Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yeni Dünya ( RP EKRANI )
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yeni Dünya ( RP EKRANI ) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    haldor_goraxe
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 2:51 am Reply with quoteBack to top

Etrafına bakındı Piijek, cüceler tükenmiÅ?ti. BacaÄ?ındaki yaraya baktı. Küçük önemsiz bir Å?eydi. TüniÄ?inden bir parça koparıp bacaÄ?ına sardı. Ama lanet olsun bu pantolonu cok seviyordu. Tamir edebilecek birini bulmalıydı daha sonra. Ama bu yeraltında bunu baÅ?aramazdı. Yer altında olduÄ?u aklına geldi bir anda. Susy'ye baktı. Orda duruyordu. Ardından Piijek'in gözleri Susy'nin arkasındaki Khedan'a iliÅ?ti. UyanmıÅ? gözüküyordu. Hatta ayaklanmıÅ? son cüceleri kendisi öldürmüÅ?tü.

Piijek kılıcındaki kanı temizledi ve etrafa bakındı hançerleri için. Bulabildiklerini aldı ve Susy'nin yanına gitti.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 4:37 am Reply with quoteBack to top

Edmond gittikten sonra her Å?eyin bitmiÅ? olduÄ?unu farketti.*Bu ne yaa, sadece bu kadarcıklar mıydı?Ben bir sürü bekliyordum.BoÅ?u boÅ?una geldim Å?imdi* dedi ve geriye döndü.Sonra ne yapacaÄ?ını bilemedi bir an.SavaÅ?amamıÅ?tı hiç.Zaten siniri bozuktu.Sonra kadının yanına gitmeye baÅ?ladı.Bakalım o ne alemde diye düÅ?ünüyordu.Sonra aklı Clesnyé ile Argay'a takıldı.Acaba onlar ne yapıyorlardı.Clesnyé onunla ölüme gelmemiÅ?ti.Sorun deÄ?ildi onun için.Yani kaç insan 1 saatlik birisi için ölebilirdi ki?Tekrar aklına kadına geldi.Geriye doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı.Kadını bulup doÄ?ru Khedan'ın yanına gidecekti.

Edmond *BoÅ?u boÅ?una mı büyü için hazırlandım ben?* diye sordu kendi kendine.Ama en azından artık canı güvendeydi.Kadını bulmak için yürümeye baÅ?ladı

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    C_Deschain
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 5:22 am Reply with quoteBack to top

Clesnyé etarfına bakındı.Sanırım savaÅ? büyücünün gönderdiÄ?i büyülü mermilerle son bulmuÅ?tu.Ã?evresini iyice bir kolaçan etti..Evet bütün cüceler öldürülmüÅ?tü.Å?imdilik bu küçük savaÅ?ı onlar kazanmıÅ?tı...
    Ã?evresine bakındı,tanımadıÄ?ı bir sürü kiÅ?i vardı..Sonra gözü savaÅ? baÅ?lamadan önce tanıÅ?tıÄ?ı kolcuya (Elanora) takıldı..Kadın gerçektende iyi savaÅ?mıÅ?tı..OrtalıÄ?ı biçmiÅ?ti ve kendisinden önce savaÅ?a atlamıÅ?tı..Suratına bi gülümseme yerleÅ?ti hoÅ?una gitmiÅ?ti.Deli gibi savaÅ?ıp durmuÅ?tu soluk almadan.Etrafta kendisinden baÅ?ka kaçık akıllıların olması onu sevindirmiÅ?ti.Bu kolcuyla anlaÅ?abilceÄ?i düÅ?ünüyordu.Yanına gidip konuÅ?maya karar vermiÅ?ti.Zaten tanıÅ?mıÅ?lardı ama bu sefer peÅ?lerinde bekleyen bir savaÅ? yoktu daha rahat bir ortamdaydılar ve ne yapacaklarına karar vermeleri gerekiyordu.Etrafı hakkında da yeterli bilgisi yoktu.Bilgili birileri çok da iÅ?ine yarayabilirdi..
    Kadına doÄ?ru yöneldi,aÄ?ır adımlarla yürümeye baÅ?ladı.YAvaÅ?ça yanına yaklaÅ?tı.

"Deliler gibi savaÅ?tıÄ?ınızı gördüm.Ã?ok cesurdunuz...SavaÅ?tan kısa bir süre önce tanıÅ?mıÅ?tık.Ama ben genede kendimi tanıtıyım.Ben Clesnyé...TanıÅ?tıÄ?ımıza memnun oldum.Sizin gibi cesur bir savaÅ?çının yanında savaÅ?maktan gurur duydum.BaÅ?ka savaÅ?larda da yanımda olursanız geriye pek bir korkum kalmıyacak...Umarım yanınızda durmamın bi mahsuru yoktur.." dedi ve her zamankinin aksine ciddi bakıÅ?larla kadını süzmeye baÅ?ladı..

Bir an aklına Edmond geldi.Acaba o ne yapmıÅ?tı.Umarım saÄ? saÄ?lim kurtulabilmiÅ?tir bu savaÅ?tan diye düÅ?ündü.Ã?ünkü kötü birisine benzemiyordu ve iyi,güvenilir birilerine ihtiyacı olacaÄ?ını düÅ?ünüyordu.Hiç olmazsa bu kadar kiÅ?nin arasında az da olsa tanıdıÄ?ı tek kiÅ?i Edmond'du..
    Hemen düÅ?üncelerinden sıyrılıp yeniden tüm dikkatini karÅ?ısındaki kolcuya yöneltti.Ve sabırla bekledi...

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:23 am Reply with quoteBack to top

Susy ;
    -"YaralanmıÅ?sın."
    Gelen piijek'in, beline kolunu doladı.
    EndiÅ?elendi. Yürüyebliyormuydu ? Acıyor muydu?
    yardım etmeye çalıÅ?ıyordu. Bir yandan, piijek in yarasına baÄ?ladıÄ?ı bandajı inceledi. Yarasının üzerini elinden geldiÄ?ince, düzeltmeye çalıÅ?tı.
    Khedan a bakıyordu, piijek.
    "Khedan'a gidelim." �züntülüydü, piijek için iyi duygular hissediyordu. Yürürlerken etrafındaki olaylara bakıyordu.
    Back to top View user's profileSend private message
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 6:45 pm Reply with quoteBack to top

Amora çok tedirgin olmuÅ?tu yaÅ?lı büyücünün arkasından koÅ?arken aklında hep aynı sözler dolanıyordu, "Ä°nsan kendi kaderini, kendisi belirler" ne olursa olsun bunu unutma... Sözler beyninde sürekli yankılanıyordu. KorktuÄ?u Å?eyin ölmek olmadıÄ?ını biliyordu, korkusu sonsuz bir ızdırap çekmekti. Bu korkunun neden kaynaklandıÄ?ını o an için anlamasada, bu yere geldiÄ?inden beri içindeki Å?eyin bu olduÄ?unu biliyordu. Bu duyguların yoÄ?unluÄ?u yüzünden olsa gerek elindeki taÅ?ı çok fazla sıkmıÅ?tı, bir an elinin acısıyla düÅ?üncelerinden arınıverdi. Bu esnada kızıl cüppelinin bir Å?eyler dediÄ?ini farketti, adam kendi kendine konuÅ?maya baÅ?lamıÅ?tı. Yoksa büyümü yapıyordu, tabi ya bu garip sözler, ancak büyü sözleri olabilirdi. KoÅ?mayı bırakmıÅ?tı olduÄ?u yerden kızıl cüppeliye bakıyordu, kızıl cüppeliyi son gördüÄ?ünde daha farklı iÅ?aretleri vardı ama Å?u anda anlamını bilmediÄ?i garip Å?ekiller büyücünün baÅ?ının üstünde dönüyordu. Amora bir an için kendisini garip hissetti, böylesine güçlü bir his onu kötü etkiliyordu. Gözlerini kapatıp derin bir uykuya dalmayı arzuladı. Peki büyücü ne olacaktı? YaÅ?lı adamı korumalıydı, kendisini zorda olsa toparladı ve yaÅ?lı büyücünün arkasından gitmeye devam etti. Tünellerin ikisi yıkılmıÅ?tı, ortalıkta sadece bir elin parmakları kadar düÅ?man ya vardı yada yoktu. Amora buna raÄ?men tedbiri elinden bırakmadı. MaÄ?ranın geneli bir ölüm yuvası gibiydi... Cesetler her yana saçılmıÅ?tı, parçalanmıÅ? vücutlarından akan kan yüzünden zemin kaygan ve balçık Å?eklindeydi. Görüntü insanın kanını donduracak türdendi, Amora daha fazla bakmaya dayanamadı yaÅ?lı büyücünün olduÄ?u yere doÄ?ru yavaÅ? ama dikkatle yürüyordu. Å?imdi ne olacaktı, yoksa bu olanlar daha bir baÅ?lanÄ?ıçmıydı...
    Rhalazarn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 12:54 am Reply with quoteBack to top

Kara cüppeli, zihninden baÃ…?layıp tüm bedenine yayılan keskin acıyla yaratıÄ?ın zihniyle olan baÄ?ının kesildiÄ?ini hissetti ve bulunduÄ?u yere döndü. Ã?lümün acısını hissetmiÃ…?ti, kutsal bir Ã…?ey olan ölümün kutsallıÄ?ını fark etmiÃ…?ti bir kez daha... Ã?lümü kutsal yapan acıydı… Acı, canlılara var olduklarını hatırlatır, onlara yaÃ…?adıklarının gerçek olduÄ?unu söylerdi. Ancak tuhaf bir Ã…?ekilde ölüm acısı, canlıya artık burada yaÃ…?amayacaÄ?ını anlatıyordu.
    Büyücü, hızla silkelendi-Å?imdi felsefenin sırası deÄ?ildi. Zihnindeki düÅ?ünceleri olabildiÄ?ince çabuk toparladı ve etrafta yaratık olmadıÄ?ını gördükten sonra-en azından canlı yoktu-bakıÅ?larını kızıl cüppeliye çevirdi.
    O da büyüsünü bırakmıÅ?tı anlaÃ…?ılan, Ã…?u anda o da buradaydı-ayık bir Ã…?ekilde. Xardas, ona yöneldi hızla ve kararlı, uzun adımlarla. YaklaÃ…?tıÄ?ında kukuletasını çıkardı-saygısızlık olmasın diye-ve ölü gibi beyaz tenini gözler önüne serdi. Siyah, beline kadar uzun saçları vardı ve toplu deÄ?illerdi, çok kabarıklardı. Gözleri de siyahtı ve bakıÅ?ları derindi… Burnunun biraz sivri olması dıÅ?ında yüzünde pek hata da yoktu-eÄ?er iskelet kadar zayıf olmasaydı yakıÅ?ıklı sayılabilirdi, ama böyleyken bir ölü gibiydi… Yüzü gibi kemikli olan ellerinden birini kızıl cüppeliye uzatarak;
    "Merhaba kızıl efendi…"dedi önce gür ama yumuÃ…?ak sesi ve yüzünde dolgun, teniyle tezat oluÃ…?turan kızıl dudaklarının ufak ve samimi bir tebessümüyle,”ben kara cüppelilerden Xardas… Buraya gelene kadar sadece bizim gizliden plan kurduÄ?umuzu düÅ?ünürdüm, nedense fikrim deÄ?iÃ…?ti… Beni biraz olsun aydınlatmaya-ya da kızartmaya-çalıÅ?ırsınız umarım…”

-Ragnar Lodbrok
    devolet
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:26 am Reply with quoteBack to top

Balamir ortalıÄ?a baktı etrefta baÅ?ka cüce yoktu. Silahlarını yerine koydu ve bi köÅ?eye oturmaya gitti yorgundu ve yaralanmıÅ?tı
    Kathranis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 7:13 pm Reply with quoteBack to top

Kathranis attıÄ?ı ok hedefini bulunca tuhaf bir coÅ?ku hissetti kendinde. Biraz sonra ise coÅ?ku yerini utanca bıraktı, hiçbir yaratıÄ?ı öldürmek istememiÅ?ti. YavaÅ?ça ilerleyerek maÄ?aranın taÅ? duvarına yaslandı. Nedense kendini gerçekten korkunç derecede yorgun hissediyordu.

Yayını sırtına astı. Biraz gerindi ve tekrar maÄ?aranın ortasına kadar gitti. Yorgun druid ilerde Khedanı görebiliyordu. Büyücüye sormak istediÄ?i birkaç Å?ey vardı ancak bu koca maÄ?arada yorgunluk ve savaÅ? duygularını altüst etmiÅ?ti. Yalnız kalmak istemiyordu.

Ä°lerde Piijek i ve Susy i gördü. Belki henüz arkadaÅ? diyemezdi ancak onlarla birlikte olmanın yalnızlıktan iyi olduÄ?u kesindi. Piijek e doÄ?ru yürüdü.
    "Piijek yaralarını iyileÅ?tirmemi ister misin? " diye sordu savaÅ?çının bandajına bakarak. Büyüleri dilinin ucuna getirdi. Ancak söylemedi efsunlu kelimeleri bazı insanların büyüden nefret ettikleri bilinen bir gerçekti.
    darkelven
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 5:30 am Reply with quoteBack to top

Kılıcı vasıtasıyla fıÅ?kıran kanın görüntüsü Shruiak`ı memnun etmiÅ?ti.Ã?ldürmekten zevk alan bir melezdi.
    Ve kaçırdıÄ?ı iki vuruÅ?a öfkelenmesine raÄ?men sinirine hakim olmaya ve çöken maÄ?ara tavanının sesiyle Å?aÅ?ıran cüceye doÄ?ru hamle yapmaya giriÅ?ti.

DiÄ?er cücelerin maÄ?ara tavanı altında ezildiÄ?ini görmüÅ?tü soluklanmaya fırsat bulduÄ?unda.
    Yazık ki daha az savaÅ? olacaktı.Gerçi bu maÄ?arada kalmayı tercih ederdi su ve yiyecek bulabilseydi.Ama bu Å?eyler beni veya herhangi birini rahat bırakmaz diye düÅ?ündü.Hele bi Å?unları biçeyim, Ondan sonra ne yapacaÄ?ıma karar veririm diye düÅ?ündü.

Sol palasını önden dümdüz savurdu fakat bu bir aldatmacaydı.Daha önce yaptıÄ?ı hatayı tekrarlamayacaktı.Ã?fkeyle saldırmak yarar getirmiyordu.YaratıÄ?ın hamlelerini gözleyerek saÄ?daki kılıcını indirdi.Daha temkinliydi bu sefer.SaÄ?daki ataÄ?ın ardından etrafında dönerek savurdu kılıçlarını.

BacaÄ?ındaki acı artmaya baÅ?lamıÅ?tı belki ama bu yalnızca lanet cüceyi biçmesi için onu heveslendiren bir Å?eydi.

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    EldariL
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 8:52 am Reply with quoteBack to top

Son kılıç darbesini de indirmiÅ? yeni bir hedef için etrafına bakınıyordu. Etrafta, ayaÄ?ının dibindekiler gibi cüce cesetleri vardı ama anlaÅ?ılan canlı düÅ?man kalmamıÅ?tı. Rahatladı. Sonunda biraz dinlenebilecekti. Cesetlerin üstüne basarak tünelin aÄ?zından çekildi ve yorgun bedenini duvara yaslayarak yere oturdu.

TaÅ? zemin, aÄ?rıyan kaslarına kuÅ? tüyü bir yatak kadar rahat gelmiÅ?ti. Gözlerini bir an için kapadı. Sızlayan yarası bu kısacık anı ondan çalmak istercesine kaÅ?ındı.

"Ah pekala!" diye söylendi kaÅ?larını çatarak. Pelerininin ucundan hançeriyle Å?erit halinde bir parça kesti.

OturduÄ?u yerde yarasını sarmaya baÅ?ladı.

Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
    Lupus Nigra
    Kullanıcı
    Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 6:53 am Reply with quoteBack to top

Yüzünde savaÅ? heyecanından kaynaklanan bir gülümseme ile nefes nefese elf baÅ?ka düÅ?manlar aramak için etrafına bakınıyordu.

Her cüce ölü yada ölmek üzereydi.

Ã?nündeki savaÅ?çıya gözkırmarak "Güzel dövüÅ?tü deÄ?ilmi?" Aklına Å?imdi gelmiÅ? gibi bir an gözleri büyüdü. "Aaa bu arada ben Alestralis... Hizmetinizdeyim..."

Kendi kılıcı az önce öldürdüÄ?ü cücenin kanı ile kıpkırmızı kesilmiÅ?ti. Cabinden bir parça bez çıkarıp kılıcını temizlemeye baÅ?ladı. Yeterince temizlendiÄ?ine karar verdiÄ?inde etrafına bakınmaya baÅ?ladı.

Tekrar savaÅ?çı kadına dönüp "Senden bir Å?ey isticem... Ben Å?u tünelin sonuna kadar gidip bi bakıcam bakalım nereye gidiyormuÅ?... Bu sırada sen de burada beklermisin tünele birilerinin girmesini engelle ses çıkmasını istemiyorum. Tabi bir de... " gülümseyerek ekledi " EÄ?er uzun süre gelmezsem birilerinin benden haberdar olması iyi olur."

Pelerinine sarınıp tünelin içinde ilerlemeye baÅ?ladı. Ara ara duruyor sesleri dinliyordu.

Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 12:00 am Reply with quoteBack to top

Cody etraftaki cücelerin hepsinin öldüÄ?ünden emin olunca ARkasını döndü ve büyücüye doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı...

Yolda diyer silah arkaÅ?larına bakıyor etrafı dikkatlice kesiyordu herhanig bir süprizle karÅ?ılaÅ?mamak için temkili bir Å?ekilde ilerliyordu...

eee bu cehenlemde bu olması lazım olan bir davranıÅ?tı...

Büyücünün yanına kadar gitti hala etrafını kesiyor...

Kılıcını kalkanını indirmemiÅ?
    Büyücünün gözlerine bakarak...

''Eeee baÅ?ka süprizlerle karÅ?ılaÅ?madan cıkartacakmısın bizi ? büyü yapman için koruduk seni eee Bir kapı yada onun gibi bir Å?ey yok mu ''

Cody Bir kez daha saÄ?ına soluna baktı

'' bu cehenlemden cıkartacaksın dimi?''

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 2:49 am Reply with quoteBack to top

en sonunda yakınındaki birinci derece tehlikeyi atlatmıÅ?tı. adam büyü yapıordu ve kendisini farketmediÄ?i belliydi.

geriye doÄ?ru baktıÄ?ında, sarıÅ?ın kızın yaralı arkadÅ?ını taÅ?ıdÄ?ını gördü. ona yardıma gitmelimiydi? kararsız kaldı. ne yapabiilir di ki?

yavaÅ? fakat dikkatli adımlarla istikamet ini kızın yönüne çevirdi. sadece bir göz atacaktı. artık bu maÄ?ara canını sıkmaya baÅ?lamıÅ?tı. burdan nasıl çıkacaklardı?

kızın yanına gittiÄ?inde yaralı adamın yarasına Å?öyle soÄ?uukanlı bi bakıÅ? attı. sonra kıza baktı

"çevrede pek kimse kalmadıÄ?ına göre Å?imdi nasıl dıÅ?arı çıkacaÄ?ımız hakkında bir fikrin var mı?"

sebebini bilmiyordu ama fısıldamıÅ?tı..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:00 am Reply with quoteBack to top

Saelnir tüm cücelerin yerde kıpırtısız kaldıÄ?ını gördükten sonra rahat bir nefes aldı. Bunu da atlatmıÅ?lardı ve daha neler çıkacaktı karÃ…?ılarına bilmiyordu. Etrafına baktıÄ?ında alegria’in oturmuÃ…? pelerininden kopardıÄ?ı anlaÃ…?ılan bezle yarasını sarmaya çalıÅ?tıÄ?ını gyere çökmüÅ? olduÄ?unu ördü ve hızla ona doÄ?ru yürümeye baÃ…?ladı.
    “Bırak ben bakayım” dedi Saelnir ve elini kadının bacaÄ?ına koyarak dikkatle inceledi. Onu buraya güvende olması için zorla getirmiÃ…?ti ama Ã…?imdi yaralandıÄ?ını görmek kalbine azap veriyordu. YavaÃ…?ça duasını okumaya baÃ…?ladı.
    (yaranın durumuna göre Cure Moderate Wounds veya Cure Light Wounds okuyorum )

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    EldariL
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:34 am Reply with quoteBack to top

Yere oturmuÅ? beceriksizce yarasını sarmaya çalıÅ?ırken, üzerine düÅ?en gölgeye baÅ?ını kaldırdı. SavaÅ? baÅ?ladıÄ?ında onu gözden kaybetmiÅ? sonra da neredeyse unutmuÅ?tu. Ama iÅ?te elf yine karÅ?ısındaydı ve kaygılı gözlerle yarasına doÄ?ru eÄ?ilmiÅ?ti hemen.
    Quote:

“Bırak ben bakayım” dedi Saelnir ve elini kadının bacaÄ?ına koyarak dikkatle inceledi.

Bir anda mahçup olmuÅ?tu.
    "Sadece bir sıyırık kendim halledebilirim" diye mırıldansa da elf çoktan dua etmeye baÅ?lamıÅ?tı bile.

AlıÅ?ık olmasa da birinin onunla ilgilenmesine itiraz etmedi. Zaten çok yorgundu. Tekrar kayalara yaslandı ve gülümseyerek "TeÅ?ekkürler," diye fısıldadı.

Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum