Author |
Message |
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 9:11 am |
|
arkadaÅ?lar simitçi osman mesajını atarken aklıma biÅ?i geldi bi grup normal bir insan ve fantastik karakter arasında kapıÅ?tırma yapıyorum, iddia bayii'de benim, iddialarınızı göriim, ona göre 1 hafta sonra sonuçlıycam bu kapıÅ?maları, ama çok mesaj gelmezse sonuçlanma uzar, çünkü fala kazıklayamam sizi iÅ?te listeler
Simitçi osman vs. Gandalf (gandalf 1'e 2000 veriyo )
Scorpion vs. Einstein
Tarkan(metamorfoz ) vs. Doppleganger(herangi bitane)
Drizzt vs. Ferdi Tayfur
Müslüm baba vs. Raistlin
Kasap Hüseyin vs. Jigsaw (psikopatların savaÅ?ı)
Neo vs. Bülent Ersoy
Hephaestus (kırmızı ejder olan fr'de) vs. Nilay bebek (aguluyo daha)
Noel Baba vs. Yan komÅ?u Nebahat (hani sürekli tava tava baklava getiren nebahat teyze var ya 90 yaÅ?ında, lan nası yapıyo bu kadar Å?eyi dedÄ?imiz o iÅ?te)
Artemis Entreri vs. Muazzez Abacı
�ükütaycan vs. Bruenor Battlehammer
Azalin vs. Rey Mysterio
Homer Simpson vs. b.k yiyen sümüklü böcek kılıklı pitona benzeyen hamam böceÄ?i (kısaca BYSBKPBHB) (bu maç çok konuÅ?ulacak)
ilk kadro bu kadar ikinci maçlar deplasmanda (geyiÄ?in gözü çıksın emi ) |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 9:40 am |
|
Simitçi Osman vs Gandalf - Simitçi Osman diyorum, neden çünkü taÅ? gibi simitleri Gandalf'a satıp diÅ?lerinin dökülmesine neden olur, ardından Galdalf da büyü yapamaz
Drizzt vs Ferdi Tayfur - Tabii ki Ferdi Tayfur, Drizzt zaten çok yufka yürekli adam -ah yani drow. Ferdi "AaaÄ?Ä?bii vurmaa," diye aÄ?lamaya baÅ?ladıÄ?ı an zaten Drizzt palaları atar yere
Müslüm baba vs Raistlin - Raistlin anladıÄ?ım kadarıyla aÄ?ır bir arkadaÅ?, Müslüm baba Å?arkıyı söylediÄ?i an ikisi birlikte türkü bara gidip içmeye baÅ?larlar. Bu müsabaka berabere.
DiÄ?erlerini tanımadıÄ?ımdan -ya da aklıma bir Å?ey gelmediÄ?inden- benden bu kadar
edit: Son olarak Homer Simpson vs diÄ?er böcek arkadaÅ?ın müsabakasında Homer kazanır, nedeeen; çünkü Homer her Å?eyi yediÄ?i gibi böceÄ?ide bir güzel yer, hatta göbeÄ?inden biraz sos bile katar
bi edit daha: Hephaestus vs. Nilay bebek - Nilay diyorum çünkü agulayan arkadaÅ?ın yanlıÅ?lıkla ölümcül bir büyü sözlerini söyleme ihtimali düÅ?ükte olsa var. Ha, çok uç bi nokta oldu ama olsun hayatın ucunda yaÅ?amak lazım (diyede bir felsefe yaparaktan ufak ufak tüyeyim..) |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 7:31 pm |
|
müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmıÅ?sın, aynısını yapmayı düÅ?ünüyordum, deÄ?iÅ?tiricem Å?imdi |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 8:11 pm |
|
Simitçi Osman simitlerini Gandalf'ın tam alnının çatına attıÄ?ında gandalf bayılır. Simitçi Osman'da Gandalf'ı alır simit yapar.
Scorpion ve Einstein'da Einstein tabi alır. Adam Psikopat. Scorpion felan dinlemez öküzün boynuzları üzerinde durmayan bi dünya maketini alır scorpionun kafaya kafaya.
Müslüm Baba ve Raistlin'de Raistlin alır. Müslüm baba' ya büyüyle tavuk gibi öttürmeye baÅ?ladıÄ?ında karizma çizilir. Ve raistlin'e:"Nerde ulan benim jiletim!" diye yakınır.
Neo ve Bülent Ersoy'un kapıÅ?ma tabiki banko.Bülent ablamız varken Neo ne yapabilir?Bülent Abla'nın sesinden ve fiziÄ?inde etkilenen Neo onunla düet yapar.Bu arada Bülent abla ona farkına varmadan nikahı basar.Ve Neo intihar eder.
Noel Baba ve yan komÅ?u nebahat(tanımıyorum ama isminden dolayı galip gelebilir)karÅ?ılaÅ?masında nebahat ninemiz alır. O baklava yapıo Simitçi Osmanda simit ikiside hamur bu yuzden aralarında bir kardeÅ?lik iliÅ?kisi var. Noel baba iki dosta karÅ?ı ne yapabilir?
edit:Ve son olarak homer abimiz. Bu böcek karÅ?ısında önce bir çıÄ?lık atar sonra üstüne basar eezer iyice,dondurmasına sos yapar. Böcekli kısmı kendi yer kalan kısmı Bart'a yedirir. |
|
|
Back to top |
|
|
NightShade
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 8:41 pm |
|
NOD vs. GDI |
_________________ i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br> |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 09, 2008 8:50 pm |
|
NightShade wrote: |
NOD vs. GDI |
yalnız bir olabiliecek bir de olamayacak karakter kapıÅ?tırıyoruz. Nod alır bu arada |
|
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 2:21 am |
|
Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
ArkadaÃ…?lar;
Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldıÄ?ı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız Å?arkıya girdiÄ?i zaman Raistlin "sleep" yemiÅ? olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düÅ?ene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaÅ?acaktır. Ä°Å?te bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter. |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 2:22 am |
|
Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
ArkadaÃ…?lar;
Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldıÄ?ı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız Å?arkıya girdiÄ?i zaman Raistlin "sleep" yemiÅ? olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düÅ?ene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaÅ?acaktır. Ä°Å?te bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter.
NOT: ilk gönderdiÄ?imde mesajı failed dedi ben de bi daha gömnderdim meÄ?er ilkinde de failed mailed olmamıÅ?. Bunun silinmesini talep ediyorum. |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 2:50 am |
|
lightflarer wrote: |
müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmıÅ?sın, aynısını yapmayı düÅ?ünüyordum, deÄ?iÅ?tiricem Å?imdi |
niye deÄ?iÅ?tiriyosun ya, kazandım iÅ?te ben paramı istiyorum
edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluÅ?an bir grup good party mi? |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 3:59 am |
|
AlenthasLeasess wrote: |
lightflarer wrote: |
niye deÄ?iÅ?tiriyosun ya, kazandım iÅ?te ben paramı istiyorum
edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluÅ?an bir grup good party mi? |
tabii ki michael jackson, adamın tipi bile lanetli, görenin ruhu vücudundan ayrılıyor, hiç Å?ansları yok, gözlerini kaparsa da ileri yürürmüÅ? gibi geri geri yürüyerek kaçar asla yakalayamazlar ve yorgunluktan ölürler |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 5:36 am |
|
Ben ilk gördüÄ?ümde arkadaÅ?ıma küfür etmiÅ?tim "niye gösterdin laan, rüyama girecek Å?imdi" diye
DoÄ?ru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 10:18 pm |
|
AlenthasLeasess wrote: |
Ben ilk gördüÄ?ümde arkadaÅ?ıma küfür etmiÅ?tim "niye gösterdin laan, rüyama girecek Å?imdi" diye
DoÄ?ru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor |
abyss'teki yaratıklar hatta Ao bile korkuyor ondan diyolar, çok fenaymıÅ?, Abdel falan da tırsmıÅ?Å? |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 10, 2008 10:44 pm |
|
Tanrı olsam ben bile tırsarım, hatta kaçarım korkulmayacak adam deÄ?il ki.. Bir büyü kullanmıÅ? diyorlar beyaz olmak için. Ama yanlıÅ? sözleri söyleyince suratına acid splash'ı yemiÅ? o yüzden böyle tipsiz olmuÅ? diyorlar |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 11, 2008 5:31 am |
|
Hakkaten bi videosunu Å?ans eseri izledim adam yerde kayak yapıo resmen yada kamera kayıyor gibi gözüküyor. Eline taramalı bir silah almıÅ? bir kızı kurtarıcak hesapta. Peh! dedim deÄ?iÅ?tirdim kanalı Bu arada o adam beyaz olmak için girdi ameliyata ama baÅ?ka ameliyata girmiÅ? heralde fazladan bir Å?ey katmıÅ?lar yüzüne |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 11, 2008 6:32 am |
|
OMO reklamı vardı öyle, OMO'yla yıkananları gösteriyordu.Eski ve yeni halinin arasında OMO paketi vardı her Å?eyin
Elbisenin ilk hali (kirli) - OMO - Sonra temiz ve beyaz elbise
Micheal Jackson (siyah) - OMO - BEMBEYAZ |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
|
|