Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2004 5:56 pm |
|
Evet arkadaÅ?lar yeni bir anket açiyim dedim. Benim merak ettiÄ?im sorulardan biri hakkaten de bu. Frın bildiÄ?im Å?ehirleri arasından en etkileyici olana karar vermek. Alta bildiklerimi yazacam. Sanırım Derinsu ile Menzoberranzan arasında gidip gelecek ama benim kalbim gnom kardeÅ?lerimden yana. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
fingolfin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon May 03, 2004 7:58 am |
|
GümüÅ?ay. Nedense bana hep ilgi çekici gelmiÅ?ti. Sanırım felsefesinden olsa gerek. |
|
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon May 03, 2004 9:50 am |
|
ne eltabbar,nede zhentil keep var,onlarda mühim Å?ehirlerimizden.Neyse,candlekeep derim. |
|
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2004 4:38 pm |
|
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Mon May 03, 2004 5:22 pm |
|
waterdeep derim ben de.. her ne kadar west gate de güzel günlerim geçmiÅ? olsa da |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
Kirshamor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2004 10:01 pm |
|
özürlerimle oraya Derinsu demek hoÅ?uma gitmiyor o yüzden waterdeep diyeceÄ?im. waterdeep benim aÅ?kım. hatta beni FRa çeken de bizzat bu Å?ehir ve güzellikleri olmuÅ?tu.
Ä°htiÅ?am kenti waterdeep'e saygılar diÄ?er güzel Å?ehirlere Ã?zellikle Suzail ve Silverymoon'a selamlar efendim. |
_________________ yola devam...
...barıÅ? için |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 04, 2004 2:52 am |
|
Vallahi eklemediim bi sürü Å?ehir varmıÅ? Zhentil hakkaten kötü oldu ama tantrası eklemek mesela onca Å?ehir arasında güç gibi idi. Mumkale felan da bana daha ikinci planda gibi geldi. Bence güç ve güzellik açısından Derinsu bambaÅ?ka bir yere sahip gerçekten sadece kara asa kulesi bile epiy etkileyici. |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Tue May 04, 2004 3:59 pm |
|
valla yazmamıssın ama ben söylemeliyim...kaç kiÅ?i zaman çarkını okudu neyse....bana sorarsanız eÅ?siz güzelliÄ?i ve büyülü havasıyla en güzel Å?ehir CAEMLYN...müthiÅ? bir güzelliÄ?i vardır ve çok büyüktür...ihtiÅ?amlı...deli eden bi Å?ehir ....
ama senin sorduklarına gelince bence Derinsu...menz. bana çok kasvetli gelir. |
_________________ YaÃ…?am; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 04, 2004 5:23 pm |
|
fr Å?ehirimi caemlyn hiç duymamıÅ?tım da. |
|
|
Back to top |
|
|
GERGE
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 05, 2004 2:12 am |
|
En ilgi çekici sehir Shade bence. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed May 05, 2004 4:24 pm |
|
anaa bir sürü yeni Å?ehir örendim kardeÅ?ler ama biraz da Å?pehirleri annatsanız merak ediyorum yahuu beÄ?endiinize göre güzel Å?ehirler olmalılar di mi? |
|
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 05, 2004 10:14 pm |
|
�züldüm...Tek seçenek Menzoberranzan olmalıydı...
Sırf ismi yeter , karanlıkların en dip Å?ehrini en zirveye taÅ?ımaya...
Sırf ihtiÅ?amı yeter , kaosun gücünü taÅ?ımaya en yüce mertebeye...
Sırf kuleleri yeter , örümcek karası pwafwilerileriyle en yüksek yere...
Sırf birisi yeter, Adı Drizzt Daermon Na'chezbaernon olsun yeter!!!
�züldüm...Tek seçenek Menzoberranzan olmalıydı... |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
ejderçocuk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2004 12:08 am |
|
Menzoberranzan |
_________________ Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 06, 2004 6:20 am |
|
Ama Derinsu da çok güçlü seçenek sizce yanılıyor muyum? Yönetim Å?ekli ihtiÅ?amı muhteÅ?em Piergon sarayı efsanevi arpçı örgütü ve bir tanrının seçilmiÅ?ini barındıran meÅ?hur kulesi ile. Ã?stelik çok daa dıÅ?a açık bir Å?ehir Menzoberranzan ne bileyim sanki fazla içine kapanık. |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 06, 2004 9:46 pm |
|
Bence Derinsu o kadar da güçlü bir seçenek deÄ?il. Ä°nsan yapımı ve mimarisi açısından bir farklılık arzetmiyor.
Ama Halruaa öyle mi? Bir midyenin elması oluÅ?turması gibi biyolojik Å?ekillerde büyü yardımı ile oluÅ?turulan mercan evleri, arada bir havaya bakarsanız görebileceÄ?iniz uçan gemileri, kuleleri, havası, katıksız büyü kudretinin en güzel örneklerinden biri Halruaa. MüthiÅ? bir yer. Liman Å?ehirlerinden içeriye pek insan almadıklarından bilmiyor olsanız gerek yoksa kesin siz de seçerdiniz bu muhteÅ?em Å?ehri. |
_________________ TaÃ…?lar unutana dek... |
|
Back to top |
|
|
|
|