Edmond arkadaÅ?ım senin dediklerini unutan yok. Yada önemini yitirmiÅ?liÄ?i yok. Türk Sanat Musikisi öyle her yerde dinlenmez. Oturucaksın sakin sakin, yavaÅ? yavaÅ? yiyeceksin yemeÄ?ini bırakacaksın kendini musikiye o alıp götürecek seni.
Bilmiyorum nedense katılmıyorum.Ã?ünkü ben her an sanat ve halk müziklerini dinlemeye hazırım ki Å?u an da olduÄ?u gibi sürekli musikî dinlerim.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür deÄ?ildir. O tarzın kendine has bir Å?ekli Å?emali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii..
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Tue Jan 02, 2007 8:37 am
Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür deÄ?ildir. O tarzın kendine has bir Å?ekli Å?emali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii.. Smile
Å?öyle deniz gören bir yerden arkadaÅ?ların yanında rakı açmıÅ?sın sıcacık balık yeni gelmiÅ?.bence tam da böle gider musiki
_________________ Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iÄ?renç kılan gerçeÄ?in Ã…?eytani imaları görülebilir... Lovecraft
Posted:
Tue Jan 02, 2007 8:45 am
Drakhan wrote:
Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür deÄ?ildir. O tarzın kendine has bir Å?ekli Å?emali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii.. Smile
Å?öyle deniz gören bir yerden arkadaÅ?ların yanında rakı açmıÅ?sın sıcacık balık yeni gelmiÅ?.bence tam da böle gider musiki
Offf Ä°Å?te buna damardan girme denir.
genelde metal dinlerim ama progressive, doom vb grupları pek sevmem. thrash ve heavy metal dinlerim genelde arada death de dinlerim. grup isterseniz: slayer, kreator, megadeth, testament vb. ayrıca diÄ?er tarzlardan dinlenilesi Å?arkılar çıkarsa dinlerim
Posted:
Wed Jan 03, 2007 3:40 pm
Edmond wrote:
Yav gidin yaa
Musikî dediÄ?in her yerde dinleyebildiÄ?in zman anlamına kavuÅ?ur.Yoksa ne dinlemiÅ? sayılırsın ne de anlamıÅ?
Usta Tamam Kızma Bir An Aklıma Yılmaz Morgül Ve O MeÅ?hur AÄ?laması Geldi :evillaugh:
_________________ <div>SAVAÅ? TANRILARI SÄ°ZE SESLENÄ°YORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>Å?EREFLÄ° BÄ°R HAYAT SÃ?RERÄ°M<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAÄ?IM, GÃ?R VE KUDRETLÄ° BÄ°R HAYKIRIÅ?LA<br>EÄ?ER YENÄ
Posted:
Sat Apr 07, 2007 10:20 pm
listede keÅ?ke diÄ?er diye bir seçenek de olsaydı.Benim öncelikli dinlediÄ?im türler yok.
Bas gitar çalan bir insan olduÄ?un için öncelikli olarak funk,groove,fusion,be-bop,drum'n bass ve acid dinlerim.Hip-hop falan sevmem ama bazı Å?arkıların alt yapıları çok iyidir ki ben bir alt yapı adamı olduÄ?um için güzel olmuÅ? dediÄ?im hip-hop Å?arkıları da oluyor.
Ayriyetten ben de bir çok türden hoÅ?lanan bir insanım.Dinlemediklerimi saysam daha kısa sürer heralde onlar da rap,pop ve türevleri oluyor.
Bilgisayarımdaki mp3'ler 6 ana baÅ?lıÄ?a ayrılmıÅ?tır;
"Jazz and jazz mix"
"funk and funk mix"
"virtuouse"
"ethnic"
"electronica"
"diÄ?er"
DiÄ?er kategorisine Led Zeppelin''den Bob Marley'ye,Tea Party'den Smashing Pumpkings'e kadar bir çok grup var.Metal müziÄ?i pek sevmem ama dinleyene ve yapana saygım sonsuzdur.Babalar gibi bir müzik türü olmasına raÄ?men,benim kulaÄ?ıma hitap etmediÄ?ini söylemem gerekir.
_________________ Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum