Ä°sim: Kaddim-Kai (isim konusunda pek yaratıcı deÄ?ilim )
Irk/Sınıf: Genasi(Stormsoul)/ Swordmage
Alig/Deity: Good/Avandra
GörünüÅ?ü, hikâyesi: Mor deriye sahip, bedeninde ilk bakıÅ?ta beyaz çatlaklara benzeyen ve sanki içinden dıÅ?arıya ıÅ?ık çıkıyormuÅ?çasına parlayan elektrik hatları var. Tamamını bu hatlar sarmıÅ?.Saçları uzun ve her biri bir madenden fırlayan kristaller gibi görünüyor.
(Böyle anlattım ama bu çıkan ıÅ?ık elemanın Hide yapmasına zarar vermiyor )
Aslında onu düÅ?ündüm devrimk, fakat sanırım ben fazla striker olmayı düÅ?ünmüyorum, zaten o yüzden Aegis of Assault yerine Aegis of Shielding oldum.
Aslında Aegis of Shielding için Stormsoul deÄ?il Cold Genasi olmak daha iyiydi sanırım ama o kadar da geri kalmayı düÅ?ünmüyorum.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Androner karakterini göndermiÅ? ama? Ä°Å?te bu da benimki
K.bakma gözden kaçmıÅ? dalgınlıÄ?ım üstümde bu arada da... Karakterleri kontrol edip oyunu bu hafta sonu baÅ?latacagım karakterlerinde hala deÄ?iÅ?iklik yapmak isteyenler bildirebilirler..
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Geçen seferkinin aynı kadro oluÅ?muÅ? galiba. Bir ben eksiÄ?im ama korkmayın bu sefer eÄ?lencenize engel olmayacaÄ?ım. Dwaxer nerede peki?
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Geçen seferkinin aynı kadro oluÅ?muÅ? galiba. Bir ben eksiÄ?im ama korkmayın bu sefer eÄ?lencenize engel olmayacaÄ?ım. Dwaxer nerede peki?
O yok ortalarda yıllık izin verdi galiba
Gel gelll...
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Ben de katıldım hocam, Å?enlik olacak Aa Å?enlik demiÅ?ken, karakteri Wizard mı yapsam
(Ã…?aka )
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum