Posted:
Sun Jan 27, 2008 3:05 am
dün "evrim aldatmacası" diye bi kitap çıktı kitaplıktan onu okudum. harun yahya "müstear" ismini kullanan (bildiÄ?iniz adnan hoca) zat'ı muhterem tarafından yazılmıÅ?. harika bi mizah eseri herkese tavsiye ederim
bugün de üçüncü kez simyacı yı okudum onu da tavsiye ederim
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
aslında ben fantastik dıÅ?ında fazla biÅ?i okumuyorum, nazım hikmet'in hayatıydı en son okuduÄ?um (nazım- can dündar'ın galiba emin diilim) o güzeldi ama diÄ?er türden kitaplar hayalgüücümü geniÅ?letmiyor, haa bide güreÅ? kitapları wwe tarihleri falan onları okuyorum
Posted:
Wed Feb 13, 2008 11:45 pm
CLiCKs wrote:
Altın Pusula da bildiÄ?im kadarıyla fantastik deÄ?ilmi?
Filmide çıkmıÅ?tı hatta geçenlerde. Seri 2 kitaplık sanırım. 3 te olabilir...
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
tolstoy okuyorum.tasvirleri mükemmel.inanılmaz akıcı eserleri.bimkiler iyi çeviriyorlar.kim bilir orjinali nasıldır.tolstoy diyince akla ilk savaÅ? ve barıÅ? gelir ama ben okumayanlara "diriliÅ?"i tavsiye ediyorum
Posted:
Wed Mar 05, 2008 3:12 am
Fantastik kitaplar dıÅ?ında genellikle bilim kurgu ve psikoloji kitapları okurum.
Stephen King, H.P. Lovecraft ve Aleister Crowley'in kitapları da gerçekten mükemmel. Zaten J.R.R. Tolkien dıÅ?ında önem verdiÄ?im yazarlardan birkaçı bunlar.
�zellikle Crowley ve Lovecraft'ın kitaplarını tavsiye edebilirim.
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 9:29 pm; edited 2 times in total
Posted:
Wed Mar 05, 2008 3:39 am
fantastik dısında psikoloji ve parapsikoloji kitapları okurum oldukca da hosuma gider.Nasıl fantastik okuyunca beynimiz bizi alıp götürüo baska diyarlara bunlarda da pek bi fark yoq sadece tek fark bunda beynimiz kendi beynimizin icinde arayısa girio.Düsünce kabiliyeti oldukca genislio ve hayatta bir cok sey ilginizi cekmeye baslıo.Hosuma gider yani bu tür kitaplar.
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Posted:
Wed Mar 05, 2008 4:03 am
düÅ?ünce tarihi - orhan hançerlioÄ?lu
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum