Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - herkes birbirine girerse...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

herkes birbirine girerse... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 9:11 am Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar simitçi osman mesajını atarken aklıma biÅ?i geldi bi grup normal bir insan ve fantastik karakter arasında kapıÅ?tırma yapıyorum, iddia bayii'de benim, iddialarınızı göriim, ona göre 1 hafta sonra sonuçlıycam bu kapıÅ?maları, ama çok mesaj gelmezse sonuçlanma uzar, çünkü fala kazıklayamam sizi Very Happy iÅ?te listeler

Simitçi osman vs. Gandalf (gandalf 1'e 2000 veriyo Very Happy )

Scorpion vs. Einstein

Tarkan(metamorfoz Very Happy ) vs. Doppleganger(herangi bitane)

Drizzt vs. Ferdi Tayfur

Müslüm baba vs. Raistlin

Kasap Hüseyin vs. Jigsaw (psikopatların savaÅ?ı)

Neo vs. Bülent Ersoy

Hephaestus (kırmızı ejder olan fr'de) vs. Nilay bebek (aguluyo daha)

Noel Baba vs. Yan komÅ?u Nebahat (hani sürekli tava tava baklava getiren nebahat teyze var ya 90 yaÅ?ında, lan nası yapıyo bu kadar Å?eyi dedÄ?imiz o iÅ?te)

Artemis Entreri vs. Muazzez Abacı

�ükütaycan vs. Bruenor Battlehammer

Azalin vs. Rey Mysterio Very Happy

Homer Simpson vs. b.k yiyen sümüklü böcek kılıklı pitona benzeyen hamam böceÄ?i (kısaca BYSBKPBHB) (bu maç çok konuÅ?ulacak)

ilk kadro bu kadar ikinci maçlar deplasmanda (geyiÄ?in gözü çıksın emi Very Happy )
    Back to top View user's profileSend private message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 9:40 am Reply with quoteBack to top

Simitçi Osman vs Gandalf - Simitçi Osman diyorum, neden çünkü taÅ? gibi simitleri Gandalf'a satıp diÅ?lerinin dökülmesine neden olur, ardından Galdalf da büyü yapamaz

Drizzt vs Ferdi Tayfur - Tabii ki Ferdi Tayfur, Drizzt zaten çok yufka yürekli adam -ah yani drow. Ferdi "AaaÄ?Ä?bii vurmaa," diye aÄ?lamaya baÅ?ladıÄ?ı an zaten Drizzt palaları atar yere

Müslüm baba vs Raistlin - Raistlin anladıÄ?ım kadarıyla aÄ?ır bir arkadaÅ?, Müslüm baba Å?arkıyı söylediÄ?i an ikisi birlikte türkü bara gidip içmeye baÅ?larlar. Bu müsabaka berabere.

DiÄ?erlerini tanımadıÄ?ımdan -ya da aklıma bir Å?ey gelmediÄ?inden- benden bu kadar Very Happy

edit: Son olarak Homer Simpson vs diÄ?er böcek arkadaÅ?ın müsabakasında Homer kazanır, nedeeen; çünkü Homer her Å?eyi yediÄ?i gibi böceÄ?ide bir güzel yer, hatta göbeÄ?inden biraz sos bile katar Very Happy

bi edit daha: Hephaestus vs. Nilay bebek - Nilay diyorum çünkü agulayan arkadaÅ?ın yanlıÅ?lıkla ölümcül bir büyü sözlerini söyleme ihtimali düÅ?ükte olsa var. Ha, çok uç bi nokta oldu ama olsun hayatın ucunda yaÅ?amak lazım (diyede bir felsefe yaparaktan ufak ufak tüyeyim..)

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 7:31 pm Reply with quoteBack to top

müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmıÅ?sın, aynısını yapmayı düÅ?ünüyordum, deÄ?iÅ?tiricem Å?imdi Very Happy
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 8:11 pm Reply with quoteBack to top

Simitçi Osman simitlerini Gandalf'ın tam alnının çatına attıÄ?ında gandalf bayılır. Simitçi Osman'da Gandalf'ı alır simit yapar.

Scorpion ve Einstein'da Einstein tabi alır. Adam Psikopat. Scorpion felan dinlemez öküzün boynuzları üzerinde durmayan bi dünya maketini alır scorpionun kafaya kafaya.

Müslüm Baba ve Raistlin'de Raistlin alır. Müslüm baba' ya büyüyle tavuk gibi öttürmeye baÅ?ladıÄ?ında karizma çizilir. Ve raistlin'e:"Nerde ulan benim jiletim!" diye yakınır.

Neo ve Bülent Ersoy'un kapıÅ?ma tabiki banko.Bülent ablamız varken Neo ne yapabilir?Bülent Abla'nın sesinden ve fiziÄ?inde etkilenen Neo onunla düet yapar.Bu arada Bülent abla ona farkına varmadan nikahı basar.Ve Neo intihar eder.

Noel Baba ve yan komÅ?u nebahat(tanımıyorum ama isminden dolayı galip gelebilir)karÅ?ılaÅ?masında nebahat ninemiz alır. O baklava yapıo Simitçi Osmanda simit ikiside hamur bu yuzden aralarında bir kardeÅ?lik iliÅ?kisi var. Noel baba iki dosta karÅ?ı ne yapabilir?

edit:Ve son olarak homer abimiz. Bu böcek karÅ?ısında önce bir çıÄ?lık atar sonra üstüne basar eezer iyice,dondurmasına sos yapar. Böcekli kısmı kendi yer kalan kısmı Bart'a yedirir.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    NightShade
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 8:41 pm Reply with quoteBack to top

NOD vs. GDI

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 09, 2008 8:50 pm Reply with quoteBack to top

NightShade wrote:
    NOD vs. GDI

yalnız bir olabiliecek bir de olamayacak karakter kapıÅ?tırıyoruz. Nod alır bu arada Very Happy
    Barzini
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 2:21 am Reply with quoteBack to top

Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
    ArkadaÃ…?lar;
    Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldıÄ?ı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız Å?arkıya girdiÄ?i zaman Raistlin "sleep" yemiÅ? olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düÅ?ene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaÅ?acaktır. Ä°Å?te bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 2:22 am Reply with quoteBack to top

Müslüm Baba ve Raistlin müsabakasını sevgili iddaa severler için yorumlamak istiyorum.
    ArkadaÃ…?lar;
    Müslüm Baba'nın "inteligence" a aldıÄ?ı eksiler yüzünden %100 magic resisti var bi kere, o olmasa bile adamımız Å?arkıya girdiÄ?i zaman Raistlin "sleep" yemiÅ? olcak ancaaaaaakkk Müslüm Baba düÅ?ene, yatana, uyuyana vurmaz hatta gidip Raistlin'in üzerine bir battaniye örtecek ve sessizce sahadan uzaklaÅ?acaktır. Ä°Å?te bu sebeptendir ki çok büyük bi sürpriz olmazsa bu müsabaka berabere biter.

NOT: ilk gönderdiÄ?imde mesajı failed dedi ben de bi daha gömnderdim meÄ?er ilkinde de failed mailed olmamıÅ?. Bunun silinmesini talep ediyorum.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 2:50 am Reply with quoteBack to top

lightflarer wrote:
    müslüm baba vs. raistlin mücadelesini çok güzel anlatmıÅ?sın, aynısını yapmayı düÅ?ünüyordum, deÄ?iÅ?tiricem Å?imdi Very Happy

niye deÄ?iÅ?tiriyosun ya, kazandım iÅ?te ben paramı istiyorum Very Happy

edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluÅ?an bir grup good party mi?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 3:59 am Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    lightflarer wrote:

niye deÄ?iÅ?tiriyosun ya, kazandım iÅ?te ben paramı istiyorum Very Happy

edit: Michael Jackson mı yoksa Sorcerer, Cleric ve Fighter'dan oluÅ?an bir grup good party mi?

tabii ki michael jackson, adamın tipi bile lanetli, görenin ruhu vücudundan ayrılıyor, hiç Å?ansları yok, gözlerini kaparsa da ileri yürürmüÅ? gibi geri geri yürüyerek kaçar asla yakalayamazlar ve yorgunluktan ölürler Very Happy
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 5:36 am Reply with quoteBack to top

Ben ilk gördüÄ?ümde arkadaÅ?ıma küfür etmiÅ?tim "niye gösterdin laan, rüyama girecek Å?imdi" diye Very Happy

DoÄ?ru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 10:18 pm Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    Ben ilk gördüÄ?ümde arkadaÅ?ıma küfür etmiÅ?tim "niye gösterdin laan, rüyama girecek Å?imdi" diye Very Happy

DoÄ?ru. Adamlar ölmüyor ama Michael Jackson'ı summon eden elemanlarında kurtulması bi hayli zor oluyor Very Happy

abyss'teki yaratıklar hatta Ao bile korkuyor ondan diyolar, çok fenaymıÅ?, Abdel falan da tırsmıÅ?Å? Very Happy
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 10:44 pm Reply with quoteBack to top

Tanrı olsam ben bile tırsarım, hatta kaçarım Very Happy korkulmayacak adam deÄ?il ki.. Bir büyü kullanmıÅ? diyorlar beyaz olmak için. Ama yanlıÅ? sözleri söyleyince suratına acid splash'ı yemiÅ? Very Happy o yüzden böyle tipsiz olmuÅ? diyorlar Razz

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 5:31 am Reply with quoteBack to top

Hakkaten bi videosunu Å?ans eseri izledim adam yerde kayak yapıo resmen yada kamera kayıyor gibi gözüküyor. Very Happy Eline taramalı bir silah almıÅ? bir kızı kurtarıcak hesapta. Peh! dedim deÄ?iÅ?tirdim kanalı Very Happy Bu arada o adam beyaz olmak için girdi ameliyata ama baÅ?ka ameliyata girmiÅ? heralde Very Happy Very Happy fazladan bir Å?ey katmıÅ?lar yüzüne Smile
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 6:32 am Reply with quoteBack to top

OMO reklamı vardı öyle, OMO'yla yıkananları gösteriyordu.Eski ve yeni halinin arasında OMO paketi vardı her Å?eyin

Elbisenin ilk hali (kirli) - OMO - Sonra temiz ve beyaz elbise
    Micheal Jackson (siyah) - OMO - BEMBEYAZ

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum