Ä°ki buçuk ay önce siteye kaydoluÅ?umu hatırlıyorum. Firble ismini seçiÅ?im ve sonra hayatımda ilk defa bir gnomu ve bir ozanı oynamaya baÅ?layıÅ?ım. O sırada bu kadar sıcak karÅ?ılanacaÄ?ımı bu kadar yakın dostlar edineceÄ?imi hayal bile edemezdim. Tek tek isimlerini saymak mümkün deÄ?il sanıyorum. Hayal gücümü ve içimdeki ozanı uyandıran bu diyara ne kadar teÅ?ekkür etsem az. Bunu biliyorum.
Ancak eÄ?er kabul edilirse moderatör olarak bu sitenin geliÅ?imine daha fazla katkıda bulunabilmeyi istiyorum. O nedenle Agora, Bal likörü salonu veya Cilveli keçi hanı moderatörlüÄ?üne baÅ?vurmaya karar verdim. Diyarlardaki bir miktar baÅ?belası tavrım bazı arkadaÅ?larda soru yaratmıÅ? olabilir. Ki bunda da tamamen haksız deÄ?iller. Bazen sanırım epey zor bir kullanıcı oldum. Ancak herkese özellikle moderatörlükle ilgili meselelerde gnom gibi deÄ?il moderatör gibi davranacaÄ?ıma söz veriyorum. Ve moderatörlüÄ?ün gereklerini elimden gelen tüm çaba ile yerine getireceÄ?ime de.
Kararları ne olursa olsun tüm yöneticilere ve böyle bir ortamı yaratırken katkıda bulunmuÅ? herkese bir defa daha teÅ?ekkür ederim. Mod olarak ya da kullanıcı olarak bu diyarın bir parçası olmak çok güzel.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum