Author |
Message |
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 1:20 am |
|
Edmond wrote: |
OMO reklamı vardı öyle, OMO'yla yıkananları gösteriyordu.Eski ve yeni halinin arasında OMO paketi vardı her Å?eyin
Elbisenin ilk hali (kirli) - OMO - Sonra temiz ve beyaz elbise
Micheal Jackson (siyah) - OMO - BEMBEYAZ |
OMO siyahi insanlarla kirli çamaÅ?ırları aynı kefeyemi koymuÅ? Å?imdi? Nefret ediyorum ırkçılardan. |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 1:43 am |
|
Yok yahu, öyle bir amaçlarının olduÄ?unu zannetmiyorum. Sonuçta eÄ?er türkiyede çıkmıÅ? bir reklamsa (?) hiç zencilerle alıp veremediÄ?i olan bir türk görmedim |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 1:55 am |
|
Bu arada yeni bir tartıÅ?ma konusu sizce Michael Jackson zenciliÄ?inden utandıÄ?ı için mi, beyaz olmayı sevdiÄ?i için mi neden ten rengini deÄ?iÅ?tirdi |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 3:47 am |
|
CLiCKs wrote: |
Bu arada yeni bir tartıÅ?ma konusu sizce Michael Jackson zenciliÄ?inden utandıÄ?ı için mi, beyaz olmayı sevdiÄ?i için mi neden ten rengini deÄ?iÅ?tirdi |
kesin o hıyar da ırkçıdır. kesin öyle biÅ?idir, insan o tipte görüneceÄ?ini bilmesine raÄ?men beyaz olur mu? |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 3:51 am |
|
Belkide adamcaÄ?ız çok dıÅ?landı babası beyaz annesi siyah belkide o yüzden psikolojisini düzeltmek içindiri |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 4:40 am |
|
Sen çok oyun oynuyosun |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 12, 2008 4:55 am |
|
BoÅ?una mı yazdım rekorum 25 saat diye tabi oynuyorum |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 13, 2008 6:15 am |
|
bence arada gayda olmuÃ…?tur o herif |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 23, 2008 7:37 am |
|
evet maçlarımızın sonuçları geliyor buyrun:
Simitçi Osman vs. Gandalf
MüthiÅ? bir giriÅ? Å?ovunun ardından Gandalf Simitçi Osman'ı (SO) dehÅ?et bi büyüye baÅ?vurarak deviriyor fakat müthiÅ? bir Å?ekilde doÄ?al büyü dayanıklılıÄ?ıyla ard arda gelen dehÅ?et büyüleri sanki üzerine su atılmıÅ?çasına karÅ?ılayan SO pekte umursamıyor bu saldırıları, SO süper düper simit combo streak'a baÅ?lıyor, Gandalf iyi bir kalkan oluÅ?turuyor ve iÅ?te beklenen an, Gandalf'ın büyüsü SO'nun diÅ? kıran, kafa koparak sıcak simitlerine karÅ?ı, ard arda gelen simitlere büyülü duvar bile dayanmıyor, ve kafaya girerek Gandalf'ı kanlar içinde bırakan bir simitten sonra SO zaferi, 4 efe rakıyla kutluyor, ayrıca sakız adasından getirdiim sakızlı likörleride su içercesine fondipliyor. Nası bi constitution'dur lan bu. Neyse sonraki maç
Scorpion vs. Einstein
Maç Einstein'dan bir atom yaÄ?muru ile baÅ?lıyor, amaç rakibi kanser etmek, fakat scorpion hiç beklenmeyen bir kanca saldırısıyla Einstein'ı tutuyor, tam çekerken dahi arkadaÅ?ımız yüksek IQ'sunu kullanarak mind flayerlar'ı bile utaç içinde bırakan bir mind control'e baÅ?lıyor, scorpion tam bir süre etkilenmiÅ?ken bir anda kurtuluyor fakat bu bekleyiÅ? sırasında etrafı kendisinden çıkan alevlerle sarılı scorpion'a bir osuruk bombasıyla sessizlik bozuluyor, alevleri dostu olarakta görse, atomlarla güçlendirilmiÅ? bir osuruk bombasından sonra cayır cayır yanan scorpion feci Å?ekilde can veriyor.
Tarkan vs. Doppleganger (adı çükütaycanmıÅ? ama biz DG diyelim kısalık olsun)
Maç baÅ?lıyor, tarkan kuzu kuzu adlı Å?arkısını söylüyor, fakat dg aynen onu taklit ediyor, tarkan metamorfoz olup dg oluyor fakat dg dg olarak kalıyor. Anlamsız ve yaklaÅ?ık 3,5 4 saat süren sıkıcı bir bakıÅ?ma süresi ardından dg tarkan'ı sinir etmek için tüm Å?arkılarını basına açıkl bi ekilde söylemeye baÅ?lıyor, ticari kaygıyla kapten giden Tarkan malesef kurtulamıyor.
arkadaÅ?lar devamı gelicek çok yoruldum sonra yazarım. |
|
|
Back to top |
|
|
HeroThoR
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 26, 2008 10:04 pm |
|
Müslüm baba vs. Raistlin macında müslüm baba parcaya girer raistlin kendini keser müslüm baba kazanır |
|
|
Back to top |
|
|
|
|