Author |
Message |
pyros
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 05, 2004 10:47 pm |
|
vallahi sturm tutucu bir knight olmasaydı iyi bir yol arkadaÅ?ı olurdu tabii
ama baldurs gate oyuncuları ve RAS okuyucuları bilir ki, dünyada bulup bulunabilecek en iyi yol arkadaÅ?ı Drizzt'tir, hem size dövüÅ?ecek düÅ?man bırakmaz, hem de hayatınızı kurtarır
(Baldur's Gate/ingame cheat/ Drizzt saves) |
|
|
Back to top |
|
|
Ivellius
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 3:42 am |
|
asla bi knigth-paladin'den düzgün yol arkadaÅ?ı olmaz.hareketleriniz kısıtlanır.
valla en iisi drizzt gibi görünüyo |
|
|
Back to top |
|
|
Norticus
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 5:17 am |
|
bane dediÄ?in fr tanrısı olan mı? |
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die... |
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 6:02 am |
|
Drizzt derim baÅ?ka birini söylemem.Sadece dövüÅ?mesiyle deÄ?il tabii.En önemlisi de abi hem olabilecek en iyi dost(gerçek dünyada da anne babası olmayan çok iyi dost olurlar ve deÄ?erleri iyi bilirler) hem de müthiÅ? bilge.Ayrıca sen onun yanında oldukça , hep birÅ?eyler öÄ?renirsin.Zaten hayat görüÅ?ü de müthiÅ? bir karakter.Ä°nançları da bana çok uyuyor yani herÅ?eyiyle Drizzt Daermon Na'shezbaernon.Adı yeter be adı!!!! |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
pyros
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 6:07 am |
|
Asuthay wrote: |
Drizzt derim baÅ?ka birini söylemem.Sadece dövüÅ?mesiyle deÄ?il tabii.En önemlisi de abi hem olabilecek en iyi dost(gerçek dünyada da anne babası olmayan çok iyi dost olurlar ve deÄ?erleri iyi bilirler) hem de müthiÅ? bilge.Ayrıca sen onun yanında oldukça , hep birÅ?eyler öÄ?renirsin.Zaten hayat görüÅ?ü de müthiÅ? bir karakter.Ä°nançları da bana çok uyuyor yani herÅ?eyiyle Drizzt Daermon Na'shezbaernon.Adı yeter be adı!!!! |
alkıÅ?, full destek, iyi temenni,
hepsi bir arada |
|
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 6:12 am |
|
ben galiba yanıdaki oniks heykelciÄ?i daha çok tercih ederim.... |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
pyros
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 6:26 am |
|
iyi de drizzt ile dost olursan guenhwyvar ile de doÄ?al olarak dost olursun
ha drizzt'i haklayıp heykelciÄ?i almayı planlıyorsan önünde iki büyük sorun var
1- drizzt'i nasıl öldüreceksin?
2- hadi öldürdün diyelim guenhwyvarın seni öldürmesini nasıl engelleyeceksin?
|
|
|
Back to top |
|
|
WarCry
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 9:20 am |
|
kesinlikle drizzt ya adamdan öörenilcek çook fazla Å?ey war.. bu kdr bilge bi yol arkadaÅ?ı ya da akıl hocası için neler wermezdim... |
_________________ Karanlık ıÅ?ıÄ?ı hapseder, ıÅ?ık da karanlıÄ?ı
ben ise her ikisini istediÄ?im Å?ekilde kullanırım |
|
Back to top |
|
|
ejderçocuk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 9:55 am |
|
En sevdiÄ?im yolarkadaÅ?ları
Ben ilk aragorn'u seçiyorum doÄ?al olarak. DoÄ?ayı iyi bilen onun dilinden anlayan birisi bize iyi yol gösterir,iz sürer, iyi saklanır, gizili yollar bulur ve birimiz hastalandıÄ?ında veya yaralandıÄ?ında ona doÄ?adaki hangi bittikin iyileÅ?tireceÄ?ini bilir.
Ä°kincisi iyi bir savaÅ?çıya ihtiyacımız var. Drizzt olabilir bu. Hem gece görüÅ?ü epey iÅ?imize yarar ve hiç bir düÅ?man onu yenemez vede gözü pek Caromon
Büyücülerede ihtiyacımız var tabii. Raistlin diyorum ben. (Hem her grupta sevilmeyen bir karakterde olmalıdır (sakın Raistlin hayranları üzerime gelmesin çünkü en sevdiÄ?im karakterdir Raist) Hem Aragorn ona öksürüÄ?üne iyi gelmesi için bitki çayları filan yapar. Zaten Caromon da ikizini yalnız bırakmaz.
Bir bilge Gandalf
Gandalf ve Raistlinin tartıÅ?malarını Gandalfın Raist'e büyü dersleri verdiÄ?ini ve Raist in sürekli ben senden dah güçlüyüm triplerini bir gözünüzde canlandırın. Bence harika olur.
Cücelere ihtiyacımız var Gimli ve Flint tamamdır. E flint olursa Tas ta olur
(Aslında ben Flint ve Tasın birbiryle Å?akalaÅ?masından çok Gimliyle Legolasın ben bukadar ork öldürdüm sen ne kadar öldürdün evlat gibi Å?akalaÅ?malarını tercih edebilirim)
Peki bu grubun lideri kim olacak.Cüceler olmazlar. Aragorn kabul etmez. Raist takmaz. Gandalf olabilir ama... Drizzt sadece bir dost olur, lider olmak istemez. Caromon uygun deÄ?il (Ne yani sen Caromon a salak mı diyorsun diye üstüme gelmeyin. O ikizinin yanından ayrılmaz. Aslında Raist te belli etmesede Caromonu sever)
Lider tabii ki Tanis tir. (Å?imdi Tanis i sevmeyen bir çok kiÅ?i var (Niye sevmezler anlamıyorum) O da zaten mecburen lider olur.
Birde Haplo ve Usta Hug var. Ama onları buraya koysaydım herhalde baya abartı olurdu. Kimse önlerinde duramazdı. |
_________________ Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 6:59 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 8:50 pm |
|
Her ne kadar onu isteriz Å?unu isteriz desekte Å?u ana kadar göze çarpan en iyi yol arkadaÅ?ı(dl okumadım bilmiyorum o yüzden oradaki yol arkadaÅ?larını) kesinlikle Samwise Gamgee olabilir.En azından unutmamamız gereken sadık ve bence en önemlisi hırs duygusundan (kötü anlamda) yoksun olması çok çok iyi bir özellik.
Bir de bence bir grupta iki hakiki büyücü olmaz.Kesin bi olay çıkar orda. |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 9:15 pm |
|
pyros wrote: |
iyi de drizzt ile dost olursan guenhwyvar ile de doÄ?al olarak dost olursun
ha drizzt'i haklayıp heykelciÄ?i almayı planlıyorsan önünde iki büyük sorun var
1- drizzt'i nasıl öldüreceksin?
2- hadi öldürdün diyelim guenhwyvarın seni öldürmesini nasıl engelleyeceksin?
|
yok yok ... benim demek istediÄ?im yol arkadaÅ?ı yalnız baÅ?ına ...yani tercih meselesi olursa... ben drizzt yerine "pantercik" i tercih ederim... burda guenhwyar ı drizzt en ayırmak gibi bir rekabeti kastetmemiÅ?tim..... |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
pyros
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 06, 2004 10:06 pm |
|
evet guenhwyvar çok iyi bir yol arkadaÅ?ı
ama samwise gamgee de çok iyi bir seçim olurdu
(yorulduÄ?unuzda sizi sırtında taÅ?ıyabilir ) |
|
|
Back to top |
|
|
Ivellius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 07, 2004 1:51 am |
|
ehee yazmıÅ?sınız raistlin,drizzt,tanis,tas,gandalf,gimli dünyayı mı ele geçireceniz
ben seçeneklerin arasında thorin'i de görmek isterdim.benim kafamdaki cüce tanımlamasına tam uyuyor.süper bi yol arkadaÅ?ı olurdu,cüce olmasına raÄ?men.utanmasam legolasa tercih ederim |
|
|
Back to top |
|
|
fingolfin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Mar 07, 2004 2:21 am |
|
Anketteki siklardan tercihim Drizzt dogal olarak.. Kisisel tercihlerime gelince:
Felagaund Finrod ve Cuthalion Beleg... Ä°kisi de son derece iyi yol arkadsalari olurdu bence.. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|