Author |
Message |
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 27, 2004 1:06 am |
|
Mask gücü geri almak için mi verir?
Mask gücü yarar almak için verir.
Geri alınan güç maskı daha güçlü yapmaz,ama güçlü bir yandaÅ?ı onu daha güçlü yapabilir. |
_________________ http://karatoprak.org/ |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Tue Jan 27, 2004 2:34 am |
|
dediklerinin ne kadar yanlıÅ? olduÄ?unu tekrar okursan anlarsın bence yeminer... normal insanların inançlarının tanrıların gözünde deÄ?eri war mı diyorsun ...tanrıların güçlerini inananlarından aldıÄ?ını biliyorsun.. nasıl deÄ?eri olmayabilir...ayrıca kaç tane mask inananı gördüÄ?ünü merak ediyorum...varsayımların saplantı bence... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
WarlorD
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 28, 2004 10:12 pm |
|
scythe wrote: |
dediklerinin ne kadar yanlıÅ? olduÄ?unu tekrar okursan anlarsın bence yeminer... normal insanların inançlarının tanrıların gözünde deÄ?eri war mı diyorsun ...tanrıların güçlerini inananlarından aldıÄ?ını biliyorsun.. nasıl deÄ?eri olmayabilir...ayrıca kaç tane mask inananı gördüÄ?ünü merak ediyorum...varsayımların saplantı bence... |
tanrılar gücü inananlardan almak zorundalar Ao nun onların saçma ve aptalca hareketlerine werdii bi ceza bu (hangi dönemde oluyodu bu hatırlamıyorum time of troubles ın sonuydu galiba) ama hatırlatırım ki bunu onlar istemediler we inananlarını çok sevdikleri için deÄ?il yine güç kazanmak için kendilerine inanmalarını istiyolar... Bu durumdan da anlaÅ?ılacaÄ?ı gibi benciller... |
_________________ In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark- |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Thu Jan 29, 2004 7:33 pm |
|
bencil olmadıklarını iddia etmiyorum zaten... benim yeminere söylemek istediÄ?im tanrıların öyle yada böyle inananlarına ihtiyaçları vardır... bu inananlar her ne kadar sıradan insanlar da olsalar.... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 30, 2004 12:34 am |
|
benim buna bir dediÄ?im yok zaten hepsi adi birer çıkarcı, insanlar umurlarında deÄ?il tek amaçları daha fazla güç daha fazla kontrol |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
WarlorD
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 30, 2004 11:17 am |
|
yeminer wrote: |
benim buna bir dediÄ?im yok zaten hepsi adi birer çıkarcı, insanlar umurlarında deÄ?il tek amaçları daha fazla güç daha fazla kontrol |
eh o konuda herkes hemfikir galiba sonuç olarak.. |
_________________ In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark- |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sat Jan 31, 2004 1:55 am |
|
ewet abi hemfikir... her ne kadar insanlar umurlarında deÄ?il kısmına katılmasam da tartıÅ?maya devam edecek deÄ?ilim... dönüp dolaÅ?ıp aynı yere geliyor ne de olsa... dimi yeminer..:p |
|
Back to top |
|
|
Norticus
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 02, 2004 7:24 am |
|
Quote: |
Ao nun onların saçma ve aptalca hareketlerine werdii bi ceza bu (hangi dönemde oluyodu bu hatırlamıyorum time of troubles ın sonuydu galiba)
|
ewt, avatar serisinin 5. kitabı crucible nin sonunda ao nun verdiÄ?i karara göre, tanrıların güçleri onlara inananlardan ve iman kuvvetlerinden gelio
yani bir tanrının ne kadar fazla müridi olmasının yanında, ona ne kadar baÄ?lıoldukları da önemli
bu da bir tanrıya kimse tapmazsa yok olur anlamına geliyor
bu yüzden artık tanrılar müritlerini mutlu etmek zorundalar var olmak istiolarsa... |
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die... |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Feb 05, 2004 11:00 am |
|
Kısacası Tanrılar inananlarını "takmak" zorunda yani suçlamalarınız hatalı... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 05, 2004 10:31 pm |
|
hayır deÄ?il. bu onların mecburen yaptıÄ?ı bir Å?ey ve biÅ?r Å?eyi zorla yaptı diye onlar hakkındaki fikrim deÄ?iÅ?ecek deÄ?il. hala aynı düÅ?ünceler sahibim.
bu ara scyte olmadı abi ne kadar erken vaz geçtin. performansın düÅ?müÅ?. lisede daha uzun süre dayanabilridin. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Norticus
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2004 8:04 am |
|
abi birÅ?eyi sevmeden, zorla ne kadar sürdürebilirsin? |
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die... |
|
Back to top |
|
|
WarlorD
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 07, 2004 10:28 am |
|
Raistlin wrote: |
Kısacası Tanrılar inananlarını "takmak" zorunda yani suçlamalarınız hatalı... |
heh, takmak zorunda... isteyerek deil yeminerin söledii gibi, ve sevmeleri ya da gerçekten önemsemeleri geremio... sadece kandırsalar yetmicekmi? yeticek tabi ki...
güçlerini arttırmak için oyuncak oldu bu sefer de ölümlüler... ne kadar çok ölümlüyü kör edip kandırırlarsa o kadar güçleniyolar... ii walla... |
|
Back to top |
|
|
WarCry
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 10, 2004 7:02 pm |
|
insanları takmak zorundalar çünkü günün birinde bir insan gelip alınlarından öpebilir |
_________________ Karanlık ıÅ?ıÄ?ı hapseder, ıÅ?ık da karanlıÄ?ı
ben ise her ikisini istediÄ?im Å?ekilde kullanırım |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Thu Feb 12, 2004 11:35 pm |
|
vee konu daÄ?ılır... özetle : tanrıların inanlarına ihtiyacı vardır... her ne kadar (yeminerin iddiası) istemeseler de TANRILAR Ä°NANANLARINA MUHTAÃ?TIR... |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 13, 2004 1:58 am |
|
olay niye "neden tanrıya tapalım" mevzusuna geldi ki? EÄ?er cleric diye bi sınıf varsa ve onunla oynamak istiyorsan güçlerini bir tanrıdan alırsın. Bu kadar basit. Haa bu arada FR'den örnek verecek olursak, arcane sanatla uÄ?raÅ?an kardeÅ?lerim de büyü güçlerini Weave veyahut Shadow Weave ile örerler ki bu güç yumakları (?) sırasıyla Mystra ve Shar adlı tanrıların iradelerinin bir yansımasıdır.
Bu arada hayır efendim favori sınıfım cleric diil ve dahi büyücülere bir gıcıÄ?ım yok. Role-play olsun bizim olsun |
|
|
Back to top |
|
|
|
|