Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Fallout Serisi!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Fallout Serisi! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    erethan
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Mar 01, 2007 6:17 am Reply with quoteBack to top

SavaÅ?ların sıra tabanlı olması dıÅ?ında bir benzerlikleri yok.

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Bashall
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Mar 01, 2007 10:52 pm Reply with quoteBack to top

Görüntüleri falan biliyorum ordan burdan sadece savaÅ? sistemini sormuÅ?tum, cevabımıda aldım.TeÅ?ekkür ederim.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Mar 11, 2007 7:28 pm Reply with quoteBack to top

oyunun baÅ?ında da alınması gerekenlerden ilki swift learner.onsuz kalınmaması Å?art.sebebi de direk exp. pointleri katlıyor.ayrıca bulduÄ?un kitaplarıda tam gaz okumak gerekir.ben oyunu ilk çıktıÄ?ında oynamıÅ?tım unuttum epey.ilk göz aÄ?rılarımdandır benim.oyunda knockdown oluyorsun ilacı var traitlerden.poison için zaten iÄ?neler var.bi de lockpick önemli.
    ayrıca fallout tactics çıkmıÅ?tı onu bitirdim.commandos a benziyor ancak daha zevkli.karÅ?ında zamnla mutanylar ve robotlar çıkıyor.karakterler aynı kalmıÅ?.anca 6 kiÅ?ilik ekibin var.recruit edebilme Å?ansın yüksek.orada rebecca isimli hatunu alıp bir rifle verip uzaktan avlamak güzel oluyor.bi de araba araç varyasyonu epey geniÅ?Å? oyunun...3 cd idi 7 ytl idi. Rolling Eyes Rolling Eyes
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 3:00 pm Reply with quoteBack to top

Fallout 1 ve 2 bir çok kez oynanabilecek türden oyunlar. Görevlerin hepsini bir kerede tamamlamak imkansız, oyunun gidiÅ?atı farklı yollardan gidilerek deÄ?iÅ?tirilebiliyor.
    İlginç bir kaç nokta:
    "War, war never changes." hikayenin baÅ?ında duyduÄ?umuz anlatıcı sesi Ron Pearlman'a (eskiden tv'de oynamıÅ? Güzel ve Ã?irkin'deki Vincent, yeni Hellboy) ait.
    Junktown'daki Å?erif Killian Darkwater'ı Richard Dean Anderson (Mc Gywer) seslendirmiÅ?.
    Fallout 1:
    Silahınızı bile çekmeden, konuÅ?ma kabiliyetiyle oyunu bitirmek mümkün.
    Spoiler:
    Nükleer bomba düÅ?en bölgeye korunmasız gidip, ölümcüle yakın doz radyasyon alırsanız statlarınız deÄ?iÅ?iyor (Str ve End yükseliyor, son Patch'le düzeltildi diye hatırlıyorum.)
    Luck 10 koyarsanız bir uzay gemisiyle karÅ?ılaÅ?ıyorsunuz ve içinden oyunun en kuvvetli lazer silahı olan Alien Blaster çıkıyor.
    Fallout 2:
    Oyunun sonlarında bulmanız gereken Enclave Basement'a baÅ?tan giderseniz (haritada olduÄ?u yeri biliyorsanız) en iyi zırh olan Enclave Armor'u alabilirsiniz, oyunun gidiÅ?atı da zarar görmüyor üstelik.

Fallout Tactics:
    Unarmed skillinizi yeterince yükseltirseniz vuruÅ?larınız enerji hasarına dönüÅ?üyor.
    Small Energy Cell kullanan Cattle Prod (bir nevi cop) enerji hasarı veriyor, robotlara karÅ?ı etkili bir silah.
    Fallout oyunlarıyla ilgili güzel bir site:
    http://www.nma-fallout.com
    Back to top View user's profileSend private message
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 01, 2008 3:17 am Reply with quoteBack to top

.
    Fallaut2; arkadaÅ?lar bir görevde 2 baÅ?lı ineklerin vahÅ?i köpeklerden korunması vardı. Köpeklerin hepsini temizledim, hatta yandaki mini bilgi ekranında görevi baÅ?ardınız diye bir mesaj geçti. Ancak bu sefer inekler düÅ?man gibi görünüyor ve bir türlü görev bitmiyor? Bu acaba oyundaki bir hata mıdır, bilen var mı?

.
    Tersyuz
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 01, 2008 3:22 am Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    .
    Fallaut2; arkadaÅ?lar bir görevde 2 baÅ?lı ineklerin vahÅ?i köpeklerden korunması vardı. Köpeklerin hepsini temizledim, hatta yandaki mini bilgi ekranında görevi baÅ?ardınız diye bir mesaj geçti. Ancak bu sefer inekler düÅ?man gibi görünüyor ve bir türlü görev bitmiyor? Bu acaba oyundaki bir hata mıdır, bilen var mı?

.

Görevi bilmiyorum ama kazara inek vurmuÅ? olabilirsin. Ã?ifte yada taramalı kullandıysan olabiliyor. Very Happy

Con:26
    Pençe:
    Saldırı, +16/+16
    Hasar, 1d6+12
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 01, 2008 7:20 am Reply with quoteBack to top

O görevi hatırlıyoprum. Sanrım orada bir "bug" vardı. Fallout update almadan hatırladıÄ?ım kadruyla o inekler hep sana düöman oluyorlardı. Ben birde oraya yandaÅ?lar ile gitmiÅ?tim, yandaÅ?lar bana saldırıyorlar diye inekleri vurmaya baÅ?lamıÅ?lardı Very Happy

Fallout2 update'i bulursan bu sorun ortadan kalkacaktır.

NocturnaL_Soul
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 01, 2008 11:02 am Reply with quoteBack to top

Fallout 2 için bi çeÅ?it unoffical patch buldum, belki haberiniz vardır çoktan ama söliyim dedim. Restoration project bilmemkaçnoktabilmemkaç diye. Haritaya yeni 3-5 ufak bölge ekleniyomuÅ? ve onun dıÅ?ında bisürü ufak tefek deÄ?iÅ?iklikler, yenilikler var. Belki öyle çok büyük deÄ?il ama oyunun orasını burasını artık tamamen ezberden oynayanlara ( Å?ekil 1-a) ufak sürprizler yapabiliyor, Å?imdi onları söleyip bozmiyim iÅ?i Razz

Bende bu bahaneyle yeniden baÅ?ladım geçen gün, bakalım neler olcak artık eski "mükemmel" karakterimdende sıkıldım tamamen farklı bi tane yarattım, oyunun oynanıÅ?ı açısından deÄ?iÅ?im olcauk biraz galiba Smile

Bu arada o iki kafalı-inekli ( yada o zamandakilerin deyiÅ?iyle brahmin) görevde bi sorun vardı evet :S sanırım ben genlde sinir olup önüme gelen ineÄ?i katlediyodum.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 9:12 pm Reply with quoteBack to top

.
    Ben bir update yapıp yeniden baÅ?ladım Å?imdi (güya 800 küsur bug düzeliyormuÅ?!)
    Henüz öldürdüÄ?üm hiçbir Grecodan pelt çıkmadı bu benim Å?anssızlıÄ?ım mı acaba?

Å?u Suilk midir Siluk mudur bir arkadaÅ? var ya onu yanına alınca karÅ?ına çıkan düÅ?manlar otomatikman ikiye katlanıyor, ben ne anladım o iÅ?ten! Vazgeçtim almadım ama Den'deki bazı çeteleri tek baÅ?ına daÄ?ıtmak da problem olacak.

ArkadaÅ?lar biri bana söyleyebilir mi, bu oyunda ateÅ? yakmak için ne yapmak lazım? Bir sürü ıvır zıvıra rastladım ama henüz kibrit ya da zippo çakmak bulamadım. Soba dolu üstelik her taraf! Ben üstelik çıra odunu filan buldum bir imbik için ama altını yakamıyorum??
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 9:26 pm Reply with quoteBack to top

Gecko'dan pelt çıkartmak için deri yüzme perk'in olması lazım. Klamath'da bardaki bir kadın kocasını bulman için yardım istiyor, kabul edersen Toxic Caves diye bir yer haritanda görünmeye baÅ?lar. Buradan kurtardıÄ?ın adamla sohbet edersen bu perki öÄ?reniyorsun.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 07, 2008 1:05 am Reply with quoteBack to top

devrimk wrote:
    Gecko'dan pelt çıkartmak için deri yüzme perk'in olması lazım. Klamath'da bardaki bir kadın kocasını bulman için yardım istiyor, kabul edersen Toxic Caves diye bir yer haritanda görünmeye baÅ?lar. Buradan kurtardıÄ?ın adamla sohbet edersen bu perki öÄ?reniyorsun.

SaÄ?olasın Devrimk, ben de Toxic Cave'ye gitmiyorum toksik olduÄ?u için neme lazım zehirlenirim diye... Razz Mr. Green En kısa zamanda bitireceÄ?im o görevi.

Kibritten ne haber, yok mu ateÅ? yakmanın bir yolu?

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 07, 2008 3:50 pm Reply with quoteBack to top

Toxic Cave'de korunmak için bot bulursan yanına al.
    AteÅ? yakmak sadece bir yerde vardı yanlıÅ? hatırlamıyorsam Torr isimli yarım-akıllı bir çobana yardım edilen görevde.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 07, 2008 9:46 pm Reply with quoteBack to top

devrimk wrote:
    Toxic Cave'de korunmak için bot bulursan yanına al.
    AteÅ? yakmak sadece bir yerde vardı yanlıÅ? hatırlamıyorsam Torr isimli yarım-akıllı bir çobana yardım edilen görevde.
    Tahmin etmiÅ?tim bulduÄ?um lastik botlar vardı hatta yanımda götürdüÄ?üm Sulik kiÅ?isine de verdim iÅ?e yaradı. Å?urdan anladım: önce bir müddet bir Å?ey olmuyor ama çok uzun süre geçerse botlar etkisini yitirip toxic maddelere basınca hasar almaya baÅ?lıyor.
    Torr görevi çoktan bittiÄ?i için öÄ?renemeyeceÄ?im ben ateÅ? yakmamıÅ?tım o görevde.
    NocturnaL_Soul
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 10, 2008 1:35 am Reply with quoteBack to top

AteÅ? yaktÄ?ın görev klamath'da sulik'in olduÄ?u bardaki bi adamdan alıyosun görevi, kasabanın güney kısmındaki bi ton gecko'yu geçtikten sonraki evin içindeki sobayı yakman karÅ?ılıÄ?ı ufak miktar bi para veriyor Very Happy sıkıosa kendi geçsin. Toxic cave görevini yapıp gelde o geckoların postları satarsın bi güzel :evillaugh:
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 10, 2008 1:54 am Reply with quoteBack to top

Sulik baba karakterdir. Ä°Leride biraz düÅ?üyor ama sulikmidir nedir deme kızarım. Adama sor bakalım hangi silahları kullanabiliyormuÅ?. Ä°leride bir silah çıkacak ki abartı silahlar çıkana kadar Sulik'e duacı olacaksın.

Quote:
    Sulik, which weapons can you use?
    Fist, spear, hammer, submachine gun!

Quote:
    Sulik what does your bone spirit senses here!
    My spirit bone senses... evil!

Buna benzer diyalogları vardı. Hatırlayamıyorum Å?u anda ama çok renkili bir karakter.

Sitedeki bir Rp oyunu ile ilgili ilgilenmeyen bakmasın.
    Spoiler:
     Bu karakter benim vahÃ…?i batıdaki karakterime bir bakıma benziyor.
    Alvarez, hangi silahları kullanabilirsin?
    Yumruk, bıçak ve çifte! :D

Birde karakterlerin dediklerine dikkat et çok güzel diyaloglar çıkıyor arada. Zaten Fallout'un bu kadar ünlü olmasının bir sebebide bu gibi ayrıntılara çok yer vermeleri.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum