Author |
Message |
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 16, 2007 5:30 am |
|
ArkadaÅ?lar bildiÄ?iniz ücretsiz (kredi kartı nosu falan gerektirmeyen) bit türk server'ı var mı wowda ? |
_________________ Arenasında kör savaÅ?çı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaÅ?ıyor, zor... |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Feb 16, 2007 6:11 am |
|
world of turk'ün vardı bi ara ama bunlar hem yasal deÄ?il hemde orjinal serverin tadını vermiyor ama knight oynamaktansa orda oyna daha iyi |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 21, 2007 3:19 am |
|
Paralı kullanıcı olarak her ay vereceÄ?in bir miktar para ile çok güzel maceralara atılacaÄ?ını söyleyebilirim, onun için sorunlu ücretsiz server'lar yerine sorunsuz official server'ları kullanmanı tavsiye ederim. Ben 15 gün öceye kadar Alex... server'ında oynuyordum, çok da mutluydum... (ama baÅ?lamasan daha iyi, benden tavsiye )
tavsiye ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Bashall
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 28, 2007 11:21 pm |
|
Hiç baÅ?lama daha iyi bence.Bak bıraktım, çok mutluyum |
_________________ Shadowstep |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 1:24 am |
|
orjinal server a gelirsen Dunemaul a bekleriz... 65lvl hunterim var orda nightelf
ama parasını yatıramadım kapalı su sıralar...
bence gel orjinalinde adam gbi oyna... piÅ?man olmıycaksın... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Par-Salian
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 1:59 am |
|
Su anda biraktigim wow tekrardan aciyorum sikildim!!!!
Takilacaksan Private Server'da www.mix.gen.tr var galiba buraya gir bak bir zamanlar burada oynuyordum gene ama çok bayarsın söyleyim.
Demek Dunemaul hmmmm. LvL70 UndeadRogue Hellblazer bende oradayım bg'lerde kapıÅ?mıÅ?ızdır senle. =) |
_________________ <div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 3:15 am |
|
walla 60 oldumdan beri 1kez bile bg yapmadım. paso lvl kasıorm... ama bi 70 olıym alırm anahtarını :king: |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:10 am |
|
Heh ben 70 leyeli biraz oluyor ama kapıÅ?ırız hertürlü ^^ Orc Hunter 70 Grim Batol.
Ayrıca birtane de twink BE hunterim var çok eÄ?lenceli çok hoÅ?uma gitti. 70 i bırakıp onunla oynuyorum . |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:15 am |
|
bendede rouge twink var bitane ama tam twink diil daha kasmaktayım hala |
|
Back to top |
|
|
Swain
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:19 am |
|
www.mix.gen.tr > ilk wowa baÅ?ladıÄ?ım serverdır. Orjinal wowla arasında daÄ?lar kadar fark ve Orjinal serverı tavsiye ederim emin ol verdiÄ?in paraya deÄ?er.
www.sendit.com > En ucuz wow paketi satın alacaÄ?ın site.. 1 haftada geliyor.
www.wow-europe.com > Paketini aldıktan sonra hesabını buradan açacaksın |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:23 am |
|
bende ilk mix.gen.tr de baslamıstım oyuna...
rezildi yaw ...
kendinden 20lvl üstü mobları instant bi Å?ekilde tame eden bi hunterim, Å?ekil deÄ?iÅ?tiremeyen bi druidim vardı
ayrıca koboldlarda fireball atıolardı |
|
Back to top |
|
|
Par-Salian
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:45 am |
|
Private Server tek kelime :sicar:
Orj'de takılın miss gibi ne iÅ?iniz var Private'de.
Günde 1 milyon toplasan ayda 30 milyon ediyor lütfen Å?imdi yapmıyalım ben aylık taksidini ödeyemiyorum diye. =) |
_________________ <div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 01, 2007 6:47 pm |
|
kesinlikle.
privateler oyundan soÄ?utuyor adamı...
gelin orjinal serverlara her an bekleriz |
|
Back to top |
|
|
DalamarTheDark
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 05, 2007 5:03 pm |
|
Hmmm bi tanede benden o zmn. Anachronos PvE 70 Human mage. Grim Batol 67 ORc shaman =) Simdi Bi adet Blood elf Warlock kasmayi dusunuorum =) |
_________________ There is no friend to call my name. |
|
Back to top |
|
|
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 17, 2007 10:59 pm |
|
bu oyuna basladigim da beim de underground server da bi hunter im vardi ok atamiyodu ayrica yanima pet the alamiyodum ..sacma sapan yerlerde boss spawnlari oluyodu...mesela ornek olarak Starbreeze Village nin orda dewamli baron Silverlaine( SFK daki bosss emmi) spawn oluyodu... kesip kesip rare item aliyoduk :0 ayrica elite de deildi boyle bi suru sacma olay anlatabilirim underground serverlar hakkinda zaten Blizzarfd bu tarz serverlara karsi cok siki calisioyor. Bu serverlar cok sik adres degistiriyolar ve reset atiliyo..o yuzden orda 1 ay kasip yaptigin char bi gun kalktiginda yerinde yeller esebilir
zaten oyuna bi basla zaten kendiliginden para toplamaya baslarsin cunku gittikce asosyal olmaya basliyosun oncekine nazaran
Benimde MoonGlade de bi iki hatiri sayilir charim var Elune a ve Ka'ej e sukur bu serverda turk bulmak cok zor...eger aranizda orda varsa gelin yaw memleket ozlemi cekiyorum orda |
_________________ To Live is To Die! |
|
Back to top |
|
|
|
|