Author |
Message |
Molydeus
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 10, 2004 5:07 pm |
|
Homis homili lupus, homis sigmo lupus...
(insan insanın kurdudur, insan kendinin kurdudur) |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 17, 2004 6:10 pm |
|
ah feanor demeyin bana harbiden karizma adam ya. üstadın oluÅ?turduÄ?u en sıkı karekter bence ama ona elf gözüyle bakmak biraz yetersiz. elflerden nefret ederim her ne kadar yaÅ?arken bir elf olsam da ama feanor farklıdır. o elflerin çok ötesine geçmeyi baÅ?arabilmiÅ? onların mıymıntılıktan kurtulabilmiÅ?tir. her elf biraz feanora benzese valla diyarlar yerinden oynardı ama nerde onun tam tersiler o yüzden elf ten saÄ?lam düÅ?man olmaz ama bi kez daha söylüyorum feanor baÅ?ka |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 20, 2004 2:51 am |
|
elften hem de çok kötü düÅ?manlar olur...
mesela elaith,dalamar...bunların en iyi örneklerindendir... iksinide görsem...korkudan bayılırım her halde..... |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Mar 20, 2004 5:37 am |
|
Ä°rkildi karÅ?ısındaki yaratıÄ?a bakınca
Gözlerindeki nefret kalbini yakıyordu
Sonra irkildi birden baÅ?ladı kaçmaya
Arkasında kalan Å?ey puslu bir aynaydı.
Ozan Firble sunar..... |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 20, 2004 10:21 pm |
|
evet bu konuda da haklısın abi ama onlar hep elflerin istisnaları. dalamara karÅ?ı raistlin majere dersem ne dersin abi. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Mar 24, 2004 11:25 pm |
|
Abi en sıkı düÅ?man insanın kendisidir demiÅ?tim ama ondan sonra bir Å?ey daha var öyle büyük Å?eyler yapacaÄ?ım ne bileyim krallık kuracaÄ?ım yok çok bilge olacaÄ?ım her Å?eyi bileceÄ?im çok saygın olacaÄ?ım karizma süper olacak kızlar bana bakacak gibi Å?eyler düÅ?mandır (bu hem gerçek yaÅ?am hem rp içi yaÅ?am için geçerli)
Baki kalan nedir eÄ?lence bunların aklında olması dünyadan alabileceÄ?in tek Å?eyi almamana neden olur.
Yalansa söyleyin öyle prensiplere çok baÄ?lı kalacaÄ?ım ya da bir sürü kötü adam keseceÄ?im diyerek asıl eÄ?lenceyi yaÅ?amımızdan atmıyor muyuz?
Siz ne diyorsunuz? |
|
|
Back to top |
|
|
Desapes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 25, 2004 12:50 am |
|
SıkılmıÅ? bir gnom veya kendder ciddi bir düÅ?man sayılabilir. Bir bakıÅ? açısına göre. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Mar 25, 2004 2:17 am |
|
Siz kendinizi düÅ?man gibi görün eÄ?lenmeyi bilenleri düÅ?man olarak görüyorsanız ne diyeyim size artık bilmiyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
Desapes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 26, 2004 12:38 am |
|
Bir Å?ey deme çünkü konuÅ?maya baÅ?larsan bitirmezsin. |
|
|
Back to top |
|
|
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 14, 2004 1:48 am |
|
Bencede Lord Soth Kitapta Raistline abi mabi diyo ama Raistlini orada ..... biÃ…?eyler yapabilirdi |
_________________ I cry.when angels deserved to die |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Apr 15, 2004 6:41 am |
|
kimin en büyük düÅ?manı. BiÅ?r karıncanın en büyük düÅ?manı bir çekirge yada kuÅ?tur herhalde ama bir insan düÅ?manı olamaz. Herkesin en büyük düÅ?manı baÅ?kadır |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 16, 2004 7:44 pm |
|
Ä°hanetten bahsedilmiÅ?ken aklıma baÅ?ka bir düÅ?man geldi.
Ã?evresindeki herkesin ihanet edeceÄ?inden, kendisinin kötülüÄ?ünü istediÄ?inden kuÅ?kulanıp da dostlarını düÅ?manlarından ayıramayanlar için insanın içini kemiren kuÅ?ku en büyük düÅ?manıdır. Ã?ünkü verilen zararı kiÅ?inin kendisi, en fazla yarar saÄ?layacak dost ve en büyük yıkımı yapacak düÅ?man, vermektedir.
Aslında bu da kiÅ?inin en büyük düÅ?manı kendisidir lafının içine giriyor ancak biraz daha açıp özelleÅ?tirmek istedim.
Efla da güzel bir noktaya deÄ?inmiÅ?. KiÅ?inin zayıflıÄ?ı neyse o zayıflıÄ?a saldırmada güçlü olan düÅ?man kiÅ?inin en büyük düÅ?manıdır. Bu da bizi farklı bir noktaya götürüyor, ortak bir en kötü düÅ?man kavramı yoktur kiÅ?iye göre en kötü düÅ?man deÄ?iÅ?ir.
Ancak öyle mi yoksa herkesin de en kötü düÅ?manı kendisidir diyebilir miyiz |
_________________ TaÃ…?lar unutana dek... |
|
Back to top |
|
|
galadlirim
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Apr 17, 2004 6:45 am |
|
ben feanor un kızıyım(bakınız: feanoroÄ?ulları) |
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ |
|
Back to top |
|
|
artemis
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 17, 2004 8:08 am |
|
lanet olası zaman...en büyük düÅ?man..ömür denen hediyeyi deÄ?ersiz kılan da o iÅ?te..karÅ?ı konulmaz mutlak kaos |
|
|
Back to top |
|
|
Blasted
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 01, 2004 5:26 pm |
|
Bence de Melkor(morgoth) Valar'ın en Kudretlisi. Kini ilk o tattı Sauron'un efendisi ve Eru'yu ilk o bozmaya çalıÅ?tı bence yaptıkları Sauron'dan daha kötü silmarillion'u okuduysanız bilirsiniz zaten burdaki çoÄ?u kiÅ?i okumuÅ? ve Valar'ın son bir hükmü ile boÅ?luÄ?a sürüldü. DüÅ?ünün yani orclar, balrogları falan hep yaptı. Orcların kökeni Morgoth tarafından zülüm ve kötülük edilen Elflerden gelir ama sonrada kendi aralarında üremeye de baÅ?lamıÅ?lar.. |
_________________ "For Blood And Honor" |
|
Back to top |
|
|
|
|