Author |
Message |
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 17, 2007 6:21 am |
|
hm sorun deÄ?il novel için, novel bütün ömrünü orada geçirebilir:) |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Jan 17, 2007 8:52 am |
|
Vallahi Sufi kardeÅ? sadece Novel Å?imdiden benim fantastik dünyalardaki en favori karakterim olmaya aday.... Gerçi bunda küçük halktan olmasının da etkisi var. Ama onların arasında da birçok güçlü rakibi Å?imdiden geride bıraktı. : ) Seni yine tebrik ederim, kardeÅ?. : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 17, 2007 7:13 pm |
|
teÅ?ekkürler:) haklısın tabi ki, küçük halktan olması iÅ?i deÄ?iÅ?tiriyor. zaten en severek oynadıÄ?ım karakterler hep küçük halktan olanlar oldu, cüceler dahil. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Jan 18, 2007 2:56 am |
|
Å?u ara sadece sen ve Elbetri kalmıÅ?sınız gibi gözüküyorsunuz. Herimesi de katarsak üç kiÅ?isiniz Å?imdilik. Bakalım sizi buluÅ?turalım. Gordeon a gelen diÄ?er grupla birlikte. Ciddi bir dönüm noktasındayız. RP yapmayan karakterler için üzgünüm ama sanırım oyunun giriÅ? mekanlarını artık kesin olarak terk ediyoruz.
Umarım bu giriÅ? mekanlarını sevmiÅ?sinizdir. Bu mekanlarda daha uzun kalıp deÄ?iÅ?ik RPler yaptırmak da isterdim. Ama daha sizi bekleyen bir sürü Å?ehir ve baÅ?ka birçok mekan var. : )
Bu arada eÄ?er bi grup toplayabilirsek bir ara Gordeon a gidebiliriz RP grubu olarak. : ) Bilmiyorum müsait olunur mu? En azından Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezebiliriz. : ) |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 18, 2007 10:49 pm |
|
uyuyan arkadaÃ…?lar, biraz gayret |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 1:18 am |
|
Batı geri döndü yufii |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 2:12 am |
|
Suficim. Aslında attıÄ?ın RP beni bir ölçüde sevindirdi. Neden dersen. Solaron a üzülüyordum yüzü boyalı tek kiÅ?i olacak diye. Eh bi kiÅ?inin daha yüzünde boyların kalması güzel oldu. : ) Ama Novelin yüzünde bir gün fazla kalacak. : )
KardeÅ? yüzüne suyu çarpman bir iÅ?e yaramıyor.. Yüzün suyun içine sokulmalı. Suyun göldeki suyla temas etmesi gerekiyor.
Neyse tek mantık açıÄ?ı yüzünü boyasız görmen olmuÅ? artık o açıÄ?ı da DM kapatır. Ki kapadım bile. : ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 2:27 am |
|
hay allah yıkayamadık mı
neyse saÄ?lık olsun, novel zaten en fazla bikaç saniye üzülür hala boyalı olduÄ?una. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 2:33 am |
|
Hayııır ben boyalı gidemem |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 3:59 am |
|
herÅ?ey bitmiÅ? deÄ?il, boyalardan kurtuluyoruz galiba |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 4:27 am |
|
Ben sizi tapınaktan çıkarırdım ya hadi bakalım. EÄ?er zamanında yüzünüzü yıkarsanız kurtulursuuz. Yok yıkamazsanız. : ) ) ) ) Araba yola devam eder. : ) ) ) ) ) ) )
Bu arada arkadaÅ?lar ben pazar pazartesi salı günlerinde bir vakfın projesinde görevliyim o nedenle yazı yazamayacaÄ?ım. Sizleri o zamana kadar öbür grupla buluÅ?turabilirsem bu üç günü en azından tanıÅ?arak geçirirsiniz, ben olmadan da RP yapma fırsatınız olur. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 6:23 am |
|
Yüzünü yıkayan arkadaÅ?ları tebrik ederim. Hadi bakalım bu sefer kurtuldunuz. : ) ) ) ) ) ) ) ) |
|
|
Back to top |
|
|
Sufi
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 19, 2007 6:29 am |
|
öyle deme, yüz yıkama iÅ?i bu Å?akaya gelmez. 2 hafta sürdü ama temiz iÅ? çıkardık :king: |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Jan 20, 2007 12:46 am |
|
ArkadaÅ?lar çok kötü bir sınav geçirdim gerçekten çok kötü hissediyorum. Bugün yazmazsam beni baÄ?ıÅ?larsınız. |
|
|
Back to top |
|
|
aspergrey
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 20, 2007 11:43 am |
|
biraz karakter özelliÄ?inin dıÅ?ına çıktım ama canım nedense bu rahibieyle uÄ?raÅ?mak istedi |
|
|
Back to top |
|
|
|
|