Å?aka yapmıÅ?tım, ben Wizard oynamayı pek sevmem, Melee karakterimdir ben. Melee Wizard olduÄ?u için Swordmage oynuyorum ya
Aslında 3.5 edition'da Sorcerer olup Dragorn Disciple'a dönüp deÄ?iÅ?ik Å?eyler yapardım (güzel deÄ?il ama karizmatik) ama bunda o Å?ansım da yok
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Å?aka yapmıÅ?tım, ben Wizard oynamayı pek sevmem, Melee karakterimdir ben. Melee Wizard olduÄ?u için Swordmage oynuyorum ya
Aslında 3.5 edition'da Sorcerer olup Dragorn Disciple'a dönüp deÄ?iÅ?ik Å?eyler yapardım (güzel deÄ?il ama karizmatik) ama bunda o Å?ansım da yok
3rd ögreniyorum açarsam oyun ilerde katılırsın yaparsın orada
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
ArkdaÅ?lar turlar iki günde bir dönecektir. Bilginize dün dönmüÅ?tü yani yarın tur dönecektir. Bazı zamanlar günde birde dönebilir bu sizin iyiliÄ?inize
Ben uzakta olduÄ?um için sesleri tam duyamadıÄ?ımı algıladım, eÄ?er o Å?ekildeyse yazı yazmayacaÄ?ım insiyatif diÄ?erlerinde.
Ben uzakta olduÄ?um için sesleri tam duyamadıÄ?ımı algıladım, eÄ?er o Å?ekildeyse yazı yazmayacaÄ?ım insiyatif diÄ?erlerinde.
Fiyat arttırmaları, halkın baÄ?rıÅ?maları ve dragorbornların sesini duyabiliyorsun. Köle satıÅ?larının baÅ?ladıÄ?ını farkedebildin.
Aegron Linwelin wrote:
Elemdil ise boÅ? sokaklarda kendini daha güvenli hissediyordu. Issız sokaklarda meydandan gelen sesler yankılanıyordu..
Burada da belirtmiÃ…?im zaten...
Posted:
Thu Feb 25, 2010 9:17 am
Havaya girdim, baya kendi kartlarımı yaptım. Ve yugioh gibi oynadım ilk turu
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Posted:
Fri Feb 26, 2010 9:53 pm
TeÅ?ekkür ederim
Masa üstü oynarız belki, size de yaparım Selobant getiririm
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Direk normal 4th nin power kartlarını kullansan daha hoÅ? olur. Bide renklerine göre protectorları var onların içine koyunca çok hoÅ? duruyo. Encounterlar kırmızı, at-willler yeÅ?il, Utulity ve daily ise siyah oluyo ve karıÅ?mıyo..
Posted:
Sat Feb 27, 2010 9:35 pm
Aegron Linwelin wrote:
Direk normal 4th nin power kartlarını kullansan daha hoÅ? olur. Bide renklerine göre protectorları var onların içine koyunca çok hoÅ? duruyo. Encounterlar kırmızı, at-willler yeÅ?il, Utulity ve daily ise siyah oluyo ve karıÅ?mıyo..
Benim ki de, renkli görmedin mi? dailylerim sarı, at-will yeÅ?il, encounter lar da kırmızı. O kartları cafeden gidip printlemem gerekirdi, ben kendiminkini yaptım.
Bu arada, rp attım. Immediate action, daha turumu oynamadım. ArkadaÅ?ları bekliyorum. Ona göre.
Bu arada harita koyamıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda o sorun da çözülecek. Tarayıcım bozuldu da. Programları da pek sevmiyorum yani anlamıyorum =)
Posted:
Mon Mar 01, 2010 11:00 pm
maÅ?allah biz bi hareket yaptık, Mark hareketleri sıraladı arka arkaya
Bu arada 4th edition hakkaten haritasız olmuyormuÅ?, bunu gördüm.
Posted:
Tue Mar 02, 2010 1:57 am
Androner wrote:
maÅ?allah biz bi hareket yaptık, Mark hareketleri sıraladı arka arkaya
Bu arada 4th edition hakkaten haritasız olmuyormuÅ?, bunu gördüm.
Strike olmanın farkı.
Ama bir iÅ?e yaramadı, adamların zırhı manyak gibi
En yakın zamanda para bulup, gözlük , bileklik falan almalıyım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum