Posted:
Sat Mar 31, 2007 11:33 pm
Darkgnome açılmasını istedi ama üÅ?eniyormuÅ? yaÅ?lılık bende genç bünye olunca açıyım dedim evet neden bu Nicki seçtiniz? ve Niye bu avatar? Size neyi anlatıyor?
Evet Ao nun actıgı baslık daha iyi olmus bu sebeple bende buraya tasınıorum.Adminler hallerder artık ikinciyi benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adısıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.yani ben nereye ferilien oraya :)Avatara gelince zaten fantastik resim manyagı birisiyim melekleri cinsiyeti olmadıgı için cok severim.Ayrıca bence kesinlikle cok estetik bi gorunumu var iÅ?te bunun için sectiim.Tabi degistirebilirim yakındaa :king:
Posted:
Sat Mar 31, 2007 11:44 pm
Forgotten ın tanrıları ile kafayı bozduÄ?um için nickide almıÅ?ken en üstteki tanrıdan alıyım dedim (Ã?aktırmayın Helm hastasıyım ama benden önce biri kapmıÅ? :schemes: ) Avatara gelincede Alpha-Omegadan daha güzel Ao nickini beslicek Å?eymi var
Posted:
Sat Mar 31, 2007 11:47 pm
Ferilien wrote:
Benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.
Kesin karakter elf tir
Posted:
Sat Mar 31, 2007 11:54 pm
Alice Harikalr Diyarın da ki kedinin hayranıyımdır. Bu resmi buluncada kaçırmadım avatar yaptım. Erkekler seviyor kızlar gıcık oluyor anlamadım ama deÄ?iÅ?tirmeyecem uzun bir zaman. :schemes:
Aransayes nicki ise benim ilk karekterimdir. üstüme yapıÅ?tı kaldı isim. DeÄ?iÅ?tirmedim hiç. Hangi siteye üye olsam bunu kullanıyorum. Bizim okulun eÄ?itim sitesine de bu nickle üye oldum diye dersimize giren araÅ?tırma görevlisiyle 1 saat nerden buldum bu ismi muhabbeti yapmıÅ?tık. Adam huylanmıÅ? herhalde. Siteye çoÄ?u arkadaÅ? kendi ismiyle üye olupta ben böle olunca
Birde aransayes arayan ses in anagramı.
Å?imdi phantom gelir dandik adamın dandik nicki olur der
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Posted:
Sat Mar 31, 2007 11:58 pm
Kral adamın Kral nicki olur (Phantom yerden yere vurur ben toparlarım merak etme kanka :angel: )
Posted:
Sun Apr 01, 2007 1:47 am
Aransayes:Kankam benim avatarın bomba-Nickdesen karizma-Sıfatın desem yakıÅ?ıklı adamsın-Alkol olayında biraz haklı Phantom ama alkolü alma niyetimiz zaten sarhoÅ? olmak Phantom ada saygılar :schemes:
Hani insanların dark-elflere, elflere, bilumum fantasy ırklara karÅ?ı düÅ?künlüÄ?ü vardır ya.. Benim de goblinlere. Cidden seviyorum zibidileri... Maymunları da çok severim ama -FRP- world olduÄ?undan goblin kullanıyorum.
Bir de;
Forum'da takılma amacımı iyi temsil ettiÄ?ini hissediyorum. Ne oyunlar hakkında çok bildiÄ?imi göstermek, nede koolluk katsayımı oraya çıkarmak (Tabi acayip kuulumdur, AÄ?zımdan bir ses çıkarmadan süper oyun oynatırım ama orası baÅ?ka)... Sade zibidilik, eÄ?lenmek ve benzer zevkim olan kiÅ?ilerle üç-beÅ? bir Å?eyler paylaÅ?mak.
Anchorite- Sevgi insanı... YaÅ?asın çiçekler, böcekler ve onları ezen goblinler!
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Neden bu nick?
Bir nick seçmem gerekiyordu. Orjininden uzak olacak kadar sade, istediÄ?im miktarda göze çarpacak kadar afilli olması için.
Neden bu avatar?
Bir avatar seçmem gerekiyordu ancak rastgele buldum. Yine de rastgele bulduÄ?um için kullanmıÅ? deÄ?ilim, yukarıda söylediklerimi desteklemesi gerekiyordu.
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
Siteye Viol D'Amore olarak üye olmuÅ?tum. Bir süre uzak kalıp sonra geri döndüÄ?ümde bu kullanıcı ismiyle siteye giremediÄ?imi farkettim. Sistemin artık ' iÅ?aretini kabul etmediÄ?ini söylediler. Ben de WizardOfQuarks olarak deÄ?iÅ?tirdim. Ama çok sancılı bir deÄ?iÅ?im olmuÅ?tu. Zavallı Efla neler çekmiÅ?ti benden.
Kullanıcı isimlerimin ifade ettiÄ?i Å?eylere gelirsek:
Viol D'Amore: Günümüzde artık kullanılmayan fakat özellikle Rönesans zamanında oldukça yaygın kullanılan bir müzik aletinin adı. Keman ailesinden bir enstrüman. Yıllardır bu ismi kullandıÄ?ım için artık kendimle özdeÅ?leÅ?tirdim sayılır.
WizardOfQuarks: Kullanıcı ismimi deÄ?iÅ?tirmek zorunda kaldıÄ?ımda aklıma gelen ilk Å?ey bu oldu. Hem Parçacık FiziÄ?i ile ilgilenmem hem de büyücü takıntım olması ayrıca bir de Robert Gilmore'un beni oldukça etkileyen "The Wizard of Quarks: A Fantasy of Particle Physics" isimli kitabını yeni okumuÅ? olmam bu ismi seçmemde büyük rol oynadı.
Avatar konusunda ise biraz abartıp kronolojik sırayla kullandıÄ?ım bütün avatarların nedenlerini sıralamak istiyorum.
Ä°lk görüÅ?te renklerine vurulduÄ?um için bu avatarı seçtim... Bir de biri bana benzediÄ?ini söylemiÅ?ti. Gizemli olmasının da etkisi oldu
nickime gelince.... Benim için çok deÄ?erli olan biri, ki aynı zamanda bu sitenin üyelerinden, bu ismin Elf Yıldızı anlamına geldiÄ?ini söylemiÅ? ve bir nevi bana armaÄ?an etmiÅ?ti... O zamandan beri Eldarilim... :w00t:
Nickim önce Ã?ilek'ti, sonra Queen of the Damned olarak deÄ?iÅ?tirdim, sonra bu nick de çok uzun geldi Å?mdiki nickim olan Daeya'yı seçtim. Elfçe anne demekmiÅ?. Bilen birileri varsa bana da anlamını söylerlerse sevinirim.
Avatarımı toplam bu sonuncusu da dahil olmak üzere 5 defa deÄ?iÅ?tirdim. Sırasıyla aÅ?aÄ?ıda.
1- O an, o resmi bulduÄ?um içindi
2- Ã?ok hoÅ?uma gittiÄ?i için Wow'dan esinlenerek kullanmıÅ?tım
3- Nereden bulduÄ?umu hatırlamıyorum ama sanırım Shi'el'Elesia karakterini yarattıÄ?ımda kullanmaya baÅ?lamıÅ?tım.
4- Uzun süre kullandım bu avatarı karakterimle özdeÅ?leÅ?ti.
5- DeÄ?iÅ?iklik olsun dedim, eh drow bir karakterim var, seviyorum da onları.
Å?imdi Å?öyle bir baktım da hepsi de güzelmiÅ?
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Sun Apr 01, 2007 9:03 am
Nick?
Benim ismim Sacithan, kısaca Saco derler, Khan da Han'ın kısaltması oluyor. Yani Sacit(Saco)han(Khan)= SacoKhan oluyor...
Bilmem, önceki avatarım Raistlin'in avatarıydı, baÅ?ka bir Å?eyler koymam gerektiÄ?ine karar verdim, bunu koydum. BeÄ?eniyormuyum bilmiyorum ama üÅ?eniyorum deÄ?iÅ?tirmeye...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum