Author |
Message |
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 30, 2004 11:24 pm |
|
Cem Akyürek ile Oren arasında bir yarıÅ?ma? Ä°lginç fikir.
Ama ben bahsimi yatırmadan önce Oren'in yeni koyduÄ?u resimlere bir bakmak isterim, Cem Akyürek de yeni resimler gönderecekmiÅ? galiba öyle duydum hatta onları da görmek fena olmaz. |
_________________ TaÃ…?lar unutana dek... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2004 7:44 pm |
|
Aaa yeni resim mi koymuÅ? nie sölemediniz yaa hemen bakiim. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 02, 2004 7:45 pm |
|
ama resim koymamıÅ? bana ne bana ne?? |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 03, 2004 7:27 am |
|
[img] http://frpworld.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&pos=-105[/img]
Å?u yukrdaki resme bi bakın yaa çok güzel buldum gerçekten.. yaa nasıl biniliyor ejderhaya ama gerçekten hava kuvvetlerini andıran bir ordu olmuÅ? hatta nereyse bugünküler kadar da etkili bi hava kuvvetleri |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2004 11:41 pm |
|
Oren eski resimleri çıkartmıÅ?sın ama daha pek yeni resim koymamıÅ?sın galiba. HoÅ? koydukların güzel ama ne bileyim bence eskileri de orda tutsan güzel olurmuÅ?.
Bir resim de ben koyayım, bakalım beÄ?eniyor musunuz -Richard Yang'dan:
Ejderhava kuvvetlerinin karÅ?ısına çıkmak istemezdim doÄ?rusu ayrıca. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 04, 2004 3:26 am |
|
yaaaaaav ben resim koyamıyom nassı konuyo ki bu meretler? |
|
|
Back to top |
|
|
Kirshamor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 04, 2004 7:12 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 05, 2004 12:12 am |
|
Niye canım illaki profesyonellere mi hayran olacaÄ?ız? Hem profesyonel istiyorsan Matt Stawicki de yanlıÅ? bilmiyorsam Di'Terlizzi gibi kapak tasarımcısı wizardsın. Gene de amatör iÅ?e daha çok deÄ?er veriyorum Å?ahsen.
Mitolojik olguları da kullanan Silvestris de bence fena deÄ?il. Ondan da birkaç seçim yapayım hatta:
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed May 05, 2004 5:13 pm |
|
VaaovÅ?u mısır resmi çook güzel kadının hatları ve güneÅ?in doÄ?uÅ?u ama Å?u en alttaki gri suratlı adamı pek beÄ?enmedim ben öle yani. |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 05, 2004 5:23 pm |
|
Haklısın son resimde güzel bir seçim yapamamıÅ?ım. Onu telafi etmek için bir de Linda Bergvikst'ten seçmece yapayım, onun resimlerinde fantezi öÄ?esi dıÅ?ında sanat biraz daha aÄ?ır basıyor:
Sizin de seçmecelerinizi bekliyorum. Bakalım daha güzel nelerimiz çıkacak. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 06, 2004 7:11 am |
|
Bu seferkilerin hepsi çok güzel yaa özellikle Å?u çalayanın arkasındaki melek çok etkiliyici arka planın gece olması ve suyun kadının kollarına akıÅ?ı bi de arkanın gece olması.. Å?u mezarlıkta lir çalan kadın da çok güzell ölmüÅ? bir sevgliyi arayan biri gibi vee hangisinin ölenin mi önürünün mü özlemi fazla belli deÄ?il ikisindeki özlem duygusu da mütiÅ? yansımıÅ? Yaa ben bu reimler hakkında da Å?iir yazarım bee. |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 08, 2004 6:52 pm |
|
ArkadaÅ?lar sanırım bazılarınız seçtiÄ?im resimleri yanlıÅ? anlamıÅ?. Benim seçtiÄ?im resimlerin tamamı site içinden ve insanlar galerimizdeki resimlerin ne kadar güzel olduÄ?unu farketsinler diye koydum. Güzel olan Å?ey her zaman uzaktaki deÄ?ildir.
Orda ismi geçen ressamların tamamı sitemizdeki Fantezi Sanat galerisinde mavcut ve bakmanızı Å?iddetle tavsiye ederim. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 11, 2004 8:55 pm |
|
vallaha bende baktım güzel resimler var bence siz de bakın.. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 13, 2004 4:35 am |
|
Yeni farkettim bazı resimer yandan da geçiyomuÅ? güzel olmuÅ? vallah ne diyim ki ?? |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 14, 2004 7:04 pm |
|
|