Cody Büyücünün sözlerini onaylarcasına Kafasını ... büyücüÄ?ü ile aÄ?zında konuÅ?tuÄ?u maÄ?ranın Yan tarafına geçti. Yanıdaki sarıÅ?ın Birden dikkatini daÄ?ıtsa da...
Tamamen kulaÄ?ını ve tüm duyu organları ile MaÄ?raya verdi...
kılıcının kavzasını daha sert sıktı... Kalkanını vücudundan biraz uzakta tutarak... Her hangi gelcek olan darbeyi yumuÅ?atmak için Hazırda tutu...
Gelecek yaratıklar Belki çok güçsüz ola bilirdi ama kalabalık olmaları biraz olsun güçlendire bilirdi...
DüÅ?üncesi. Cıkan bir kaç yaratıktan sonra gözüne kestirdiÄ?i... bir tanesine iler doÄ?ru hamle yapmadan saldıracaktı sabit bir Å?ekilde belki biraz vura bileceÄ?i mesafe için bir adım ala bilirdi ama 2 ,3 yaratık geçtikten sonra ortalarında olmadan. Hamlesini yapacaktı...
(Full Turn Atack)
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Posted:
Mon Mar 05, 2007 4:22 am
Susy onu korumasını istemiÅ?ti. Biraz da bitkin gözüküyordu. Dinlenmesi lazımdı.
"Tamam, ben burdayım Susy. Sen biraz otur dinlen. Sana ihtiyacımız var.
Susy'nin yanında olmalıydı. Fakat bir anda Kara Tenli gelmiÅ? ve Susy'yi koruyacaÄ?ını söylemiÅ?ti. Piijek ne hissettiÄ?ini tam acıklayamıyordu. Kıskançlık? Sinir? Fakat Å?imdi sırası deÄ?ildi.
Arkasını döndü ve tünelin giriÅ?ine doÄ?ru ilerledi. Bir savaÅ?çı da giriÅ?e doÄ?ru ilerlemiÅ? ve pozisyonunu almıÅ?tı. Kılıcı ve kalkanı tutuÅ?undan tecrübeli bir savaÅ?çı olduÄ?unu anlayabiliyordu. Yanına ilerledi ve "Birbirimizin sırtını kollasak iyi olacak sanırım. İçimden bir ses savaÅ?ın uzun olacaÄ?ını söylüyor. Ben Piijek..." dedi.
Bir elinde epesi diÄ?er elinde hançeriyle yaratıkları beklemeye baÅ?ladı. Sesleri yaklaÅ?ıyordu.
(Kaçınma +1 ve sınıfın getirdiÄ?i Dodge +1 eklenecek ilk yaratıÄ?a)
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Argay az önce onları yanına çaÄ?ıran savaÅ?çıya baktı.büyücünün sözlerinden sonra maÄ?ranın yan tarafına geçmiÅ?ti savaÅ?çı(cody) ve silahını kavrayıp yapacaÄ?ı saldırı için hazırlandı.Argay maÄ?ranın diÄ?er tarafına geçti.
"Ben Argay"dedi savaÅ?çıya çevredilerinde duyabileceÄ?i ama yüksek olmayan bir sesle.kılcını ve kalkanını çıkarttı.
Yıllar önce terkettiÄ?i evindeki yaÅ?antısını hatırladı.gençti o zamanlar.çevresinde bir yıÄ?ın eÄ?itmen vardı.annesinin sürekli ilgisi , babasının mesafeli ve soÄ?uk davranıÅ?ları...kılıçları dersten derse eline alırdı.zengin giyinir ve istediÄ?ini alırdı.taki...
Kahretsin gene baÅ?ı dönüyordu.kendini topladı.biraz Å?arap ve ota ihtiyacı vardı.buraya gelmeden üç gün önce tükenmiÅ?ti ikiside.
Sesler giderek yaklaÅ?ıyordu.bu arada yanındaki sarıÅ?ın okçu hangi cehennemdeydi.evet Å?imidi gördü onu ama tünele doÄ?ru koÅ?uyotdu."Umarım aynı hızda kaçabiliyordur"dedi kendi kendine.
Å?imdi sıra kendisindeydi.kılıcını olabildiÄ?ince saÄ?lam tuttu.kendini karÅ?ı taraftaki savaÅ?çıya göre ayarladı(cody).o saldırdıÄ?ı an o da fırlayıp en yakındakini ortadan kaldıracaktı.arkadaki büyücüleri korumak için
Swain kendisine söylenen sözleri dikkatle dinledi evet haklıydı kadim büyücü. Å?u anda bunun sırası deÄ?ildi.. Bunları düÅ?ünürken bir anda gelen çıÄ?lıklar onu harekete geçirdi. Arkasını döndüÄ?ünde savaÅ?çıyı çoktan bir tünelin azına koÅ?arken gördü ve hemencecik oda en yakındaki diÄ?er tünelin çıkıÅ?ına koÅ?tu. KoÅ?arken de sırtındaki kalkanını çekerek savunma pozisyonu aldı.
Sonunda durması gereken yerdeydi ve burayı kanının son damlasına kadar savunmaya hazırdı. Ã?ekicini geride tutuyordu. Böylece savurduÄ?unda ivmesiyle birlikte daha sert bir darbe indirecekti karanlıktan çıkacak ilk yaratıÄ?a.. (Power Attack) Bir gözü diÄ?er tünelin çıkıÅ?ını tutan savaÅ?çıya kaydı.. ve sonra tekrar önünde uzanan karanlıÄ?a dikti gözlerini ve mırıldandı ;
Amora'nın yırtık eteÄ?i yine baÅ?ına bela olmuÅ?tu, bir yandan elleriyle eteÄ?ini havaya kaldırıyor diÄ?er yandan gözleriyle ilerideki gruba doÄ?ru bakıyordu İçinde bu lanet yere geldiÄ?inden beri ilk defa sevinç olduÄ?unu fark ettiÄ?inde Å?aÅ?ırmadı çünkü artık korkmayacaktı. Aklında bu düÅ?üncelerle yürümeye devam ederken olduÄ?u yerde kalmasını saÄ?layan bir çıÄ?lık duydu. Ã?ıÄ?lık duyulduÄ?u an da Amora yeni bir görü görmeye baÅ?lamıÅ?tı ve gördüÄ?ü yüzünden yürümeye korkuyordu, "Tanrım bu olamaz!... "
Bir adam kanlar içinde yerde yatıyordu ve baÅ?ında onu korumaya çalıÅ?an göz yaÅ?ları içinde bir kadın vardı. DehÅ?et ve acı içinde yalvarıyordu. Amora kadının kime yalvardıÄ?ı göremiyordu, aynı anda kadın yerden yukarı doÄ?ru yükselmiÅ?ti... ölmeden hemen önce son bir yakarıÅ?la ancak çıÄ?lık atabilmiÅ?ti...
Amora'nın tüm vücudu titriyordu, zavallı kadının tüm yaÅ?adıklarını hissetmiÅ? hatta ölüm anına tanık olmuÅ?tu. Böyle bir ölümü kimsenin hak etmediÄ?ini biliyordu, bunu nasıl bir yaratık yapmıÅ? olabilirdi. "Lanet olsun bu yere!" Hala aynı yerde durduÄ?unu ona doÄ?ru gelen birisini gördüÄ?ünde fark etmiÅ?ti.(Edmond) Adam gittikçe yaklaÅ?mıÅ?tı Amora bir an gelen adamın ona saldıracaÄ?ını sanmıÅ? olsada yanılmıÅ?tı adam ona yardım etmek istiyor gibi gözüküyordu. Yeni gelenin garip bir hali vardı, sanki gelmeden önce aÄ?lamıÅ? gibi gözleri kızarmıÅ?tı ama bunu adama sorarak onurunu zedelemek yada onu utandırmak istemedi...
- Bayan siz iyimisiniz? Bir az önceki çıÄ?lıklarla bir ilginiz yok sanırım...
- Å?imdilik iyiyim . Yalnız lütfen beni burdan götürün size yalvarıyorum kendi baÅ?ıma yürüyemeyecek haldeyim .
Amora adama neden böyle bir yalan söylediÄ?ini bilmiyordu, aslında söylediÄ?i bir bakıma doÄ?ruydu korkudan Å?u an için hareket edemiyordu ama içinde adamın gitmesine engel olmalıymıÅ? gibi bir his vardı ve Amora'nın anladıÄ?ı kadarıyla adam bir büyücüydü Å?u an ne olursa olsun herkezin bir arada kalması gerekiyordu.
Artık kızıl cüppeli iyi görünüyordu. AnlaÅ?ılan rahip baÅ?armıÅ?tı. Mahçup paladinle beraber ayaÄ?a kalktıkları sırada oldukça endiÅ?eli bir hali vardı. Ä°nsanları yakın bir tehlikeye karÅ?ı uyaran ve ne yapmaları gerektiÄ?ini söyleyen konuÅ?ması üzerine ortalık hareketlendi. EndiÅ?elerini vurgularcasına peÅ? peÅ?e duyulan iki acı çıÄ?lık insanları tetiklemeye yetmiÅ?ti. Ã?oÄ?unun gelen Å?ey hakkında bir fikri olmasa da herkes en iyi savunacaÄ?ı yere doÄ?ru hızla ilerliyordu.
Paladin en yakındaki çıkıÅ?ı tutmaya koÅ?muÅ?tu bile. Az ötedekini de bir savaÅ?çı...
Kararını vermekte zorlanmadı. Büyücünün yanında kalmalı ve onu mümkün olduÄ?unca korumalıydı. Aralarındaki en güçlü kiÅ?i olduÄ?u belli olan bu adam korunmalıydı.
Kılıcının kabzasını daha bir sıkı kavradı. "Hey Saelnir! Büyücüyü korumalıyız. Büyü yaparken zayıf düÅ?erse yardımımız dokunabilir."
Onları mutlak bir ölümden kurtaran yaÅ?lı adama tekrar baktı. Nasıl bir karaktere sahip olduÄ?unu bilmediÄ?i için söyleceklerini duymasını istemiyordu. Rahibe iyice yaklaÅ?ıp fısıldadı. "Bence ona ödeyebileceÄ?imizden fazlasını borçluyuz. Elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır mısın? Bence kaybedilmeyecek kadar deÄ?erli."
Ä°Å? birliÄ?ini kabul edeceÄ?ini umuyordu. Hafifçe gülümseyerek geri çekildi. Kabul etmese bile büyücünün yanında kalmaya karar vermiÅ?ti. "Görelim bakalım ne geliyormuÅ?," dedi kendi kendine tünele doÄ?ru bakarken.
Kizil cuppeli buyucu`nun soyledikleri uzerine,
Etrafindaki herkes bir yerlere kosturmaya baslamisdi.
Adam`in bahsettigi seyleri dinlerken, arka arkaya kopan cigliklari oda duymustu,
diger herkezin duydugu gibi.Cigliklar buyucunun soylediklerinin dogru
oldugunu tastikler nitelikteydi. Ondan suphe etmiyordu,Ama duydugu cigliklar
uzerine kesinlikle emin olmusdu.
Suratini burusturup kiliclarini yeniden cekdi.
`Kisa bir an bile olsa, rahat edemeyecekmiyiz.`diye soylenmeye, basladi.
Etrafina bakindi, `Xyra hadi, tunellerden birini tutmaliyiz`dedi ve
bir iki adim atmisdiki durdu arkasini donup Xyraya bakdi.
Kafasi karismisdi, kollarini iki yana acip `Peki sence hangisi?`
diye sordu?? Cevabi bile beklemeden,`Onden sen gitsen cok iyi olur,ben aklimi kacirmak
uzeriyim.`dedi. Onu takip etmek icin hazirdi.
Yanındaki mavi saçlı elfin sorusuna kendisi de bir cevap ararken bir taraftan da kadaharların cehennem yaratıklarıyla savaÅ?masını izliyordu. Cehennem yaratıkların taÅ?laÅ?tıÄ?ını farketmiÅ?ti. Demek ki onları yavaÅ?latan buydu yani kadaharların vuruÅ?u taÅ?laÅ?tırıcı etki gösteriyordu. Bunu kadaharla savaÅ?ırken ondan darbe yiyen kiÅ?ilerde de farketmiÅ?ti. Onların da hareketlerinde yavaÅ?lama vardı. Muhtemelen taÅ?laÅ?mıÅ? olmalılar ama bunun farkındalar mıydı acaba? Mümkün olduÄ?unca bu kadaharlardan darbe yememesi gerektiÄ?ini aklının bir köÅ?esine yazdı.
Bu keÅ?fini söylemek ve sis tarafından engellese de gözüne iliÅ?en hareketlenmeleri ve duyduÄ?u sesleri sormak için kızıl cüppeli büyücüye yaklaÅ?mayı düÅ?ündüÄ?ü anda adam sanki onun düÅ?üncelerini okumuÅ? gibi konuÅ?maya baÅ?lamıÅ?tı. GörünüÅ?e göre tünellerden savaÅ?acak baÅ?ka yaratıklar geliyordu. GördüÄ?ü hareketler ve duyduÄ?u sesler onlara ait olmalıydı.
Bu yeni gelenlerin kadahar kadar güçlü olmaması Xyra’yı pek de rahatlatmamıÅ?tı. Kendisine ne yapması gerektiÄ?inin söylenmesinden nefret etse de duyduÄ?u çıÄ?lık bu seferlik söz dinlemesini saÄ?ladı. Yanındaki elfe baktı ve konuÃ…?tu:
“Büyücü haklı hadi gidip yardım edelim. Bu sefer ayrılmayalım ama. Ã?ünkü...”
Sözleri ikinci bir çıÄ?lık tarafından kesilmiÅ?ti. Bu tür Å?eylere alıÅ?ık olmasına raÄ?men yine de etkilendiÄ?ini itiraf etti kendi kendine. Hayatta kalmalıydı ve her ne kadar bulundukları yerde diÄ?erlerine göre daha rahat olsa da olan çok az sabrı da tükenmiÅ?ti. Zaten kısa süreli bir rahatlamadan sonra herkesi yine bir telaÅ? ve korku kapladıÄ?ını farkediyordu. Susy ona el sallerken Elanora da ne yapacaklarını soruyordu.
“Biraz ilerideki tünel giriÃ…?ini koruyabiliriz. Burası kalabalık ve diÄ?er taraflarda daha çok iÃ…?e yarayabiliriz. Ne dersiniz?”
Bunları hem mavi saçlı elfe hem de kolcu kadına söylerken aynı zamanda rahiple de göz göze gelmiÅ?ti. Zamanları kısalıyordu. Tekrar Ales, Elanor ve rahibe bakıp gözüne kestirdiÄ?i tünele doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı.
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Posted:
Tue Mar 06, 2007 9:59 pm
Saelnir kızıl büyücüye okuduÄ?u duadan sonra adamın durumuna baktı, artık çok daha iyi görünüyordu. Bir paladinin büyücünün önünde eÄ?ilerek özür dilemesini izlerken aynı zamanda çevresinde ki insanların sessizce kızıl büyücüden yol göstermesini beklediklerini fark etti. O esnada büyücü paladinin omuzlarından tutup ayaÄ?a kalkmasını iÅ?aret ettikten sonra konuÅ?maya baÅ?ladı. Saelnir duyduklarından sadece tekbir sonuç çıkarmıÅ?tı. Ã?lüm onlara dokunmadan buradan kurtulamayacaklardı.
Ã?evresinde toplanan insanların dualarına ihtiyacı olup olmadıÄ?ını anlamak için incelerken herkesi yerinde donduran bir çıÄ?lık sesi yükseldi ve bazıları büyücünün sözlerinde ki gerçekliÄ?i çok daha iyi anlayarak harekete geçtiler. Fakat çok geçmeden ikinci bir çıÄ?lık yükseldiÄ?inde Saelnir’in yüreÄ?i ızdırapla sıkıÅ?tı. Ã?len bir kadının son çaresiz haykırıÅ?ı kalbini sıkıÅ?tırmıÅ? içinden bir rahibe yakıÅ?mayacak kadar büyük bir öfke dalgası yükselmesine neden olmuÃ…?tu. O çıÄ?lıÄ?ın sahibinin nasıl birisi olduÄ?unu bilmiyordu ama kendisi için fark etmezdi, saÄ? elini kalbinin üzerine koyarak kısa bir duayı içinden geçirdi. "Ruhu ölümden sonra huzur bulsun"
Omzuna batan tırnakların sızlatan acısını hissettiÄ?inde dönerek arkasına baktı ve kara cübbeli bir adamla göz göze geldi.
"Rahip, onurun ve vicdanın belki seni rahatsız edecek, ama... çeÅ?itli sebeplerden dolayı... seninle ilgilenmek zorundayım... Bir kara cüppeli olduÄ?um için belki beni yadırgayabilir, belki söyleyeceklerimi hiçe sayabilirsin ya da belki de sadece gururun beni dinlemene engel olur ama yine de...
"Senden savaÅ?ta seni korumak istediÄ?imi söyleyeceÄ?im rahip. KarÅ?ılıÄ?ında ise, sadece neden bunu istediÄ?imi sormamanı istiyorum. Ve bir Å?ey daha, kızıl cüppeliden fazla uzaklaÅ?mak istemiyorum çünkü onu da korumak ve yapacaklarını izlemek zorundayım.
"Sadece bir büyücünün hırsı yüzünden, rahip, sadece bir büyücünün hırsı..."Saelnir yavaÅ?ça gülümsedi. Onur, gurur ve vicdanın ne önemi vardı ki, sonuçta masumlar yine ölüyor, son çıÄ?lıkları da onları koruyamayanların omuzlarında kalkmaz bir azap oluyordu. BaÅ?ını karÅ?ısında ki adama hafifçe eÄ?erek gülümsemesi daha da büyüdü "TeÅ?ekkür ederim. BahsettiÄ?iniz çeÅ?itli sebepler sadece sizin için, ben bu savaÅ?ta bana her nerede ihtiyaç duyulursa orada olmak zorundayım. Bu yüzden beni koruyabilmek için ne kendi hayatınızı tehlikeyi atmanızı isteyebilirim ne de kızıl büyücüden uzaklaÅ?manızı. Ve son bir Å?ey, gördüÄ?üm tüm büyücüler hırslarıyla yok oldular. Ya söylediÄ?iniz hırsı bırakın ya da o hırsın üstüne çıkın. ayrıca belirtiyim kara cübbe giyiyor olmanız sizi benim gözümde Å?eytan yapmaz" ve içinden ölümüm senin elinden bile olsa diyerek ekledi.
Yanında ki kadının ona seslenmesiyle kara cübbeli büyücüye dönerek "izninizle" diyerek kadına doÄ?ru yaklaÅ?tı.
"Hey Saelnir! Büyücüyü korumalıyız. Büyü yaparken zayıf düÅ?erse yardımımız dokunabilir." Saelnir bir cevap vermeden aklındaki büyüleri tekrar etti. Derken çok yakından gelen bir fısıltıyla ve tenine deÄ?en bir nefesle tüm konsantresi daÄ?ıldı ve Å?aÅ?kınlıkla yanında ki kadının gülümsemesine ve gözlerine bir kez daha baktı. Farkında olmadan yine gülümsemiÅ? olduÄ?unu fark etti. İçinden bir kara cübbeliden çok bir kadından korkmak gerek diye düÅ?ündü kendisine bakan bir çift göze bakarken. Sonra kadın geriye çekildi ve tünellere bakmaya baÅ?ladı. "Görelim bakalım ne geliyormuÅ?,"
Saelnir derin bir nefes aldı, o gözlerde baÅ?ka bir Å?ey daha görmüÅ?tü. Onur, vicdan, gurur ve kırık kalpler diye ekledi. Ã?lüm burada ki insanlara dokunmadan gitmeyecekti.
O düÅ?üncelere dalarken kendisine bakan diÅ?i drowla göz göze geldi ve daha önce söylediÄ?i bir Å?eyi içinden tekrar etti. Normal Å?artlarda birbirine düÅ?man olacaklar Å?imdi omuz omuza savaÅ?ıyordu. Drow kadının söylediklerini duyduktan sonra mantıklı olanın onun söylediÄ?i Å?eyi yapmak olduÄ?unu fark etti. Sonra kendisinin bile ummadıÄ?ı bir Å?ey yaparak yanındaki kadının (Alegria) kolundan sıkıca tuttu. "Biz drow un grubuyla gidiyoruz ve itiraz etmeden ben nereye gidersem sende geliyorsun"dedi garip bir gülümsemeyle ve kadını yanında zorla sürükleyerek drow un peÅ?inden yürümeye baÅ?ladı.
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Posted:
Wed Mar 07, 2007 12:54 am
kalabalık ve kaos. her zaman beraberdi. özellikle bu karmaÅ?a içinde duyulan ve ölmek üzere olan -hatta ölen- bir kadının çıÄ?lıÄ?ı kulakları tırmalarken çevredekiler panik moduna girmiÅ?, ayaklanmıÅ?tı. tek bir sakin kiÅ?i vardı. Lineas.. Lienas Å?u anda ne yapabileceÄ?ini düÅ?ünüyor bu paniÄ?in içine kendini kaptırırsa o çıÄ?lık atan kadının kendiside olabileceÄ?ini kendisine hatırlatıyordu.
elf, savaÅ?çı bir kadını kolundan çekerek götürmüÅ?tü. kızıl cüppeli büyücü paladinle bir Å?eyler konuÅ?muÅ? sonra ayaÄ?a kalkmıÅ?tı. belli ki Å?u anda sorularına cevap vermezdi. onunla daha sonra daha sakin bir zamanda konuÅ?manın daha iyi olduÄ?unu kendisine hatırlatan Lienas, paladinin bir giriÅ?i Cody in diÄ?er bir giriÅ?i tuttÄ?unu gördü.
bu kadar büyütecek ne vardı ki? altı üstü tanımadıkları bir kadın ölmüÅ?tü. önemli olan onu öldüren Å?eyin kalabalıÄ?a ulaÅ?ıp aynı katliamı tekrarlamamasıydı. belli ki paladin ve savaÅ?çılar bunu ayarlayacaktı. nede olsa onlar savaÅ?çıydı ve bunu belki isteyerek belkide istemeyerek yapmak zorundaydılar.
Lienas gibi birisi içinde bu kalabalıktan yararlanmak kalıyordu...
"hadi Cody" dedi yumuÃ…?ak bir sesle,
"gelenleri karÅ?ıla, onlara "sıcak" bir selam ver. eminim çelikten çok hoÅ?lanacaklardır. eh daha zeki olanları ise hemen baÅ?ka bir iÅ?leri olduÄ?unu hatırlayacaktır. senin gibi kudretli bir savaÅ?çının karÅ?ısında hepsi sinecektir. rahat ol sadece bir kadın öldü. onun için Å?imdi yapabileceÄ?imiz bir Å?ey yok ama bizim için var. hala hayatta ve birlikteyiz bir sürü kiÅ?iyiz. bu kadar kalabalıkta korkmaya gerek yok. gerginleÅ?me eski dostum, kontorlünü elinde tut"
bu sırada gözleri ile etrafı tarıyordu. tam Cody nin arkasına geçmiÅ? ona moral vermek için konuÅ?muÅ?tu. nede olsa Cody en yakınındaki savaÅ?çıydı ve kendisine en muhtemel tehlike çanları çalan yerin önündeydi. Cody kendisini korurken o arada daha farklı Å?eyler yapabilirdi.
mesela, buradan çıkmasına yardım edecek Å?eyler..
aslında uzun konuÅ?mlar için uygun bir ortam olmadıÄ?ının farkındaydı. herkez paniklemiÅ?ti ve bu kadar panik halindeki bir kalabalıÄ?ın doÄ?ru düzgün bir dinleyici kitlesi olacaÄ?ı Å?üpheliydi. bu yüzden en yakınındakilere istediÄ?i hamleleri oynatmak en mantıklısı gibi gözüküyordu.
çevrede yapacak bir Å?ey bulamayınca, cody nin arkasına geçti, onu kendisine canlı siper yaptı. elinde tutuÄ?u yayını önünde getirdi. bu sırada tek elini sırtındaki sadaÄ?ına attı, eline aldıÄ?ı oku yılların alıÅ?lanlıÄ?ıyla parmakları arasında gezidrdi. ardından dikkatle küçük bir fısıltı sesiyle oku kiriÅ?e yerleÅ?tirdi. gerdi ve artık her ne halt gelecekse gergin ok ve yayla, fakat gevÅ?ek sinirlerle beklemeye baÅ?ladı
"sanırım beraber çalıÅ?mamız gerekecek, ne dersin?"
Kathranis toplanan kalabalıÄ?ı ve ardından gelen çıÄ?lıÄ?ı iÅ?itmiÅ?ti ancak yerinden kımıldamadı ve bekledi kalabalıÄ?ı sessizce. Sussy i drowu Piijek i ve diÄ?erlerinin huÅ?u içinde olduklarını hisstemesi çok zor deÄ?ildi.Ancak yine de gelmedi yanlarına ta ki bir çıÄ?lık daha iÅ?itene kadar.
YavaÅ?ça kafasını kaldırdı ve yayını eline aldı galiba birazdan burası hareketlenecekti. DiÄ?erlerinin olduÄ?u bölüme doÄ?ru hızlıca yürüdü ileride ki savaÅ?çıların savaÅ?maya neredeyse istekli olduklarını gördü ve gülümsedi, gülümsedi bu insanlara ve silah kardeÅ?lerine...
Ardından diÄ?erlerinin yüzlerine baktı ancak bir cevap ya da söz beklemeden devam etti savaçıların ardına geldi yayını gerdi.ilk baÅ?ta oklarıyla saldırmayı düÅ?ünüyordu ancak bir büyüyleiÅ?leri kolaylaÅ?tırmayı da biliyordu.(call lightling)
Elinde kılıcı, baÅ?ını öne eÄ?miÅ?, nefesini tutmuÅ?, hevesle yaklaÅ?an Å?eyi karÅ?ılamak için tünele doÄ?ru dönmüÅ?tü. Geri kalanların aralarında ne yapacaklarını tartıÅ?tıklarını duyuyordu.
Quote:
“Biraz ilerideki tünel giriÃ…?ini koruyabiliriz. Burası kalabalık ve diÄ?er taraflarda daha çok iÃ…?e yarayabiliriz. Ne dersiniz?”
Güçlü bir büyücü olmasına raÄ?men yaÅ?lı adamı yalnız bırakma fikri hoÅ?una gitmiyordu, ama kalabalık konusunda haklıydı. "Eh madem onlar gidiyorlar, kalabalık sorunu ortadan kalkıyor demektir," diye düÅ?ündü. "Burada kalmalıyım," diye direndi içinden. Ama anlaÅ?ılan biri bu kararı onun adına vermiÅ?ti.
Tünellerden gelecek olan Å?ey bile onu bu kadar Å?aÅ?ırtamazdı herhalde. Rahip onu kolundan yakalamıÅ? sürüklemeye baÅ?lamıÅ?tı bile.
Quote:
"Biz drow un grubuyla gidiyoruz ve itiraz etmeden ben nereye gidersem sende geliyorsun"
Ä°lk andaki Å?aÅ?kınlıÄ?ı geçene kadar onu çekiÅ?tirmesine itiraz bile edemedi. Kısa süreli Å?aÅ?kınlıÄ?ının yerini hızla öfke aldı. Ä°tiraz etmeden mi? Ben nereye gidersem oraya geliyorsun mu? Bu ne küstahlıktı böyle! Tek istediÄ?i yardımdı, bir baba deÄ?il!
Ã?fkesi kabarıp taÅ?acakken rahibin gülümsediÄ?ini farketmiÅ?ti. Ve bu dilinin ucuna gelenleri de, içindeki direnme isteÄ?ini de alıp götürdü. Birden bire düÅ?üncelerini ve öfkesini yalanlarcasına yüzünde beliren gülümseme gerçekten utanç vericiydi. Saklamaya çalıÅ?tı ve baÅ?ardıÄ?ını umdu.
Sürüklenmeye razı olsa da ciddiyetini kazanması uzun sürmedi. Asi yanı savaÅ? için tetikteyken fazla gülümsemezdi. Tekrar nefesini tuttu.
Xyra'nın gösteriÄ?i yeri anlamıÅ?dı.Kim ne düÅ?ünürse düÅ?ünsün, önemli deÄ?ildi. Drow kızı anlamadıÄ?ı bir nedenle benimsemiÅ?ti.BaÅ?kalarının ona güvenip güvenmemesi önemli deÄ?ildi.Aynı belaya bulaÅ?mıÅ?lardı.Bu beladan dahep birlikde kurtulucaklardı.'Umarım, kurtuluruz.' diye aklından geçirdi.'Tamam, anladım.' dedi,
ve Xyra'nın gösterdiÄ?i tünel giriÅ?ine koÅ?arak gitti ve yerini aldı.SavaÅ? Pozisyonunu almıÅ?tı.Kılıçlarını sıkıca tutuyordu. 'Bu beladan kurtlursam, ilk iÅ?im bir içki içmek olucak!'dedi..derin bi nefes aldı. Dudaklarını ısırmaya baÅ?ladıÄ?ını fark etti.
Kalbi hızla çarparken beklemekden baÅ?ka bir Å?ey yapmıyordu.
Kara cüppeli, yaptıÄ?ı hatayı anlamasını saÄ?layacak bu cevapla beraber suskunluÄ?una geri döndü. Biraz önce yaptıÄ?ı Å?eyi neden yaptıÄ?ını bilmiyordu ama yine de hiç düÅ?ünmeden yapmıÅ?tı. Xardas'a göre insanlar ve diÄ?er bilinçli canlılar da hayvandılar ve yaptıkları bazı istemsiz hareketleri hayvani içgüdüler sebebiyle yaparlardı. Bunun içine sosyalleÅ?mek için sarfedilen çabalar da giriyordu çünkü bilinçli hayvanlar genelde sosyal yaÅ?am tarzına sahip varlıklardı.
Kara cüppeli, biraz önce yaptıÄ?ı hareketi aynen böyle bir hayvani içgüdüyle yaptıÄ?ı sonucuna varmıÅ?tı. Å?imdi ona çocuksu, aptalca bir hareket gibi geliyor olsa da, hayvani yönünü saklamaya çalıÅ?mayan biriydi ve bu yaptıklarından piÅ?manlık duymadı. Yapılan hatalar bir Å?eyler öÄ?renilmesine sebep olurdu...
Bir Å?ey öÄ?renmiÅ?ti.
Yine de, rahibe ve yanındakilere baktıÄ?ında hissettiÄ?i bu sinir bozucu duyguya anlam veremiyordu. Ellerini kastı ve yüzü nefretle buruÅ?tu. Hareketleri ona ne kadar çocuksu gelse de, bir Å?ekilde onu rahatsız ediyorlardı. Ve birden bilinçaltının derinliklerinden gelen bu ses, ona hissettiÄ?i bu duygunun ne olduÄ?unu fısıldadı...
Kıskançlık.
Ã?ocukluÄ?undan beri hep yalnızdı ve bunu ilk hissediÅ?i deÄ?ildi, sadece son hissediÅ?inden bu yana çok uzun zaman geçmiÅ?ti ve Xardas buna zamanla yeniden alıÅ?acaÄ?ını düÅ?ünüyordu. Rahibin konuÅ?ması aslında hoÅ?una gitmiÅ?ti ama yine de diÄ?er rahiplerin düÅ?üncelerinden yaÄ?mur damlaları barındırıyordu Saelnir'in düÅ?üncelerinin kuyusu... Ve bir yaÄ?mur bile eÄ?er doÄ?ru düÅ?mesini bilirse dalga yaratıp diÄ?er damlaları aynı yönde hareket ettirebilirdi. Ustası, ona, eÄ?er yeni bir düÅ?ünce getiriyorsan, senden öncekini tamamen, hiç bir iz bırakmadan söküp atmalısın derdi. Å?imdi anlamını biliyordu. Ustasının sözlerini bir kez daha ruhunda duydu...
"Daha önceden yaratılmıÅ? engelleri yok etmek için taze ve güçlü bir rüzgar gibi gel."
Kara cüppelinin yüzündeki buruÅ?ukluk, yerini manasız, alaylı bir sırıtıÅ?a bıraktı...
Güçlü bir rüzgar olmaya karar vererek yeniden yaratıÄ?ın toza dönüÅ?tüÄ?ü yıÄ?ına yöneldi ve parçalarını yanına almak için eyleme geçti. Bunu yaptıktan sonra kızıl cüppeliyle ilgilenebilecekti. Bir meslektaÅ?ına yardım edecekti, sonuçta her Å?eyi büyü için yapıyordu ve Khedan kudretli bir büyücüydü. Ve bunu düÅ?ünürken içindeki ses ona yine fısıldadı:
"Senden daha kudretli..."
Kara cüppeli yine sinirle geçirdi aklından:
"Hayır, bunu sadece bilgi almak için yapacaÄ?ım..."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum