Posted:
Wed Feb 21, 2007 7:29 pm
Dfunk diÅ? saÄ?lıÄ?ına biraz daha önem ver olmuyor böyle kardeÅ?im Yada sırıtma.Bu üzerimdeki kırmızı üç noktada ne Dfunk Å?aka yaptım abi kızma
Posted:
Wed Feb 28, 2007 11:25 pm
AAA... HoÅ?geldin Merter Ben daha resim koyamadım....
"Daha doÄ?rusu resim koymaya üÅ?enmem geçmedi..."
Eskisi ka
Banada öyle gibi geldi. Karizma yapmaya çalıÅ?an, karizma yoksunu bir görüntü diye düÅ?ünüyorum. Hayalimdeki Wolwerine ile tam uyuÅ?maması beni hayli üzmüÅ?tü. wolwerine karizma düÅ?künü hareketlÅ?er yapacaÄ?ına daha doÄ?rudan konuÅ?an birisiydi aslında. Filimde ise pençeleri ile yaptıÄ?ı sayısız Å?aklabanlıkla karizma yapmaya çalıÅ?an biri oluyor. Ahh neredesin yabanıl, wolwerinem. (Yani biraz atipati ile yaklaÅ?tıÄ?ım bir avatar. Daha fazla yorum yapmayayım istersen )
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
darkgome'un avatarı çift kiÅ?ilikliliÄ?in klasik bir örneÄ?i gibi sanki...korkan ve korkutan iki ayrı kiÅ?ilik... ama herzaman olduÄ?u gibi bu avatarı da çok güzel...çok karizmatik ...:clap: :clap: :clap:
_________________ "hiçbirÃ…?ey net deÄ?il bende...belki de bu yüzden hiçkimse net deÄ?il benim gözümde..."
Arres sende avatar deÄ?iÅ?tirme olayında bayaa hızlısın. Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror. ama kesin baÅ?ka bir Å?eydir. Kim onları avatar olarak kullanırki?
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Posted:
Sun Mar 04, 2007 4:58 am
SaÄ?olun siliterin ve Edmond.
siliterin,in avatarı da ısırdı ısıracak aç bir vampir
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror
eh,artık...bu yoruma da birÅ?ey diyemiyorum...benim ki sauron'du...hiç mi anlaÅ?ılmıyor?
Yok yok powerrangerstaki bir karaktere daha çok benziyor. Ä°lk kez geldÄ?inde power rangersta kötülerin baÅ?ı böyle güyüniyordu sanırım.
Aransayes: Senin avatarlarda hep "Her an dalabilirim!" bakıÅ?ı yapıyor. KiÅ?ilikle bir alakası var mı? Hani tamam karizma ama hakkında yanlıÅ? düÅ?üncelere kapılmayalım deÄ?il mi.
Eskisi ka
eh,madem korkunç dedin...ben de ona göre bir avatar seçeyim artık...Å?öyle çoooook korkunç!ama bu sefer son olucak...deÄ?iÅ?tirmem bak..
_________________ "hiçbirÃ…?ey net deÄ?il bende...belki de bu yüzden hiçkimse net deÄ?il benim gözümde..."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum