Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - FRPworld TiÅ?örtü Ä°steyenler Buraya!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

FRPworld TiÃ…?örtü Ä°steyenler Buraya! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Mon May 17, 2010 2:45 am Reply with quoteBack to top

Ben sizden çok sıkıldım, bir iÅ? de bu kadar zorlanamaz yani. BaÅ?ka sitelere yazdınız mı bunu, Facebookta reklamını yaptınız mı tiÅ?örtün?

Oof of..

Bogus, adamlarla konuÅ?an sendin. Å?u anda elimizde 13 kiÅ?i var, 13 kiÅ?ilik sipariÅ?i verelim. Sana resmin yüksek çözünürlüklü halini mail ile atmıÅ? mıydım? Yalnız sipariÅ?ten önce para mı toplanmalı? O zaman Efla, senden ortak hesap numaralarını isteyelim. Herkes parasını yatırsın.

Bir an önce yapalım Å?u iÅ?i, yapılmayacaksa da söyleyin, paraları toplamadan iptal edelim. Bir kiÅ?i para yatırmazsa problem olur, 13 kiÅ?iyiz burada. Ä°ptal etmek istiyorsanız da bir daha bahsi geçmesin tiÅ?örtün, hiçbir zaman olmayacak demek ki; gerçekten isteyen uÄ?raÅ?ır.

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Mon May 17, 2010 6:48 am Reply with quoteBack to top

Å?imdi arkadaÅ?lar Å?öyle bir durum var. Ben hesap numarasını yazarım ama ilk önce alacakların alacakları kesinleÅ?se daha iyi olmaz mı. Sonra ben parayı geri yollamaya falan kalkınca yapı kredi deÄ?ilse sanırım hesap bir ücret alınıyor. Hani yolla geri yolla bir dezavantajı olmasın.

Bütçe ayarlama mevzusuna gelince sanki hemen alacakmıÅ? gibi paralarını ayırlamarını tavsiye ederim arkadaÅ?lara o kadar büyük sıkıntıysa ne de olsa bu ay verebiliyorsanız sonraki ayları bu ay vermiÅ? gibi planlarsınız olmazsa ekstradan para gelmiÅ? gibi olur hani bence o çok büyük sıkıntı olmaz.

Å?imdi koy diyorsanız ben hesap numaramı öÄ?renip koyayım buraya öncesinde bir hesabı boÅ?altmamın yararı olabilir. Sıkıntı olmasın.

Bir de bazen baÅ?lıÄ?ın gözümden kaçması ihtimaline karÅ?ı özellikle benle ilgili bir durumda bir de özel mesaj atın ki iÅ?ler benim yüzümden yavaÅ?lamasın hiç.

catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon May 17, 2010 7:10 am Reply with quoteBack to top

Possessed wrote:
    Ben sizden çok sıkıldım, bir iÅ? de bu kadar zorlanamaz yani.

Zorlayan mı var? Zorlanamaz demiÅ?sin, sanki birisi engellemeye çalıÅ?ıyor gibi. Bizden de sıkıldıÄ?ını söylüyorsun. Yani iÅ?in baÅ?ında olan sen ve Bogus'sunuz. Efla sadece hesap numarasını söyleyecek. Yani siz ilgilenmeyecekseniz diÄ?erlerine de sitem edemezsiniz. Asıl bu durumdan rahatsız olan biziz, ben bir kaç hafta önceden demiÅ?tim. Haziranın baÅ?ına kadar olacaksa olur benim açımdan, ondan sonra zaten olacaÄ?ını sanmıyorum bile çünkü kimseyi bulamazsınız en baÅ?ta kendiniz olmak üzere.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 17, 2010 11:35 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar bence bu kadar gerginleÅ?meye gerek yok. Yani en azından ben beraber bir Å?eyler yapmaya çalıÅ?manın, ulaÅ?ılacak sonuçtan daha önemli olduÄ?una inanıyorum. Sonuçta baÅ?arılır ya da baÅ?arılmaz, burada böyle bir Å?ey için kafa yormuÅ? olmak bile bence ileride hatırlayabileceÄ?imiz bir anı...

Bunun dıÅ?ında sanırım TiÅ?örtün aslında birbiri ile iletiÅ?im halinde olabilecek bir iki kiÅ?inin bir haftada günde bir iki saat gibi bir süre ( acil beklenmedik süreler hariç ) içinde halledebileceÄ?i bir iÅ?... Ama özellikle üniversitelerin son günlerinde bu sürenin bile bulunamama durumunun olabildiÄ?ini biliyorum. Hele son senesinde olanlar için, üniversitenin son günleri tam bir kaostur. Ä°Å? yaÅ?amı zaten önünüze bir anda hiç beklenmedik iÅ?ler çıkarabiliyor ve bazen bir hafta, bir ay, iki üç ay baÅ?ka hiçbir Å?eye bakmadan o iÅ?le uÄ?raÅ?manız gerekiyor, sonuçta acımıyor iÅ? yaÅ?ama, hele bugünkü koÅ?ullarda...

O nedenle daha önce ilgilenen kiÅ?ilerin bir anda kendilerini ilgilenemeyecek durumda bulmuÅ? olma olasılıkları var.

Böyle bir durumda, eÄ?er beklenecekse bir iki hafta beklenebilir diye düÅ?ünüyorum. Ama bu iÅ?i üstüne alabilecek birbirleri ile görüÅ?ebilecek bir ya da iki kiÅ?i varsa bu kiÅ?iler daha önce belirttiÄ?im gibi, en azından tiÅ?örtü isteyenler bu konuda eminse bir haftada bu iÅ?i halledebilirler.

Bunun dıÅ?ında arkadaÅ?lar aslında isteyenler kendilerine de tiÅ?ört bastırabilirler. En azından Ä°stanbul ve Ankarada bu konuda epey fazla imkan var bildiÄ?im kadarı ile... Ben burada kendime basmıÅ?tım hatta bir frpworld tiÅ?örtü, ama geçen yaz geldiÄ?imde bir türlü Efla ile buluÅ?up veremedim.

Yani olmazsa bu yaz bir tane daha bastırırım... : ) ) ) DolaÅ?ırım New York sokaklarında...

Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 17, 2010 6:36 pm Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    ArkadaÅ?lar bence bu kadar gerginleÅ?meye gerek yok. Yani en azından ben beraber bir Å?eyler yapmaya çalıÅ?manın, ulaÅ?ılacak sonuçtan daha önemli olduÄ?una inanıyorum. Sonuçta baÅ?arılır ya da baÅ?arılmaz, burada böyle bir Å?ey için kafa yormuÅ? olmak bile bence ileride hatırlayabileceÄ?imiz bir anı...

Tabiki neticede burda birÅ?eyler yapmaya çalıÅ?ıyoruz.Ama bir de Å?öyle bakmak var (bardaÄ?ın boÅ? tarafı oluyor sanırım Very Happy ), ne zamandır bununla uÄ?raÅ?ıyoruz ne zamanlar önce de uÄ?raÅ?mıÅ?tık Daeya'nın daha sık girdiÄ?i dönemlerde.

Bir tiÅ?ört bastırmak bu kadar zor olmamalı.Bence herkes parasını yatırsın.Yatıramayanlar için de 2 hafta bekleyelim.Zaten ondan sonra yatırmayanlar bu iÅ?i ciddiye almayan kiÅ?ilerdir diye düÅ?ünüyorum.Ben paramı bekletmekten bir hal oldum 5 tiÅ?örtlük para birikti Very Happy Very Happy

Site Ã?izeri

PostPosted: Mon May 17, 2010 9:49 pm Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    Possessed wrote:
    Ben sizden çok sıkıldım, bir iÅ? de bu kadar zorlanamaz yani.

Zorlayan mı var? Zorlanamaz demiÅ?sin, sanki birisi engellemeye çalıÅ?ıyor gibi. Bizden de sıkıldıÄ?ını söylüyorsun. Yani iÅ?in baÅ?ında olan sen ve Bogus'sunuz. Efla sadece hesap numarasını söyleyecek. Yani siz ilgilenmeyecekseniz diÄ?erlerine de sitem edemezsiniz. Asıl bu durumdan rahatsız olan biziz, ben bir kaç hafta önceden demiÅ?tim. Haziranın baÅ?ına kadar olacaksa olur benim açımdan, ondan sonra zaten olacaÄ?ını sanmıyorum bile çünkü kimseyi bulamazsınız en baÅ?ta kendiniz olmak üzere.

Catboy? Sakin?

Yani koca paragraftan bir cümle çekmiÅ?sin, üstüne kendi kendine yorumlamıÅ?sın. Devamına hiç dokunmamıÅ?sın.

Siz sıkıdık demiÅ?siniz, ben de diyorum ki ben sizden çok sıkıldım, yani sizin sıkıldıÄ?ınızdan çok sıkıldım. Sizden niye sıkılayım yahu?! Ã?yle bir imaj mı çiziyorum gözünüzde?
    Zaten engelleyen olsa uÄ?raÅ?mayacaÄ?ım, engelleyen de yok, boÅ?u boÅ?una zorluyormuÅ?um gibi geliyor. EÄ?er zorluyorsam söyleyin, kimseyi zorlamak istemiyorum bu iÅ?te. Bunu dedim, neden hemen saldırmıÅ?sın?

Lütfen iki kere düÅ?ün, ayıp oldu biraz. Ne zaman size kötü bir Å?ey dedim? Aksine sizin için uÄ?raÅ?ıyorum. Yani catboy, bunları söyleyen baÅ?kası olsa kavga ederdim, üzüldüm.

---

Neyse, Efla'nın dediÄ?ini diyorum, iÅ?in içine para girdiÄ?i için tökezlememek lazım. EÄ?er projenin iptalini istiyorsanız Å?imdi söyleyin, sonradan çok geç olur, çarklar dönmeye baÅ?ladı mı durmamalı. Bence de haziran gibi halletmiÅ? olalım sipariÅ?i.

Firble, bir kere tiÅ?ört bastırdım mı alıÅ?ırım, kendime özel tasarlayıp yeni yeni bastırırım Very Happy PaylaÅ?ırım sizle de, bakalım bu yaz boÅ? olursam...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 17, 2010 10:05 pm Reply with quoteBack to top

tiÅ?örtü yapmak mıdır önemli olan yoksa biz mi önemliyiz bir sürtük tiÅ?örtten..? gelir de geçer tiÅ?ört, don, gömlek vesaire, sakin olmak lazım yeÄ?en.. sakin olup kırmamak lazım çabalayan yürekleri.. bana ramiz dayı aÄ?zı açtırmayın Å?imdi.. =)

bu ayın da ortasına geldik.. benim param kalmadı.. ya halledin aybaÅ?ında vereyim ya da ben sonra alayım farketmez..

bir de siyah üstü gri hadisesinde diretiyorum.. siyah-beyaz çok ciyak baÄ?ıracak "burdayım" diye.. siyah üstü gri daha bir kuul, daha bir karakterli..

ne dersiniz..?

hm..?

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon May 17, 2010 11:11 pm Reply with quoteBack to top

Buna ne derler, sanırım kıvıramayacaÄ?ın bir olayda sarf ettiÄ?in sözler tamamen alakasız bir Å?eyler içeriyorsa pot kırmıÅ? oluyorsun. "Sizden çok" kısmında belki Possessed daha iyi ifade edebilirdi diye de bir bahaneye sıÄ?ınmayacaÄ?ım, anlamam gerekirdi ne amaçla kullanıldıÄ?ını. Sanırım kötü adam imajımı güçlendirecek bir durum oldu bu, ama sanki ben böyle düÅ?ünüyorum, o zaman herkes de böyle düÅ?ünür gibisinden. Bunun haricinde fark ettim ki Possessed'e bir özür borçluyum. Ã?izerimizi kırmak benim haddime deÄ?il, daha da sözü uzatmaya niyetim yok. CahilliÄ?ime verin, özür dilerim.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 18, 2010 12:48 am Reply with quoteBack to top

Konu iyice farklı bir boyut almaya baÅ?lamıÅ?. Acaba bu resmin orjinal boyutunu bana atabilecek biri var mı??
    Bursada kendi imkanlarımla bastırmayı düÅ?ünüyorum Å?u anda!!

Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Tue May 18, 2010 3:35 am Reply with quoteBack to top

Ä°nternette yazıÅ?maktan kaynaklanan bir yanlıÅ? anlaÅ?ılma olmuÅ? bence. Her Å?ey yolunda. =)

Å?imdi arkadaÅ?lar. Ben olayı net takip edebildiÄ?imden emin deÄ?ilim. Birçok arkadaÅ? da benimle aynı dertten müzdarip olabilir Å?imdi birisi toparlarsa olayı çok daha net olabileceÄ?iz sanırım.

Ã…?imdi:

*Nerede ve kim tarafından bastırılacak.
    *Kaç tanesi ne kadara mal olacak?
    *Aynı Å?ehirde olanlar nasıl ulaÅ?tırılacak?
    *Farklı Å?ehirde olanlar tahmini ne kadar kargo ücreti öderler? Farklı Å?ehirlere toplu kargo yapılacak ı daha ucuz olabilir?
    *Alacakların kesin listesi en son nedir?

Bu sorular cevaplanırsa sanırım her Å?ey daha net olacak. Ä°lgili/bilgili bir arkadaÅ? bizi aydınlatsın.

Birlik beraberlik ruhunu da bozmayalım. Ayrı ayrı bastırmak son seçenek olsun. Daha ucuza getirebiliyorsak daha güzel olur. İnternetten tshirt yapan yerler vardı belki onlar da alternatif olur.

Son bir rica. frpdir frpworlddür, tiÅ?örttür bunların hepsini ne için yapıyoruz? Bu olay kariyerimiz deÄ?il, saÄ?lıÄ?ımız deÄ?il, hobimiz, eÄ?lencemiz....

DeÄ?il mi? O zaman boÅ?verin yahu en kötü ihtimalle tiÅ?ört olayı aksar neÅ?emizin kaçmasına ne gerek var. Herkes bir silkinsin eÄ?lendiÄ?ini hatırlasın ve tiÅ?örtü üzerinde nasıl duracaÄ?ını düÅ?ünsün lütfen Very Happy Ortam bir nebze olsun yumuÅ?ar böylece. Aslında bir gerginlik de yok doÄ?rudan ama öyleymiÅ? gibi oldu.

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed May 19, 2010 5:11 am Reply with quoteBack to top

Ã?nemli deÄ?il catboy, ama anlamadım yani, düÅ?ünmeden yazdıÄ?ın belli. DediÄ?im gibi, baÅ?kası olsa art niyet arar kavga ederdim. Neyse uzatmanın alemi yok. Ä°Å?imize dönelim.

Efla'nın soruları güzel.
    1. Bogus sipariÅ?i verebilir diye konuÅ?muÅ?tuk. Dün ona pm attım, en kısa zamanda bir buraya dönse iyi olur.

2. Bogus 15 kiÅ?i için 24TL fiyatını almıÅ?.

3-4. Bogus Å?irketiyle anlaÅ?malı bir kargodan bahsetmiÅ?ti. Onun için fiyatı onun vermesi daha doÄ?ru olabilir. Ama genelde 5-10TL arası deÄ?iÅ?ir kargo. Å?ubeye teslim yapılırsa daha da ucuzlar, alacak kiÅ?inin evine Å?ube yakınsa öyle yapılabilir.

5. Å?u anki liste 13 kiÅ?i. Å?u anda köprüden önceki son çıkıÅ?tayız, istemeyen varsa Å?imdi söylesin, sonra olmaz.

Ayrı ayrı bastırmayı ben kabul etmek istemiyorum. Daha önce de açıklamıÅ?tım, freelance iÅ? yaptıÄ?ım için biliyorum. Yüksek çözünürlüklü resimler hazinedir, her iÅ?te kullanılabilir. O nedenle vermek istemiyorum ben. Ayrıca hem site olarak toplu bir iÅ?imiz olur hem de(Firble deyiÅ?iyle) ileride anlatacak bir anı. Tek tek herkes yapabilir, onda sorun yok. Ben toplu yapıldıÄ?ı için girdim bu iÅ?e.

Ekleme:

Dura, eklemeyi unutmuÅ?um. DediÄ?ini denedim buraya koyuyorum. Ä°lki açık gri, ikincisi koyu gri, üçüncüsü ile farklı bir arka planlı. Ama arka planın rengini tam belirleyemeyiz herhalde, adamların standart renkleri vardır.

Image

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 19, 2010 5:32 am Reply with quoteBack to top

Benim ki 4.sünden olsun.

Ã…?aka Ã…?aka Very Happy

Bence siyah üstüne beyaz daha iyi gibi ama çizimden sanattan tasarımdan zerre anlamam o yüzden nihai karar sizin.

Ne zaman alınacaÄ?ı önemli olmaksızın kesin alacaklar listesindeyim.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 19, 2010 6:32 am Reply with quoteBack to top

"Benide yazın o zaman!!" diyeceÄ?im de net bi tarih belirlense çok hoÅ? olacak ya ona göre birÅ?ey diyebilirim

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed May 19, 2010 8:35 am Reply with quoteBack to top

Artemis Entreri wrote:
    Benim ki 4.sünden olsun.

Ahah bence de 4'üncü en iyisi, alırız pazardan bir paket fanila, baya ucuza denk gelir xD

O zaman Bogus'un da bir kere buraya yanıt yazmasını bekleyeceÄ?iz. Son noktayı onla koymak gerekir. Bu aralar sitede göremiyorum onu, iÅ? güç herhal..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 19, 2010 6:22 pm Reply with quoteBack to top

griside güzel olmuÅ? be. ben bi gri bi beyaz mı alsam Very Happy oluyo mu öle? olmaz ama Sad

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum