Author |
Message |
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 27, 2007 7:46 am |
|
Kitabın filme çevrilmesi pek hayırlı olmaz çünkü Silmarillion'un akıllarımızda çok güzel görüntüler oluÅ?turma gibi bir yeteneÄ?i var ve bu kiÅ?iden kiÅ?iye göre deÄ?iÅ?ir. EÄ?er filmi çok kaliteli, sinema tarihinde ender rastlanan bir film yapamazsan kitabı okumuÅ? olan pek çok kiÅ?i kendi beklentilerini alamadıÄ?ı için hayal kırıklıÄ?ına uÄ?rayacaktır.
|
|
|
Back to top |
|
|
middle-earth
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 21, 2008 6:33 am |
|
Bu ankette aslında iki Å?ıkkı birden iÅ?aretleyebilmek isterdim:Yapılmasını isterdim ama yapılabileceÄ?ini düÅ?ünmüyorum ve Yüzüklerin Efendisi gibi berbat edilmesin.
Aslında yapılabirse çok güzel bir film olacaktır ama eÄ?er Yüzüklerin Efendisi gibi bir hayal kırıklı yaratacaksa hiç almayayım |
|
|
Back to top |
|
|
HeroThoR
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 22, 2008 7:57 pm |
|
kesinlikle bu film çekilmeli.her nekadar yüzüklerin efendisinden sonra baÅ?a dönmek biraz garip olacak batman begins,hanibal doÄ?uyor...ancak yüzüklerin efendisini izleyen herkes bu filmi de izletecektir tutmama ihtimali yok. |
|
|
Back to top |
|
|
HeroThoR
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 22, 2008 8:03 pm |
|
WizardOfQuarks
Bir ara Hobbit kitabının filmi çekiliyor diye duymuÅ?tum ama yalan oldu sanırım. demiÅ?.
Filim calıÅ?malarına baÅ?landı ancak yanılmıyorsam 2010 a kadar bekleyeceÄ?iz.[/quote] |
_________________ Acı öldürmezse seni daha güclü yapar. |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 23, 2008 5:32 am |
|
Daha okumadıÄ?ım için yorum yapamam ama yüzüklerin efendisindeki gibi farklı Å?eyleri olsun istemem mesele kitapta bir yerde filme göre daha deÄ?iÅ?ik gibi... |
|
|
Back to top |
|
|
Sacreneous
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 23, 2008 5:34 am |
|
Destansı bir Å?ekilde bir belgesel ya da film yapılmasını çok isterdim fakat Silmarillion gibi büyük bir eseri film haline getirmek için J.R.R. Tolkien gibi büyük bir ustalık sergilenmesi gerekir. Aksi takdirde hem izleyiciler hem de yapımcılar büyük hayal kırıklıÄ?ına uÄ?rar.
Ayrıca Hobbit filmi fanlarının uydurduÄ?u birÅ?ey deÄ?il. Hobbit'in telif haklarını elinde tutan MGM resmi bir açıklama yapmasa bile New Line Cinema ile LotR yönetmeni Peter Jackson arasındaki sorunlar çözüldükten sonra Hobbit filminin 2009'da çalıÅ?malarının baÅ?layacaÄ?ı ve iki film halinde 2010'da vizyona gireceÄ?i söyleniyordu. Fakat az önce söylediÄ?im gibi hala MGM tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. 2009'a doÄ?ru netleÅ?ir sanırım bu konu. |
|
|
Back to top |
|
|
middle-earth
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 23, 2008 6:19 am |
|
Bu arada Hobbit filminin yönetmeni Peter Jackson deÄ?il. Adını yanlıÅ? hatırlamıyosam PJ in ekibiyle Tel roso diye bi adam çekicekti. Daha önceden Blade 2 gibi bir filme imza atmıÅ?tır kendisi. |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 23, 2008 6:47 am |
|
Daha önce yapılmasın imkansız diyordum ama güzel frp filmi çıkmıyor uzun zamandır. Eragorn falan hikaye bence. Yüzüklerin efendisi tadında bir filmi özledim Å?ahsen |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
|
|