Posted:
Wed Jun 30, 2004 5:06 am
Abi ben yazlık sefer tarıfelerını topladım haberınız olsun gıdıs saatlerı bende cok uygun saatler var ama gunu belırlemek kaydı ıle pazarlar uyar ise bu hafta buluÅ?mak zor bence bır sonrakı hafta olur
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı
Posted:
Tue Jul 06, 2004 5:33 am
Quote:
bir pazar daha geçti ve yine gidemedik. ne zaman gideriz
Ahahah ben demiÃ…?tim.
Ama bu baÅ?lıktan ben umudumu ketim kimsenin geleceÄ?i yok.
Ä°lginin az olmasının anlaÅ?ılacaÄ?ı tek nokta bu baÅ?lıÄ?a kmlerin girdiÄ?ine bir dikkat edilirse anlaÅ?ılır diyorum yineÄ?Ä?
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı
Posted:
Sun Jul 11, 2004 1:07 am
anlaÅ?ıldı millet.
tarih 1 AÄ?ustos pazar. yer büyükada. etkinlik pazar sabah ilk vapurla baÅ?lıyor ve son vapurla geri dönülüyor. isteyenler yanlarında yemek getirebilirler ama her ihtimale karÅ?ı en az 1 öÄ?ünü adaadan temin etme ihtimalini göz önünde bulundurmnız tavsiye olunur.
program sabah tepedeki kilisenin ziyaret edi,lmesi ile baÅ?lıyor. daha sonra dönüÅ? ve öÄ?le üzeri piknik alanında öÄ?le yemeÄ?i. sonra hep beraber piknik aktivitelerine geçilmesi. akÅ?am üzerine doÄ?ru merkeze iniÅ? akÅ?am atıÅ?tırmaları, sahilde dinlence ve dönüÅ? saatleri uyarınca ilgili saatlerdew evlere daÄ?ılma.
evet itirazı olan?
...
...
...
kabul edilmiÃ…?tir.
gelenler adını yazmaya baÅ?lasın.
_________________ yola devam...
...barıÅ? için
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum