to the place where I belong! |
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 1:34 am |
|
1 dakika bu yazıyı okuyanı saygı duruÅ?una davet ediorum... |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
utkuy
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 4:10 am |
|
savaÅ?çının düÅ?üp de öleni "valhala"ya gidemiyomuÅ? diye duydum doÄ?ruluk payı var mı |
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da. |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 6:23 am |
|
Atılan bir critical miss nelere mal oluyor gorduk. Zarı kimse atmak istemeyince bana patladı. Sorumluluk kabul etmek istemezdim ama attık bir kere... Dwarf kardese allahtan rahmet sevdiklerine bassaglıgı... |
|
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 9:30 am |
|
utkuy wrote: |
savaÅ?çının düÅ?üp de öleni "valhala"ya gidemiyomuÅ? diye duydum doÄ?ruluk payı var mı |
yok ole bisiy kan alacagı olan gider.ozman vay bu dustumu duserken okta yedımı ok havadamı vurdu ok atınca kalbi durdumu dusmeden hemen sonra bunlara goremi yok ole bısey gider bunlar!!!! |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
utkuy
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 11:43 am |
|
Sylvius wrote: |
Atılan bir critical miss nelere mal oluyor gorduk. Zarı kimse atmak istemeyince bana patladı. Sorumluluk kabul etmek istemezdim ama attık bir kere... Dwarf kardese allahtan rahmet sevdiklerine bassaglıgı... |
ama ufuk dedi "abi bir atıcan" diye sen de üstüne bir attın felan komik oldu yani |
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da. |
|
Back to top |
|
|
tomb
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 9:09 pm |
|
utkuy wrote: |
Sylvius wrote: |
ama ufuk dedi "abi bir atıcan" diye sen de üstüne bir attın felan komik oldu yani |
ya o adam nerlerden cıktı kurtuldu bilseniz.of of of!asıl ozaman aÄ?lardınız ... |
_________________ TOMB |
|
Back to top |
|
|
|
|