Posted:
Tue Jan 02, 2007 12:56 am
Ben Seviyesine Göre Ã?ok Güçlü OlduÄ?una Ä°nandıÄ?ım Büyüler Dispel ve Alignmentla Ä°lgili Büyüler.
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Posted:
Tue Jan 02, 2007 3:27 pm
Kesinlikle Random Action... TartıÅ?ılmaz.
Bir paladin bir cleric bu büyü ile neredeyse garnizon bastık.
3 savaÅ?çı benim etrafımı tutmuÅ? (Ben Paladin). 1 savaÅ?çı da fırsattan yararlanıp Cleric'e saldırdı. Uzaktan da 3 kiÅ?i daha geliyor ve hepsi de eÄ?itimli donanımlı savaÅ?çılar. Cleric adamın kafaya geçirdi kılıcı. Sonra benim yanımdakine Random Action attı. Adam Cleric'e saldırdı (Random Action da 8 lik zar atılır gelen sayıya göre Hiç bir Å?ey yapma konuÅ? büyüyü atana saldır. En yakındakine saldır falan gibi komutlardan birini gerçekleÅ?tirir kurban.)
Benim yanımdaki adam birden yanımdan koÅ?arak clerice doÄ?ru charge yaptı geçerken kılıcı geçirdim (AOO). Cleric te adam vuramayınca bide o geçirdi yattı(AOO). Sonra ben önümdeki adama bir vurdum critical o da yattı. Sonra Adamlar vuramayınca bizimki bi random action daha ve aynı sonuç aynı olay. Ben yanımda kalan son adama vurur oda critical oda yatar. Gelen 4 kisiden biri bana tam vuracakken son random action. Adam birden elindeki kılıcı pazarlamaya baÅ?lar ben küt kafaya cleric koÅ?ar küt kafaya vs 8 kisi temizlenir.
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Posted:
Tue Jan 02, 2007 3:33 pm
Tabi bir de Hold Person var. Böyle bir büyü olamaz ya 2. lvl da tam death büyüsü. (wizard için 3) Yüksek lvl lı fighter lar bile önünde kurbanlık koyun gibi kalır ve ekmek bıçaÄ?ı ile doÄ?rarsın.
Kilden taÅ?a/TaÅ?tan kile(Stone to mud/ mud to stone): büyü direncini bırakın, büyü baÄ?ıÅ?ıklıÄ?ı olan Å?eylere dahi sözü geçer, kale duvarı dinlemez, hapishane dinlemez, kilden duvar yaparsın taÅ?tan duvarın olur. Süper büyü! Ekonomiyede yarar, savaÅ?ada yarar, katliyamada yarar.
Parça(Ä°tem): Yine direnç ve baÄ?ıÅ?ıklık dinlemeyen büyü. Koca koca taÅ? bloklarını adamların kafasına geçirmek ve ani ölümler için ideal. Hatta birde büyü ile saldırına +20 eklersen oohh !
polimorf(poliymorph): KuÅ? ol uç, at ol koÅ?, kaplan ol savaÅ?, süper büyü süper. Hele birde sürekli üstünüzde kalmasını saÄ?larsanız yemede yanında yat.
Görünmezlik felanda var aslında ama onlar çok bilinen büyüler. Daha önceden de bu baÅ?lıÄ?a mesaj atmıÅ?tım ama item büyüsünüde ekledim.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
ben hala imprisonment diyorum çünkü ne büyü direnci ne büyü baÄ?ıÅ?ıklıÄ?ı, ne büyüklük ne baÅ?ka birÅ?ey direkt hoooop bilinmeyen bi yere. Ayrıca dragon breath'de çok deli bi büyü.
3rd edition'da ise en sevdiÄ?im büyüler finger of death, acid storm (golemleri çok fena yapıyo), fire storm (bu daha da beter yapıyo) bu druid büyülerini çok seviyorum çok süperler.
Posted:
Mon Apr 30, 2007 7:17 am
shirink item bir okuyun sınırlamalarını hak vericeksinz bir de okurken elinize agırcana bir taÅ? alın ve atıp tutun. yüzünüzdeki gülümsemeyi görür gibiyim.Ummadık taÅ? baÅ? yarar
_________________ <div><strong>It's my oath<br>So don't fear the eyes<br>Of the dark lord<br>Soon you will be free<br>Set your spirit free..</strong></div><br>
Posted:
Wed Aug 22, 2007 5:46 am
En çok iÅ?e yarayan büyü ve benim gözümde en iyi büYü magic missile.. Casting time derdi yok, lvl yüksekdikçe sayısı 8 e kadar çıkıyor atılan missile'ların bu da hem bir büyücü büyüye baÅ?larken ondan hızlı hareket edip büyüsünü kesmek, hem hasar vermek hem de korumaları kaldırmak için cast time ı minimum olan tek büyü olması demektir. Daha ne. Hem de lvl 1.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum