Author |
Message |
Argay
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 04, 2007 8:00 pm |
|
harita gelsin savaÅ?çılarla büyü yapabilen elemanlar olarak gruplanıp yerleÅ?elim tünellerin giriÅ?lerine.her tünele en az bir büyücü düÅ?sün.savaÅ?çılar olarak etten duvar öreriz biz.o yerden bitmelere bi ayar çekelim dimi |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 04, 2007 11:01 pm |
|
evet haklısın.
savaÅ?çılar ve savaÅ?abilenler önde, büyü kullanıcıları, arkada tabi ki. :angel: |
|
|
Back to top |
|
|
devolet
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 04, 2007 11:03 pm |
|
valla ben tazı gibi sesin kaynaÄ?ına doÄ?ru koÅ?uyorum bakalım nolcak |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 1:12 am |
|
AFerim sana..
Valahi ben maÄ?ranın yanında pozisyonu almıÅ?ım |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
devolet
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 1:56 am |
|
ikinci elde koÅ?a koÅ?a geriye dönen bi Å?nsan olursa bilinki o benim |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 3:38 am |
|
ArkadaÅ?lar Å?u anda yeni bir düzene geçmeniz gerekiyor, yani eski yerinizin çok bir önemi kalmayacak. O yüzden yeni harita hazırlamadım. Yeni haritayı siz hazırlayın. Eski haritada zaten tünel giriÅ?leri belli, siz aranızda organize olup kimin nereyi tuttuÄ?unu belirleyin, yerlerinizi belirtin. Ben de ona göre harita hazırlayacaÄ?ım. Seviyeler meselesine gelince, seviye atlayan arkadaÅ?lar yeni seviyedeki karakter kaÄ?ıtlarını rb5 formatında bana, yani yeminer@frpworld.com a göndersinler.
Seviye atlayamayan arkadaÅ?ların birçoÄ?unun da seviye atlamasına çok az var, ama henüz onlardan karakter kaÄ?ıtlarını istemiyorum.
Å?imdilik bu kadar, hepinize iyi eÄ?lenceler |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 4:06 am |
|
O zaman Ben Rpde en yakın tünel demiÅ?tim...
Khedan'ın hemen giriÅ?inde bulunan tüneli tutuyorum. Büyücüleri -Susy ve Khedan'ı- korumaktayım.. |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 5:07 am |
|
o zaman .. susy khedan ve haldor goraxe ve ben AYnı tünele bakıyoruz...
Diyer arkaÅ?lar en yakın zamanda gruplaÅ?ırsa... Ä°yi olur...
Swain... Yanımda seninde istiyorum ...
Bir kaç büyücü.. direk diÄ?er maÄ?ra giriÅ?lerine fire ball ları yolarlarsa iyi olur... :
Å?öle dar alanda etkili olacak büyüler SAydırsın.....
Bide Biri bana... GErçekten mage armor çakarsa kimse dokunamaz.. bana Sizleri seviyorum:D |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 5:35 am |
|
Hakkatten Bana da Cat's Grace fena olmaz hani
Bu seferki savaÅ? baya eÄ?lenceli olacak... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
calida
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 6:30 am |
|
bana kimse buyu yapmasin, ustumde buyu istemiyorum,
bana bi nazar duvasi okuyun arkamdan yeter |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 05, 2007 7:33 am |
|
SEvgili Cody ve Piijek ile birlikte ilk tünelin giriÅ?indeyiz, hatırlatırım
bulunduÄ?umuz yer, kathranis in önceki zaman yaptıÄ?ı bulut ile kaplanmiÅ?ti, Å?imdi bulut kalkmaya baÅ?lıyor.
Khedan ilerledi sevgililer :w00t:
o anladıÄ?ım kadarıyla, tünelin ortasına gitti. büyüsünü orda yapıcak yanımızda deÄ?il, biraz uzaÄ?ımızda, o büyü yaparken zaman kazanıcaz yani.
Drow arkadaÅ?lar, gördüklerinizi bizimle paylaÅ?ırmısınız? gözlerinizden faydalanalım :ayyyy!:
piijek ölme sakın, beni de koru öne geçmicem zaten
Cody cim AC 24 den fazla bir de magic armor mu istiyorsun, bunu rp de söylemezsen sevinirim , hakaret gibi benim ki kaç biliyormusun sen :king: |
|
|
Back to top |
|
|
darkelven
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 06, 2007 11:31 pm |
|
Susy ben de seni koruycam dedim ama kızdırdım Piijek`i galiba
Piijek sen Susy`i koruyosan ben gidecem oradan da anlayamadım nerede duruyorsun tam olarak. |
_________________ ''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü |
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 06, 2007 11:57 pm |
|
Shruiak kal benimle :evillaugh:
ya sana cevap yazmak istiyorum ama turn de bir kere yazabiliyoruz.
serbest rp ye ne zaman geçcez
tabi yanımda kal, beni koru. teÅ?ekkürler. |
|
|
Back to top |
|
|
Kathranis
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 12:41 am |
|
Sizden birÅ?ey isteyebilir miyim avatarlarınızı karakterlerinize göre koyabilir misiniz çünkü kim kimdi hatırlamakta güçlük çekiyorum ve bunun biraz olsun yardımı dokunacaÄ?ını düÅ?ünüyorum .ayrıca seviye atladıktan sonra ability scores bölümüyle ilgili birÅ?ey yapacak mıyız? |
|
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 12:49 am |
|
abi yavaÅ? gelin ya bu ne hız bune karıÅ?ıklık her kes bir Å?ey söylüyor ben yetiÅ?emiyorum valla ayrıca bende hala kim kimdi karıÅ?tırıyorum bu arada harita üzerinde yapalım Å?u yerleri belirtme olayını ben yapabilirim ama her kez nerde olduÄ?unu kesin bir Å?ekilde bana yollarsa ancak |
|
|
Back to top |
|
|
|
|