Author |
Message |
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 4:00 pm |
|
Olabilir mi sahiden?
Light Beer içen, rejim yapan ve vejeteryan olan, yoga yapan, sürekli olarak temiz pak dolaÅ?ıp en moda kesimlerle yapılmıÅ? kıyafetlerle dolaÅ?an küfür etmeyen ve her gün traÅ? olan bir Dwarf olabilir mi?
Bu dwarf'u yaÅ?atırlar mı? Ben böyle bir dwarf gördüm diyeniniz var mı? Zeval midir? Artısı ne olur? Eksisi ne olur?
Ya da Å?öyle sorayım Elfler metroseksüel midirler acaba?
Cilveli Keçi'yi yerinden zıplatacak sorulara acil geyik aranmaktadır.... |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 4:42 pm |
|
Aslında dwarf monklar mesala dediÄ?ine uyabilir tapınak öÄ?retisi budur budizm gibi. |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 4:45 pm |
|
Aslında Fred vardı benim bildiÄ?im. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 6:05 pm |
|
Benden uzun yaÅ?ayacaksın Aransayes Ancak o karakter her zaman için garipsediÄ?im ve pekte beÄ?enmediÄ?im bir karakterdi. Cüce tanımının çok dıÅ?ına çıkılmıÅ? ve sanki inadına koyulmuÅ?, kastırma bir karakterdi.
Bu arada cücelerin hepsinin sakalları var ve bu saklaları onlar için çok önemli. Cüce tarzı bir metroseksüellik olabilir bu. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 7:58 pm |
|
bir oduna ne kadar Ã…?ekil veriseniz verin yinede odundur...::
Ben öle bir karekter oynatamam .oynatanıda oynatmam...
DüÅ?ünmesi bile kötü... |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 25, 2007 9:44 pm |
|
Masaüstün'de gereksiz böyle bir karakter oynatmak ama NPC olur, hatta eÄ?lenceli de olur. Ä°nsanların yüz bin çeÅ?idi oluyorda, dwarfların arada bir de olsa farklı olanı neden olmasın ki. |
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(") |
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 26, 2007 3:36 am |
|
Böyle cüceleri biz sürüyoruz. |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı... |
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 26, 2007 7:25 am |
|
Quote: |
Aslında dwarf monklar mesala dediÄ?ine uyabilir tapınak öÄ?retisi budur budizm gibi.
|
Ben oynadım böyle bir karakter Bruce Lee gibi birÅ?ey.Ufak tefek kodumu oturtan...
Ayrıca zaten Dwraflar metroseksüeldir.Sakalarına hep bir Å?ekil yaparlar, mücevherata önem verirler, saçları da yine bakımlıdır.Daha sayamayacaÄ?ım aklıma bu kadarı geldi Å?imdilik. |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 26, 2007 7:29 am |
|
baslıÄ?ı okur okumaz aklımdan tek biÅ?ey geçti: "yok artık" |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 26, 2007 6:24 pm |
|
Olsa bile toplumdan dıÅ?lanırdı Bu tür Å?eylere karÅ?ı, büyü öÄ?renmeye meraklı olanlara uyguladıkları tutumu uygulayacaklarını sanıyorum. Nasıl ki, Toplumları büyü öÄ?renmeyi teÅ?vik etmiyor. Ã?yle ki, Metroseksüel Bir Drwaft ı, da istemezler.
DüÅ?ünsenize, Swiftler mesela maden kazarken, Underdark"da, içlerinden biri tırnaÄ?ım kırılacak diye uzak duramaz ki. |
|
|
Back to top |
|
|
siliterin
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Jan 27, 2007 3:33 am |
|
olur nie olmasın arkadaÅ?lar, cildi soÄ?uktan çatlamasın diye krem sürüp, maden dönüÅ?ünde kokulu yaÄ?larla masaj yaptıran, vücut jelleriyle duÅ? alıp koltukaltı kıllarını tarayan bir dwarf olabilir. |
|
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 4:18 pm |
|
ferepede olmaz die biÃ…?iy yoktur. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
ombuspider
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 4:43 pm |
|
Tepe cücesi bi noktaya kadar da, sözü geçen cüce laÄ?ım cücesi ise hi zannetmiyorum |
_________________ With the ocean above me .. And flames in my eyes !.. |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 07, 2007 1:31 am |
|
aransayes wrote: |
Aslında Fred vardı benim bildiÄ?im. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce |
EVet aransayesin dediÄ?i gibi zaten var. TartıÅ?maya gerek yok var çünkü hem de Wizard of Coast`e ait bir kitap serisinde bulunan bir karakterdir Fred.
Nokta. |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 07, 2007 3:48 am |
|
burock wrote: |
ferepede olmaz die biÃ…?iy yoktur. |
tamamen katılsamda..
hani YakıÅ?maz yaa bence...
_?
ne Dersin ? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
|
|