Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Neden bu nick ? Neden bu avatar ?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Neden bu nick ? Neden bu avatar ? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Ao
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:33 pm Reply with quoteBack to top

Darkgnome açılmasını istedi ama üÅ?eniyormuÅ? yaÅ?lılık bende genç bünye olunca açıyım dedim Evil or Very Mad evet neden bu Nicki seçtiniz? ve Niye bu avatar? Size neyi anlatıyor?
    Back to top View user's profileSend private message
    Ferilien
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:39 pm Reply with quoteBack to top

Evet Ao nun actıgı baslık daha iyi olmus bu sebeple bende buraya tasınıorum.Adminler hallerder artık ikinciyi Smile benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adısıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.yani ben nereye ferilien oraya :)Avatara gelince zaten fantastik resim manyagı birisiyim melekleri cinsiyeti olmadıgı için cok severim.Ayrıca bence kesinlikle cok estetik bi gorunumu var iÅ?te bunun için sectiim.Tabi degistirebilirim yakındaa :king:

Ao
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:44 pm Reply with quoteBack to top

Forgotten ın tanrıları ile kafayı bozduÄ?um için nickide almıÅ?ken en üstteki tanrıdan alıyım dedim (Ã?aktırmayın Helm hastasıyım ama benden önce biri kapmıÅ? :schemes: ) Avatara gelincede Alpha-Omegadan daha güzel Ao nickini beslicek Å?eymi var Smile

Ao
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:47 pm Reply with quoteBack to top

Ferilien wrote:
    Benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.

Kesin karakter elf tir Smile

aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:54 pm Reply with quoteBack to top

Alice Harikalr Diyarın da ki kedinin hayranıyımdır. Bu resmi buluncada kaçırmadım avatar yaptım. Erkekler seviyor kızlar gıcık oluyor anlamadım ama deÄ?iÅ?tirmeyecem uzun bir zaman. :schemes:

Aransayes nicki ise benim ilk karekterimdir. üstüme yapıÅ?tı kaldı isim. DeÄ?iÅ?tirmedim hiç. Hangi siteye üye olsam bunu kullanıyorum. Bizim okulun eÄ?itim sitesine de bu nickle üye oldum diye dersimize giren araÅ?tırma görevlisiyle 1 saat nerden buldum bu ismi muhabbeti yapmıÅ?tık. Adam huylanmıÅ? herhalde. Siteye çoÄ?u arkadaÅ? kendi ismiyle üye olupta ben böle olunca Very Happy
    Birde aransayes arayan ses in anagramı.
    Å?imdi phantom gelir dandik adamın dandik nicki olur der Very Happy

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    Ao
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 11:58 pm Reply with quoteBack to top

Kral adamın Kral nicki olur Razz (Phantom yerden yere vurur ben toparlarım merak etme kanka :angel: )

Phantom
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:43 am Reply with quoteBack to top

Erdem birader Å?u senin avatara çok fena ifrit oluyom,nickinede ifrit oluyom,sıfatınada ifrit oluyom,alkole dayanıksız bünyenede ifrit oluyom,herÅ?eyine ifrit oluyom birader.Ne dandik adamsın sen yahu. Evil or Very Mad

UNOFFÄ°CÄ°AL SÄ°TE PSÄ°KOPATI.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Ao
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:47 am Reply with quoteBack to top

Aransayes:Kankam benim avatarın bomba-Nickdesen karizma-Sıfatın desem yakıÅ?ıklı adamsın-Alkol olayında biraz haklı Phantom ama alkolü alma niyetimiz zaten sarhoÅ? olmak Smile Phantom ada saygılar :schemes:

Anchorite
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:54 am Reply with quoteBack to top

Anchorite = Sis Yürüyücüsü (Ravenloft) Ä°lk oynadıÄ?ım karakterin class'ı

Ä°lk kullandıÄ?ım nick.. Aslında Å?imdi olsa her yerde kullandıÄ?ım Gaare'yi seçerdim.

Hani insanların dark-elflere, elflere, bilumum fantasy ırklara karÅ?ı düÅ?künlüÄ?ü vardır ya.. Benim de goblinlere. Cidden seviyorum zibidileri... Maymunları da çok severim ama -FRP- world olduÄ?undan goblin kullanıyorum.

Bir de;

Forum'da takılma amacımı iyi temsil ettiÄ?ini hissediyorum. Ne oyunlar hakkında çok bildiÄ?imi göstermek, nede koolluk katsayımı oraya çıkarmak (Tabi acayip kuulumdur, AÄ?zımdan bir ses çıkarmadan süper oyun oynatırım ama orası baÅ?ka)... Sade zibidilik, eÄ?lenmek ve benzer zevkim olan kiÅ?ilerle üç-beÅ? bir Å?eyler paylaÅ?mak.

Anchorite- Sevgi insanı... YaÅ?asın çiçekler, böcekler ve onları ezen goblinler!

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Phantom
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:59 am Reply with quoteBack to top

Eyvallah AOcan korumuÅ?un arkadaÅ?ını sanada bi tirad çekerdim burda ama daha muhabbettimiz yok inÅ?allah ilerde. Evil or Very Mad

UNOFFÄ°CÄ°AL SÄ°TE PSÄ°KOPATI.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Lixer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 3:50 am Reply with quoteBack to top

Neden bu nick?
    Bir nick seçmem gerekiyordu. Orjininden uzak olacak kadar sade, istediÄ?im miktarda göze çarpacak kadar afilli olması için.

Neden bu avatar?
    Bir avatar seçmem gerekiyordu ancak rastgele buldum. Yine de rastgele bulduÄ?um için kullanmıÅ? deÄ?ilim, yukarıda söylediklerimi desteklemesi gerekiyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 7:18 am Reply with quoteBack to top

Siteye Viol D'Amore olarak üye olmuÅ?tum. Bir süre uzak kalıp sonra geri döndüÄ?ümde bu kullanıcı ismiyle siteye giremediÄ?imi farkettim. Sistemin artık ' iÅ?aretini kabul etmediÄ?ini söylediler. Ben de WizardOfQuarks olarak deÄ?iÅ?tirdim. Ama çok sancılı bir deÄ?iÅ?im olmuÅ?tu. Zavallı Efla neler çekmiÅ?ti benden. Razz

Kullanıcı isimlerimin ifade ettiÄ?i Å?eylere gelirsek:

Viol D'Amore: Günümüzde artık kullanılmayan fakat özellikle Rönesans zamanında oldukça yaygın kullanılan bir müzik aletinin adı. Keman ailesinden bir enstrüman. Yıllardır bu ismi kullandıÄ?ım için artık kendimle özdeÅ?leÅ?tirdim sayılır.

WizardOfQuarks: Kullanıcı ismimi deÄ?iÅ?tirmek zorunda kaldıÄ?ımda aklıma gelen ilk Å?ey bu oldu. Hem Parçacık FiziÄ?i ile ilgilenmem hem de büyücü takıntım olması ayrıca bir de Robert Gilmore'un beni oldukça etkileyen "The Wizard of Quarks: A Fantasy of Particle Physics" isimli kitabını yeni okumuÅ? olmam bu ismi seçmemde büyük rol oynadı.

Avatar konusunda ise biraz abartıp kronolojik sırayla kullandıÄ?ım bütün avatarların nedenlerini sıralamak istiyorum. Very Happy

ImageImageImageImageImage

1 - Kelebekleri çok sevdiÄ?im için kullanmıÅ?tım.

2 - WizardOfQuarks olunca bu avatarı kullanmaya baÅ?ladım. BeÄ?endiÄ?im bir resim olduÄ?u için kullanmıÅ?tım.

3 - Bu avatarı ise resimdeki kadın bana benzedeÄ?i için kullanmıÅ?tım.

4 - Drow karakterime uygun resim koymak istemiÃ…?tim.

5 - DiÄ?erinden daha güzel bir drow olduÄ?u için kullanıyorum.

Bu kadar. :plotting: :schemes:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 7:28 am Reply with quoteBack to top

Ä°lk görüÅ?te renklerine vurulduÄ?um için bu avatarı seçtim... Bir de biri bana benzediÄ?ini söylemiÅ?ti. Gizemli olmasının da etkisi oldu Very Happy

nickime gelince.... Benim için çok deÄ?erli olan biri, ki aynı zamanda bu sitenin üyelerinden, bu ismin Elf Yıldızı anlamına geldiÄ?ini söylemiÅ? ve bir nevi bana armaÄ?an etmiÅ?ti... O zamandan beri Eldarilim... :w00t:
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 8:49 am Reply with quoteBack to top

Nickim önce Ã?ilek'ti, sonra Queen of the Damned olarak deÄ?iÅ?tirdim, sonra bu nick de çok uzun geldi Å?mdiki nickim olan Daeya'yı seçtim. Elfçe anne demekmiÅ?. Bilen birileri varsa bana da anlamını söylerlerse sevinirim.

Avatarımı toplam bu sonuncusu da dahil olmak üzere 5 defa deÄ?iÅ?tirdim. Sırasıyla aÅ?aÄ?ıda.

ImageImage ImageImageImage

1- O an, o resmi bulduÄ?um içindi
    2- Ã?ok hoÅ?uma gittiÄ?i için Wow'dan esinlenerek kullanmıÅ?tım
    3- Nereden bulduÄ?umu hatırlamıyorum ama sanırım Shi'el'Elesia karakterini yarattıÄ?ımda kullanmaya baÅ?lamıÅ?tım.
    4- Uzun süre kullandım bu avatarı karakterimle özdeÅ?leÅ?ti.
    5- DeÄ?iÅ?iklik olsun dedim, eh drow bir karakterim var, seviyorum da onları.

Å?imdi Å?öyle bir baktım da hepsi de güzelmiÅ? Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 9:03 am Reply with quoteBack to top

Nick?
    Benim ismim Sacithan, kısaca Saco derler, Khan da Han'ın kısaltması oluyor. Yani Sacit(Saco)han(Khan)= SacoKhan oluyor...

Bilmem, önceki avatarım Raistlin'in avatarıydı, baÅ?ka bir Å?eyler koymam gerektiÄ?ine karar verdim, bunu koydum. BeÄ?eniyormuyum bilmiyorum ama üÅ?eniyorum deÄ?iÅ?tirmeye...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum