Author |
Message |
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 14, 2004 6:37 pm |
|
Magic The Gathering hakkında düÅ?ünceler anketi |
|
|
Back to top |
|
|
The_KiRaTh
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue May 18, 2004 7:19 am |
|
Benimle ilgili Å?ık ne yazık ki yok;
Eskiden deli gibi oynardık ama bırakalı çok oldu... |
_________________ Tecrübe yenilen kazıkların bileÅ?kesidir... |
|
Back to top |
|
|
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 18, 2004 4:42 pm |
|
Gün olur devran döner bi patlama olur belli olmaz bu iÅ?ler |
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 18, 2004 4:49 pm |
|
Hiç denemedim, nasıl oynandıÄ?ını da pek bilmiyorum açıkçası. Sanırım sitede Magic'in nasıl oynandıÄ?ını anlatan bir yazı dizisi vardı Akademi'de. Bir gidip okumam gerek sanırsam.
Kartların üstünde çok güzel resimler var, onlar hoÅ?uma gidiyor ama. Sanırım bu konuda da tek deÄ?ilim. |
_________________ TaÃ…?lar unutana dek... |
|
Back to top |
|
|
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 18, 2004 5:25 pm |
|
Ben de pek oynama fırsatı bulamadım ama mükemmel bi oyun. Kartlar ise harika eÄ?er imkanın ( çevre+maddi ) varsa kesinlikle ilgilen derim... |
|
|
Back to top |
|
|
akinnika
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 20, 2004 6:10 am |
|
Oynaması çok zevkli ancak erchivist'in dediÄ?i gibi maddi imkan ve çevre gerekiyor, hadi çevre sorun deÄ?il, çok zorda kalırsanız, kardeÅ?inizi karÅ?ınıza oturtup antrenman yaparsınız da maddi imkanları bir hayli zorlayan bir hobi.
Zira periyodik dönemlerde (3 ay mı 6 ay mı ne) yeni seriler çıkıyor. 3 tane yeni seri çıktıÄ?ında sanırım bir set oluyor. Bir setin ömrü max. 2 yıl. Resmi turnuvalarda eski kartlar bir iÅ?inize yaramıyor, eÄ?lence olsun diye oynuyorsanız problem deÄ?il, eski kartlarınızla da oynayabilirsiniz.
Bir zamanlar oynayacak kimseyi bulamadıÄ?ım halde sürekli kartları alıyordum, ilk zamanlar kardeÅ?imle, sonraları da eÅ?imle ara sıra oynuyordum... ama maddi imkanları bir hayli zorladıÄ?ı için bıraktım. 2 deste kart alacaÄ?ıma bir tane orjinal FRP kitabı veya bir-iki tane çeviri frp romanı almayı tercih ediyorum... |
|
|
Back to top |
|
|
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 27, 2004 12:12 am |
|
bi aralar oynamaya calısmıstım ilgilenen bi kac arkadas wardi...ama oda yalan oldu...ama destelerim vardır hala arada bakarım böle hepsine teker teker okurum flm |
_________________ Caradoc The DeathKnight |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 27, 2004 9:54 pm |
|
Ben arada bi iki Å?ey duydum ama nerdeyse hiç bir Å?ey bilmiyom oyun hakkında.. Ã?le tavsiy ediyosanız bi baÅ?lıyım örenmeye... |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 27, 2004 10:18 pm |
|
Ya iyi bilen biri Kirath falan bi toplasa bizi saklıkente götürse falamn ? |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu May 27, 2004 10:48 pm |
|
Saklıkent nerde tam bilmiyom. Antalyada falan öyle bir yer vardı.. Ama onu kastetmiyorsunuz her halde.. Bi de ben nasıl gelcem oraya yaa. Ä°nternet üzerinden bi Å?eyler yapsak. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 27, 2004 11:17 pm |
|
BeÅ?iktaÅ? ta saklıkent... |
|
|
Back to top |
|
|
akinnika
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 28, 2004 2:33 am |
|
BildiÄ?im kadarıyla eskiden Saklıkent'te düzenli olarak turnuvalar yapılıyordu, ve galiba yine yanlıÅ? hatırlamıyorsam TR'de official magic turnuvası yapma yetkisi de Saklıkent'teydi...
ne yazık ki kendim hiç bir zaman katılma fırsatı bulamadım... |
|
|
Back to top |
|
|
Wuroldar
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 29, 2004 7:16 pm |
|
Ã?ok seviyorum. Fakat EskiÅ?ehirde genellikle oynayacak adam olmadıÄ?ından sadece kolksiyon ve trade yapıyorum. Elimde Enormous Baloth gibi iyi kartlar var. EskiÅ?ehirde olupta trade ile ilgilenenlere duyrulur. Magic bence çok zevkli fakat türkiye de pek oynayan yok... |
_________________ Karanlık rüyaların ve kötü düÅ?lerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!... |
|
Back to top |
|
|
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 31, 2004 4:17 pm |
|
Trade yapabiliriz liste gönderebiliriz birbirimize. İstanbul dayım ben... |
|
|
Back to top |
|
|
Wuroldar
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 31, 2004 8:55 pm |
|
Offf. Bir kaç kart için taa Ä°stanbul'la Trade yapmak çok zor Å?imdi. Å?imdilik onu boÅ?verelim de. Mesela Å?eyi sorayım:
Hangi deckle oynuyorsun. Plain? Forest? Mountain?...
Ben swamp. Senelerdir deÄ?iÅ?mez... |
_________________ Karanlık rüyaların ve kötü düÅ?lerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!... |
|
Back to top |
|
|
|
|