Author |
Message |
oldun
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 18, 2006 10:48 pm |
|
tempusa tapıyoruz anladıÄ?ım kadarı ile ozaman madem güçlüler ölen arkadasıma dua ederek bir bosluk yaratır -cevirenlerin arasından bir delik acıp kendimi feda ederim yasayanlara kacmlarını söylerim savasın bize dönme ihtimali varsa arkadasımı iylestirip iki de surup verip kendini toplayana kadar ön safta dururum |
|
|
Back to top |
|
|
seraphima
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 24, 2006 3:37 pm |
|
EÄ?er arkadaÅ?ım benimle savaÅ?a geliyorsa, öleceÄ?ini biliyordur..EÄ?er böyle bir handikapta kalırsam, grubumu kutsar, cesaret veririm. Ve onlara öleceÄ?imizi söyler, cellatlarımıza gülümseyebilen bir onur ve haysiyetle savaÅ?mamız gerektiÄ?ini ve ölüme gülerek gitmemiz gerektiÄ?ini, varlık amacımızın bu olduÄ?unu telkin ederim.
Ve en önde ölüme giderim, arkamda arkadaÅ?ımın onurlu ölüsünü bırakarak.. |
|
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 2:13 pm |
|
Grubumu kutsarim buyuk ihtimalle bizde olucez nasilsa olmek uzere olani belkide tekrar oldurmektense grupla savasip belkide kurtulma imkani bulmakd daha mantikli geliyor yani :schemes: |
|
|
Back to top |
|
|
AreniusLorthenia
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 07, 2006 5:21 pm |
|
Tam olarak böyle bir durum olmasa da, ölmek üzereydim ruhbanımız 2 attack of opportunity yiyip beni kurtardı hem de 7 canı filan vardı bugbearlarla savasıyorduk.0 canıyla yanıma geldi heal edip bayıldı
Böyle bir durumda yanımda bulunan arkadaÅ?ımın benim için ne kadar önemli olduÄ?u kararımı etkiler.Yani eÄ?er çok iyiyse iyileÅ?tiririm beraber ölürüz.DeÄ?ilse can korkusuyla grubu kutsar olmadı kaçarım , na yapayım ölmek için daha çok gencim |
_________________ “Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin
|
|
Back to top |
|
|
green_eye_of_devil
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 08, 2006 7:00 am |
|
b) Ã?lmek üzere olan arkadaÅ?ımı iyileÅ?tiririm,böylece ölümden dönen arkadaÅ?ım bize taze kan olur
yapmak daha mantıklı grubdan birini ölümden döndürmek gruba hem yeni bir kan hemde yeni umutla geri döner ona bakan arkadaÅ?ları son umudu ile silahına son gücü ile sarılır ve savaÅ?ır yani biri ölümden döndürmek belkide grubu ölümden döndürmüÅ?te olabilir yada ölüme daha hızlı ve acımasız bir davetiye herÅ?ey tam yolucan beklediÄ?i gitmeyebilirde. |
_________________ hayatın daima görmediÄ?imiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız... |
|
Back to top |
|
|
Darkleader
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 3:37 am |
|
Ben tanrıma küçük bir dua eder,grubumuzu cesaretlendirmeye calısarak kısa bir konusma yapar ve elimde silahımla en önce saldırırdım |
|
|
Back to top |
|
|
Ao
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 4:00 am |
|
Classa ve Aligmenta Göre Hepsi Makul.Ama C ve D Å?ıkkı seçilirse dayak yiyeceÄ?i kesin hem oyunda hem outgame :angel: |
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 4:08 am |
|
eÄ?er kutsamam kesin bir kurtulus veriyorsa grubumu kutsarım, eÄ?er vermiyorsa tempus der dalarım |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 5:22 am |
|
Ben grubu kutsardım, sonrada savaÅ?ın ortasına atlardım.
Å?ıklardan baÅ?ka olarak;
Fire elemantalist bir büyücü isem tüm düÅ?manların üzerimize çullanmasını beklerim. Sonrada tam ayaklarımın dibine en büyüÄ?ünden bir fireball atarım. intihar komandosu olayı. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 6:18 am |
|
aslında önce arkadaÅ?ımı iyileÅ?tirim daha sonra da ne olursa olsun diyerekten dalarım |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
calida
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 26, 2006 10:35 am |
|
once arkadasi iyilestirim , celeraen in dedigi gibi, sona karsi tarafi arkadas iyilesdi hadi kutlamaya gidelim deyip kandirmayi denerim yerlerse bakdim yemmediler cekerim besmeleyi dalarim napiim kardesim?? |
|
|
Back to top |
|
|
BaneElemental
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 02, 2007 12:41 am |
|
|
Back to top |
|
|
dekotta
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Thu Jan 04, 2007 7:03 pm |
|
Tempusa tapan bi ruhbansam ne arkadaÅ?ı, ne gurubu, hueeyyytt diye dalarım karÅ?ıdakilere, ölene kadar savaÅ?ır, Å?erefimle Å?ehit olurum.
EÄ?er bane e tapan bir rahipsem arkadaÅ?ı iyileÅ?tiririm(tabi elimdeki iyileÅ?tirme büyüsünün gücüne de baÄ?lı. Yüksek seviye büyü slotumda büyü varsa bunu kullanırım, yoksa mass biÅ?eyler basarım) daha sonra bunu kullanırım. Can borcu, az deÄ?il
Bunun dıÅ?ında genel olarak duruma göre deÄ?iÅ?ir. EÄ?er arkadaÅ?ı iyileÅ?tirdiÄ?imde çok büyük bir kayıp olursa bırakırım ölsün, sonra diriltir ya da dirilttiririm. |
_________________ me not |
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Thu Jan 04, 2007 7:20 pm |
|
Gruba kaçmalarını söylerip adamları oyalamak için ölünceye kadar savaÅ?ırım. (Yapmadım deil hani hem de 2 kere) |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 01, 2007 9:34 pm |
|
ya duruma göre deÄ?iÅ?ir Å?imdi ölmek üzere olan tip çok güçlü ve kudretli biriyse onu iyileÅ?tirirm ama grubun seviyesindeyse grubu kutsarım bi tipte ona görünmezlik büyüsü yapar olur biter olay bu kadar. |
Back to top |
|
|
|
|