Author |
Message |
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 6:35 pm |
|
ben bu muhabbeti biliyorum burock ama, sana ben mi söyledim onu hatırlamıyorum. raist e yapılan kıyaklar soth a da yapıldı yani. |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 7:50 pm |
|
Kim soth a kıyak yapmıÅ? abi? anlamadım? |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 9:26 pm |
|
ya iÅ?te soth un rl ye girip çıkmasından behsediyorum. varmı abi baÅ?ka kurtulabilen domain lord. bu olan Å?ey rl nin yapısına ve var olma sebebine tamamen aykırı.
saçmalık!!! |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
|
Back to top |
|
|
NIGHT
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 07, 2004 1:44 am |
|
Benim anlayamadıÄ?ım bir Å?ey var. Bu Tatyanalar, ölüp geri dönüyorlar ya Straht'a, bu tanrıların espiri anlayıÅ?ı yüzünden mi oluyor?
EÄ?er öyleyse kesinlikle komik deÄ?il. |
|
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 07, 2004 6:00 pm |
|
Å?öyleki bir kere ravenloft ta tanrı kavramı yok, nÄ°GHT. sadece bir rivayete göre orayı tanrı ya da aynı biçimde kontrol eden "karanlık güçler=dark powers" denen bilinmeyen bir birden çok güç var ki buda bir söylenti dir.
ve tatyana hemen hemen her 10 yılda bir tekrar Baroviada ortaya çıkıyor. bunun sebebi ise tatyananın Kont Strahd Von Zarovich in laneti .olması. bu da
Strahd ın tatyana uÄ?runa kardeÅ?i sergei i öldürmesi ve bunu gören tatyananın RAvenloft Kalesinden kendini aÅ?aÄ?ı atmasıdır.
genelleme yapacak olursa Ravenlofttaki Strahd konumunda olan bütün Lordların buna benzer lanetleri vardır. soth, azalin.. bunların en ünlüleridir. |
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun...
Last edited by Azalin on Tue Jun 08, 2004 8:58 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 07, 2004 6:06 pm |
|
aslında tatyananın reenkarnasyonun tanrılarla bi alakası yok. bu olaydan dark powers, sisler artık ne dersen... onnar sorumlu. iÅ?kence çektirmeyi seven bi doÄ?aları var |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
NIGHT
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 08, 2004 10:07 pm |
|
Ben hep sislerin tanrıların emrinde olduÄ?unu düÅ?ünmüÅ?tüm nedense.
Ve bir Å?ey daha, kızıl ölüm nedir? Jander kendini öldürmeyi düÅ?ünüyordu ama kızıl ölüm efsaneleri yüzünden bunu denemiyordu. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 11:29 pm |
|
kızıl ölümü ben de bilmiyorum ama merak ettiÄ?im baÅ?ka bir konu var. Bu dark powers iyi(good) bir oluÅ?um mudur yoksa kötü bir oluÅ?ummudur. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 11:33 pm |
|
Abicim iyi yada kötü deÄ?iller. Caoticler yani belli bir görevleri var. Oranın asıl sahiplerine(mahkümlarına ) cezalarını vermek. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 11:46 pm |
|
Görev... peki bu görev kim tarafından verilmiÅ? bi fikri olan var mı? |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:02 am |
|
kaotikliklerini bilemem ama ben kötücül bi oluÅ?um olduklarını düÅ?ünüyordum aslında dark powersın. mahkumlarına düzenli olarak iÅ?kence eden bi gücün kötü olması gerekmez mi? bi nevi dinsizin hakkından imansız gelir durumu yani...? |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:06 am |
|
tam tersi bir görüÅ?te var. buna göre (sanırım daha öncede yamıÅ?tım) dark powers ın good olduÄ?una dair. ravenloft a düÅ?en karakterleri orda tutmak ve dıÅ?arı çıkmalarını engellemek için.
tabi bunların hepsi bir görüÅ? hangisi uyarsa.... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:15 am |
|
Mesela Azalinin oÄ?lunu serbest bırakıyorlardı. kötü bir güç bundan rahatsızlık duymazdı sanırım. |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:16 am |
|
AZALIN wrote: |
tam tersi bir görüÅ?te var. buna göre (sanırım daha öncede yamıÅ?tım) dark powers ın good olduÄ?una dair. ravenloft a düÅ?en karakterleri orda tutmak ve dıÅ?arı çıkmalarını engellemek için.
tabi bunların hepsi bir görüÅ? hangisi uyarsa.... |
Ravenloft konusundaki bilgini takdir ediyorum azalin ama söylemeden geçemiycem. Dark powersın good olması hakkındaki açıklama gayet güzel de abi diÄ?er diyarlardaki insannarın canı can da ravenloft nativelerinin canı patlıcan mı? Hehe, yazık onnara da yaw... |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 10, 2004 12:18 am |
|
yeminer wrote: |
Mesela Azalinin oÄ?lunu serbest bırakıyorlardı. kötü bir güç bundan rahatsızlık duymazdı sanırım. |
abi hatırladıım kadarıynan azalinin oÄ?lunu ona daha çok iÅ?kence etmek için kullanıyolardı ama... |
|
Back to top |
|
|
|
|