deÄ?erli adminler,biliyorum beni konu ötesinin serbest kürsüsüne moderatör yapmak istiyorsunuz,ama lütfen ısrar etmeyin,uÄ?raÅ?abilecek durumda deÄ?ilim
ama sizleride kırmak istemem,ketchup seni moderatör olarak görmek istiyoruz diyorsanız bunuda kabullenir ve moderatörünüz olabilir,ama bunu moderatör olmak istediÄ?im için deÄ?il,sırf sizin güzel hatırınız için yaparım
Yoksa hiç istemiyorum. Zaten siteye de pek sık girmiyorum bildiÄ?iniz gibi
Sevgili Ketchup, öncelikle senden özür diliyorum çünkü sana cevap vermemiz biraz geçikti.
Dilek Kuyusu'na yaptıÄ?ın moderatörlük baÅ?vurun sitemizin yöneticileri - yani adminlerimiz, alt adminlerimiz ve moderatörlerimiz- tarafından deÄ?erlendirildi. Ancak bize yaptıÄ?ın baÅ?vuru, saraya ve moderatörlük baÅ?vurusu formatlarına uymayan bir baÅ?vuru oldu. Bunun için en kısa zamanda saraya uygun bir mesaj atarsan ve moderatörlük isteyip istemediÄ?ini -ve nereye moderatör olmak istediÄ?ini - en kısa zamanda bize tekrar bildirirsen sevinirim.
Bunun yanı sıra sitemizin politikası gereÄ?i moderatör seçimleri adminler, alt adminler ve moderatörler tarafından deÄ?erlendirilmektedir. Yöneticilerimize kendini tanıtan ve biraz öncede dediÄ?im gibi neden serbest kürsüyü istediÄ?ine dair detaylı bir bilgi verirsen sevinirim.
Siteye olan ilginden ve çabalarından dolayı teÅ?ekkür ederim.
TeÅ?ekkürler...
_________________ Cüceler her zaman son sözü söyler...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum